157

нео

преди 4 години

Тлъсти опашати лъжи.вече и жертвите на пътнотранспортни произшествия се изкарват "жертви" на медиино-модифицираната менте партенка КОРОН-БАЛОН "вирус"

156

Анонимен

преди 4 години

До 165 Картината ще е друга господа! Не е ли задача на щаба да казва истината за пандемията в България?Ако хората знаят истинската картина дали няма сами да се спрат да щъкат напред ,назад,дали като ти открият болестта навреме няма да е в интерес на болния а и за заобикалящите го.Има много без симптоми но те не знаят и не вярват че са болни и щъкат напред,назад и заразяват не само родителите ами и много невинни хора. Още доводи за необходимостта от тестването?Каква е ползата от пестенето на тест

155

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

154

Анатолия

преди 4 години

ОСТАНЕТЕ СИ В КЪЩИ!!!! Много станахме безодговорни като народ е няма такава държава ах вие писна ми от безодговорници като вас.От КОВИД 19 искаме да се оправиме и пак казвам само по нужда се излиза навън да напазаруваш да си купиш лекарствата за рецепти за сметките да си платиш а не да си пиете биричките по пейчиците и да се разхождате като алтави по улиците и да да разнасяте Коронавируса ясна ли бях?

153

Анонимен

преди 4 години

До носите ли си маскитене се напъвай ***.Щом не те е страх, отивай да се заразяваш тебе си, но не казвай на другите какво да правят с децата си.

152

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 161И като те тестват ще се излекуваш ли?

151

Ron Burgundy

преди 4 години

Закривайте държавата, по заповед на господарите си. 1000 ЗАРАЗЕНИ, не болни.....има разлика нали. 1000 души на 7млн......това е повод да се закрие държавата.

150

Анонимен

преди 4 години

Малко тествате господа ,нали се видя класацията че България е направила най-малко тестове и това е пак по препоръка на бат Бойко да пестим...амо че се пести от народа а не от тях,те се тестват редовно ,картината е невярна,защото когато тествате по-вече хора,когато намерите място в болниците за ВСИЧКИ болни а не избирателно и болните ще се види че са много по-вече и умрелите ще са по-малко!У нас се действа само със "стойте си в къщи !" Българите вече могат да четат и международните данни и не ви

149

не им вярвайте!

преди 4 години

До ПешоЛъжат и крадат! Убийците от ВО на БКП-терористи! Гледат си само интереса!

148

Анонимен

преди 4 години

До Дано да бъркамОсвен те да ни объркат само за туй ги бива!

147

Анонимен

преди 4 години

Дръжте здраво под око какво ще реши съдът.Тук кой ли не се прави на "съдия".

146

Пешо

преди 4 години

Гологлава статистика и гологлава мафия.....

145

Анонимен

преди 4 години

Вчера спали на КПП-та на входа на София, ама не се връщат да си препят на село.

144

!

преди 4 години

Поздравления към българския народ, който спазва мерките за социална изолация, за да спаси близките си си себе си! А това, че някой не го свъртало вкъщи или, че губел пари не касае националната сигурност.

143

Анонимен

преди 4 години

А за оня къде утрепа 18 човека в Канада няма новина.

142

ББ

преди 4 години

забравяте Станислав Балабанов...те са милиони,умни,смели,млади,образовани,Справедливи и най-важното..дреме им...Обичат България

141

ББ

преди 4 години

Има ли болен във Велинград?,един сайт хвърли новината,аверите с цецомобилите да проверят,ако някои разпространява фалшиви новини да го пратят в белене,администрацията с кмета им барабар и тях,крадат,мачкат човешки съдби..Телемедиа е сайта,г-н Главен Прокурор,моля да наложите спазването на Конституцията и Законите...много самозабравили се индивиди с пари ограбени от нас си позволяват да създават среда от която да правят пари за сметка на човешки животи и съдби

140

тома

преди 4 години

заглавието на статията е подвеждащо

139

Zlatena

преди 4 години

Има една истина докато дебилните безсъвестни безотговорни безмозъчни българи ги интересува единствено само собствения им живот и въобще не им пука за останалите Българи ще има 60 Българи починали от коварната болест коронавирус дебилните Българи съсипаха и унищожиха живота на нас нормалните Българи.

138

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Защо по области ги дават?За да може всеки да си следи неговата област има ли прираст, както и какъв ресурс от медицинската услуга остава достъпен.