33

Такъв подвиг

преди 4 години

Трогателни са напъните да се изкара руският народ непълноценен ,а точно тези,които извършиха този чудовищен социален инженеринг да са непричом,ни лук яли,не лук мирисали. Руският варод се пребори с двама Сатани - вътрешен,чиято шайка с кипита го обязди през 1917г. и външни сатани и окултисти - нацисти. Няма друг народ в света способен на такъв подвиг.

32

Щирлиц

преди 4 години

Нямат си посинял комунист,като Е.Бакърджиев,който да събори мавзолея..

31

Анонимен

преди 4 години

Ленин причини повече зло на човечеството от Хитлер.Представете че на рожденни ден на хитлер се сбират със знмун е дмнстррт в бурлен.това предизвиква у нормалните хора рските комунисти/фашисти/

30

?

преди 4 години

радват се и се гордеят с един препарирен гей?

29

Хан Крум

преди 4 години

Този изроден психически народ никога няма да се присъедини към семейството на цивилизованите народи. вярна е сентенцията, че идеологията на комунизма уврежда сериозно мозъчната и интелектуална дейност. то у комунистите един интелект - здраве му кажи ама все пак уврежда нещото останало в тъ.пи-те червени чутури. На руснака му дай водка, някаква жена да му чисти и готви и от време на време възможност да го убият на фронта кодето - неясно за него защо - го изпраща Пипин Къси от Кремъл.

28

Да видим

преди 4 години

Капището в центъра на Москва скоро ще бъде разкарано - малобройността на групичката подсказва,че времето наближава. Путин не желае да разединява нацията а да извърши прехода към консерватизъм плавно. Иначе руснаците не са по-различни от американците - търпят едни и същи кърлежи в тялото си. Руснаците се отърсват от кърлежите си. Да видим дали бай Дончо ще постигне същото с неговите си либерасти.

27

За мен

преди 4 години

Руснаците са най сбърканото племе в света!Как може да се пъчат с патриарх увит с чаршафи като саудитски шейх,от друга страна полковник от КГБ,от трета страна един от милиардерите им в долари,а в същия момент се кръсти и се представя за ученик на Исус,който умря и възкръсна в бедност и за бедните?!От друга страна пак в пълно противоречие с християнството продължават да поддържат капището на най големия сатрап,дето изби повече руснаци от всичките им врагове през вековете?! Лъжат си акълите!!

26

Предостатъчно

преди 4 години

Ленин е най-отровната комбинация от гени т.е. на хазари - монголоиди и юдаизъм. Ленин просто отмъсти на викинги и славяни,че унищожиха хазарската държава. Хазарската държава беше абсолютен *** и живееше от търговски такси и грабежи. Хазарите към началото на Първата световна война в Руската империя са били с численост около 5 милиона души - предостатъчно за преврата от 1917г.

25

Анонимен

преди 4 години

Руский гейпарад.

24

Анонимен

преди 4 години

При комунизма няма гристиянин еврейн мисюлманин или будист Той сам по себеси е религия за изв,,ерги и ***

23

Анонимен

преди 4 години

Ленин не е евреин . а АНТИСЕМИТ т.е управляван от дявола нечестви враг на Бог и на Божия избран еврейкси народ както и на неговя съуастник и продължител на престъпенята Сталин установили престъпна диктатура като Хитлер погубила милини невинни живота най вече ан евреи и християни само за да заграбят властта и да ограбят народаубили е милиони както и тсалин и Хитлер и то от собсвения си народ. И само безумни заблудени или същшите кормпирани престъпмни враговое на Бога като тях може да ги почитат

22

Истина

преди 4 години

До 15,16,17,24 и др. Твърдението че Лениен е евреин е ЛЪЖА, зашото както неговия съуастник и продължител в измамната комунистичекса идеология и престъпна диктатура погубили ммилиони неввинни човещки животи най-вече на евреи, християни както и последователя му масов убец диктаотра комунст Сталин който също е АНТИСЕМИТ т.е ВРАГ на Бог и Божия избран евресйки народ, затова и вършат същите чудовичните престъпения срещу човечеството катои обсебения от дявола Хитлер, но предимно срещу своя народ.

21

Анонимен

преди 4 години

Кратка изтория на славяните и руснаците в часност.Роби и *** на Хуните роби и *** на Аварите роби и *** на Българите роби и *** на Викингите роби и *** на Монголите роби и *** на Немците роби и *** на Еврейте

20

Анонимен

преди 4 години

дали еврейн или грузинец руснака се ще е слуга и на дъното непълноценен народ

19

COVID 19

преди 4 години

Спокойно ще им осигуря среща със сифилистика в ада

18

Защото

преди 4 години

До Анонимен Дядо ми се би за Сталин защото поразчисти доста болшевики-евреи в държавата. Е накрая му спретнаха инсулт.

17

СССР

преди 4 години

Дай му на простия човек "славно минало",и той до смъртта си ще се гордее с него!Щото друг избор няма!

16

Анонимен

преди 4 години

путин кога ще го препарират че ленин нещо се вмириса ?

15

Анонимен

преди 4 години

Дядо ти защо се би за сталин Понеже той изби повече комунисти и от хитлер момчето ми

14

Анонимен

преди 4 години

ссср е мъртав