23

Аз

преди 4 години

До Ангел5 И не само докторчето...има и много други убити, опитали се да кажат истината... много влогъри изчезват безследно.Китай и СЗО имат голяма вина.

22

Реалист

преди 4 години

Зависи кой ще разследва. Ако са наистина независими учени може и да стигнат до създателите на вируса в САЩ, но те едва ли ще да независими, а ще са назначени от САЩ с предварително написани им изводи.

21

СИГУРНО

преди 4 години

КОРОНА-ВИРУСА Е ТРЯБВАЛО ДА УДАРИ ПРОТЕСТИТЕ В ХОНКОНГ, НО СИГУРНО В ЛАБОРАТОРИЯТА В УХАН НЕЩО СЕ Е ОБЪРКАЛО... .!

20

Ами, правилно...

преди 4 години

АБСОЛЮТНО---- "КОРОНЕН"... КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙСКИ. НОМЕР ЗА СВЕТА, С ТЕЖКИ ПОСЛЕДСТВИЯ.ТАКА СЕ ПРАВИ "КОМУНИЗЪМ"!!!!ДРУГИ ВАРАНТИ---НЯМА!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

До 18 АнонименКой пусна вируса в Китай ? Държава с три букви отвъд океана. май тя ще плаща на целия свят

18

Анонимен

преди 4 години

Австралия да пита първо Бил Гейтс по въпроса за коронавируса тъй като е негово творение

17

Анонимен

преди 4 години

Жълтите трябва да платят трилиони за имуществени и морални щети! Иначе пълен бойкот ,докато се озъбят.....

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"фащ се стресна, че жълтурките стават икономически и технологичен лидер и решиха да им сложат прът е колелата, марионетките им ги подкрепят, както обикновено"Само че колелото се оказа доста здраво, пръта се строши, излетя и се заби право в очото на чичо ви Сам ;)

15

Анонимен

преди 4 години

фащ се стресна, че жълтурките стават икономически и технологичен лидер и решиха да им сложат прът е колелата, марионетките им ги подкрепят, както обикновено

14

Анонимен

преди 4 години

Тва са пълни глупости, Китай уведоми за нова болест - за която няма налични данни. Един месец по-късно се мобилизира, наложи карантина и строги ограничения. СЗО се опита да омаловажи случващото се (сега разбираме защо), още февруари месец се знаеше, ще вируса ще плъзне - този извод можеше да си направи всеки, който не слуша про*тотиите на корумпираните медии (най-вече българските) и откровено мало*ните ***.

13

Теория

преди 4 години

Представям си трима банкери ...стоят и мислят как да направят нова рецесия по-бързо. И единият казва ...имам човек в китай....ще свърши работа, после го чистим и сме чисти.

12

Австралия=Пудел

преди 4 години

На Вкб и САЩ.

11

?

преди 4 години

Ако се окаже че, Гейтс има пръст в тази каша, то САЩ трябва ли да плати на останалите държави?

10

Да

преди 4 години

Просто е, Китай трябва да бъде поставен на мястото му, много прекалено много се възгордя и изнагля!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Всички засегнати страни трябва да поискат международно разследване за произхода на корона вируса и прикриването на епидемията от Пекин и СЗО почти до края на февруари 2020 г! Изплащането на РЕПАРАЦИИ от комунистически китай е нищожна компенсация, сравнено с трагедията на милиони по света! ИЗОЛАЦИЯ на китай, санкции, изплащане на РЕПАРАЦИИ за убитите невинни, а ако откаже- коалиция водена от САЩ за нанасяне на удари, включително ядрени

8

Анонимен

преди 4 години

някъде четох че пазарът за диви животни в Ухан работи..открили са го отново и можем да похапнем прилеп,плъх,панголин ,ще ни го разфасоват на място в краката ни.

7

Ядосан

преди 4 години

Китай трябва да бъде наказан както Япония всв, това е иначе ком партията им ще унищожи нашия свят

6

Анонимен

преди 4 години

Адмирации за австралийския премиер! Трябва да се направи независимо разследване на тази пандемия, че току виж, резултатите за произхода на covid шокирали света още веднъж!

5

Ангел

преди 4 години

Само и единствено при един вариант Китай може да допусне чужди експерти и следователи да разследват Корона вируса .Ако след това ги убие , както стана с докторчето което се опита да предупреди света !

4

Емигрант

преди 4 години

Австралийското правителство винаги мисли рационално. Спасителния пакет от $ 320 билиона за работници и работодатели е доста добър и макар да забави икономиката, ще се справят бързо. Парите се дадоха безвъзмездно във вид на помощ, тъй като и работници и работодатели са плащали данъци за тях преди. Решиха да спасят човешки живот дори и икономически малко да пострадат. Но винаги са търсили отговорност от тези които нанасят щети и затова сега ще ги подкрепят в независимо разследване на Китай и СЗО.