13

Анонимен

преди 4 години

И сега с тоя новия закон които го мислят за отнемане на книжката до живот,как ще забранят някои без книжка да се качи да кара?

12

Евгени

преди 4 години

защо никои не пише за диларите ако се разровите в големите градове щестане много интересно

11

Анонимен

преди 4 години

А пияндетата на пътя какво ще ги правим?За тях защо има разрешено количество?

10

,,,

преди 4 години

Тия тестове ги пуснаха за да има под масата, не за да ни пазят или помагат. Много полицаи вдигнаха стандарта покрай тези тестчета.

9

Анонимен

преди 4 години

Някой п****а ли или това беше муха?

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПридържай се само към четенето на жълти списания в тоалетната.

7

Анонимен

преди 4 години

На мен ми бъркат в очите образи на неизбръснати мъже. Дядо ми беше получил удар и татко намираше време да го избръсне. Ако ми кажете, че това е модата, ще ви питам: а как се почиства брадясалата кожа на лицето. Чела съм по нета, че козината на едно домашно куче е по-чиста от такива бради.

6

Анонимен

преди 4 години

А аз мисля че водещата е много хубава

5

Диагноза

преди 4 години

Помага единствено конфискация на автомобила и шофьорската книжка в момента на констатиране на пиян или надрусан шофьор !!!!!! Не се ли вземе такава мярка , убитите по шосетата ще си останат винаги много повече от умрелите от днешния вирус !!

4

V

преди 4 години

То въпроса не е до тестовете. Той и в Германия е вземал дрога ,ама не е карал надрусан щото там ги няма двойните стандарти на мафията герб. герб са проблема и ако видите статистиката от гербаво време и преди това всичко става ясно. герб убива с двойни стандарти като нацистите .

3

Рашко

преди 4 години

"Ако някой в момента се чувства добре, но е пушил марихуана или се е дрогирал преди 3-4 дни, тестът ще е положителен и той ще носи всички негативни последици от закона"И какъв е смисъла, ако това което си взел преди 3-4 дена, не влияе на начина ти на шофиране да носиш всички негативни последици от закона? Между другото, най-честата причина за това, което се случи с Милен Цветков е зяпане в телефона и писане на съобщения докато шофираш, какви мерки се очакват за предотвратяване на това?!!

2

Анонимен

преди 4 години

При тестовете КАТ ще се напълнят с пари и няма нито един хванат.

1

xaxsas

преди 4 години

Аз съм на мнение че трябва тестовете за наркотици да водят до бонуси за полицаите. Редно е вместо да взимат рушвети да получават бонус за отнета книжка на наркоман. Познавам десетки които шофират дрогирани. Причината в момента куките да не правят масови тестове е че ако тест даде отрицателна проба полицаят трябва да плаща за него тест. Не знам дали е редно да се прилага за всички наркотици, но поне тези синтатичните амфет, мдма и кока със сигурност те правят разконцентриран и/или нагъл шофьор.