31

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХАХАХА да спрете алкохола на балканския селянин? Искам да го видя това :)))))))))))

30

До 28

преди 4 години

При такъв скучен живот, дали поне се плющиш качествено, да те взема за няколко седмици...?

29

1

преди 4 години

До Анонимен 28Какво против имаш хората които пийват по чаша вино? Даже е полезно за организма в някакъв смисъл.

28

Анонимен

преди 4 години

Никога не съм харесвала и дружала с хора, които пият редовно, дори и по чаша вино всеки ден. Дори от родителите и брат ми се дистанцирам, тъй като харесват употребата на твърд алкохол. Почти нямам приятели, не пия и не пуша, дори и вино и не разбирам хората, които го правят. Не мога да си намеря приятели като мен. Особено в България, се пие много. Нямам и мъж. Трябва да правя компромиси-ако не пие, пуши, ако не пуши, пие, за да имам поне някакви приятели.

27

1

преди 4 години

До До диабет"Най-качественото вино е това което си направиш сам"Глупости.

26

човек

преди 4 години

До: номер 22 (диабет)Ти, като разбираш от вино, сигурно знаеш, че всяко вино съдържа определен процент захар? Най-много захар има в полусухите вина, но и в сухите също се съдържа захар.Иначе няма да е вино, иначе ще бъде оцет.И аз обичам вино, но много малко от вината не ми вдигат захарта (меря я всяка сутрин).Затова наблягам на твърдия алкохол: Ракията, водката, това са напитки в които няма грам захар, а освен това свалят нивата на кръвната захар още повече.

25

Вуте

преди 4 години

Леле, ако това извънредно положение продължи още известно време... ще посегнем на първака!!!

24

Едно е ясно

преди 4 години

Започва хубавият топъл сезон, но няма да можем да си позволим малките удоволствия като да пийнем по чашка с приятели някъде навън, да седнем на кафе или просто да се разходим, като не се замисляме да седнем ли на тази пейка и дали онзи човек няма да ни накиха.Жалко, едно непълноценно лято се очертава.

23

До диабет

преди 4 години

а знаеш ли, че вино се прави и от грозде? Баща кръчмар лежи на смъртният си одър и казва на синовете си, деца да знаете, че вино става и от грозде. Те никога не са виждали баща им да продава вино от грозде, все ме.нтета продавал. Мислиш ли, че и в големите винарни не се правят мошендии. И там смесват и пробутват бок.луци. Най качествено вино е само онова което си направиш сам и то със собствено грозде, всичко друго е съмнително.

22

Анонимен

преди 4 години

Няма коронавирус всичко е измама бате

21

Whiskey in the jar

преди 4 години

Ако се пие на балкона, навън ли е или вкъщи?

20

диабет

преди 4 години

В началото на миналия век във Франция на болните от диабет са препоръчвали три пъти на ден по 1 чаша (~ 250 ml) сухо (!) червено вино.И така, аз които съм фамилно обременен всяка вечер с моята съпруга и синковеца си пийваме по едва-две чашки червено вино.През лятото на село, например сутрин вместо кафе пием ... червено вино.Вино пием от определени винарски изби, като ние директно ходим и си купуваме вино, но никога и не от големи магазини. *** не пием ..!

19

Я се спиртосай яко,

преди 4 години

пък нека вируса да оживее!? Всяка вечер джибромицин, и вирусът е победен. Защо в Русия няма вируси?

18

северозапад

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Това е репетиция да се види колко сме ***.Експериментът е успешен нали виждаш колко се *** от страх.Тези които не се насираме ни сложиха катинар на паркове за да не добиваме имунитет.За тези дето боготворят мерките.Помислете тегли се заем 10 милиарда.Когато отидеш да теглиш кредит от банка ти искат гаранции за кредита.България какви гаранции може да даде, освен да продаде природните си ресурси.Корабът потъва но плиткоумните не го разбират.Лошото е че и мислещите са на кораба

17

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Какво става в свободна Швеция ?Трупове има ли ?Чували за трупове, камиони с трупове ?Общи гробове ?Питам понеже, ако няма, доста хора трябва да се готвят за сериозни съдебни дела.В това число и у нас !Да затвориш цял свят заради някаква недоказана опасност си е престъпление срещу човечеството.Утре може да ни затворят заради измислено нашествие на извънземни или заради приближаващ метеорит към земята ...

16

Ямболски цървул

преди 4 години

Бирата защо я причислявате към алкохола?!?

15

Иванов

преди 4 години

Абе и аз забелязах, че започвам да се опиянчвам и реших да спра алкохола.

14

Пиян - залян

преди 4 години

Яденето и пиенето ще спасят Света ! Бурето е пълно ....Наздраве ! И да хапваме и мезиме яко , че идва глад !

13

GG

преди 4 години

Всичко е до време, а пиенето е доживот...

12

Всеки ден

преди 4 години

си смуча порядъчно ракия, вино и бира. Въобще не ме бърка от кво ще умра , е... съм му м..... По добре на пукна болен, отколкото здрав!