104

Ако човек няма

преди 4 години

какво да крие,какво го притеснява?БСП ръководството има много за криене.Открита подривна дейност срещу мерките на властта,икономически интересина милионерското ръководство,съставяне на всякакви компромати,все неща,които мнозинството от НС и народа не трябва да знаят,защото ще имаповдигнати обвинения.Що се касае до карантинираните, "подслушването" екъм коя клетка се е вързал към момента телефонът на лицето и дали не едалече от адреса му,тоест дали се спазва карантината.

103

Стефан Христов

преди 4 години

Тия смешници сега ли се сетиха да питат за такива неща? Властта от години на всички ни подслушва телефоните - и стационарни, и мобилни, което го знаят и децата.Ама друго си е да се правиш на опозиция, за да демонстрираш някава позиция, нали?!Къде са *** и Сие, къде са Костя Копейкин и първият му приятел Магарешки да заявят нещо съществено в тази криза? Няма ги, естествено, това не е момент за евтин ПР, що да се хабят, я?!

102

Анонимен

преди 4 години

Какво питат БСП,ГЕРБ държи всичко с пари-полиция-диктатура-политика по всички райони са те няма мърдане.Жалко за демокрацията в Б-я.Няма освобождение скоро.

101

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

100

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОпозицията е затова да упражнява контрол над управляващите - така е навсякъде;бсп единствено показва, че още диша и не е тотално умрела ве :) Оня с големите уши е същата неадекватник като Нинова.

99

Анонимен

преди 4 години

До БаиИ като си оставя телефона вкьщи - кво ще ми следятда не си го оставял. Прасват ти глобата, а ти се оплачи на *** Зарков.

98

Хан Крум

преди 4 години

До БойкоебАаа - този комплексиран от малката си пи.ш.ка ***.сту..рба.тор пак се появи за да демонстрира едиповият си комплекс спрямо Бойко борисов. А бре момченце, защо не отидеш при Бойко ей така искренно да му заявиш, че искаш да бъдеш и..зчу..кан здраво от него вместо да ръсиш глупусти и за ти излизат кървави мазоли от яростното лъскане на онова мъничкото дето ти е м/у краката. Ясно е, че дамите не ти пускат и това съсипва и без това болната ти психика.

97

Анонимен

преди 4 години

До Ами просто е...Ами да,просто е,бил съм в тоалетната когато телефона е звънял,този който ми е звънял ще трябва да докаже обратното. Свидетели няма щото съм под карантина и съм сам.Проблем???????

96

Ами просто е...

преди 4 години

Байо...требва и да се обадиш по телефона ..ха,хаааааИНАЧЕ -НЕ СЕ ЗАЧИТА ПРИСЪСТВИЕ!

95

Пропуснат шанс

преди 4 години

Има една точна и ясна истина:БСП и Радев , пропуснаха да поемат в ръцете си управлението на кризата с корона-вируса , за да установят абсолютна хегемония на БСП и русофилската общност , върху управлението на страната!Радев имаше логичното право да го направи , като главнокомандващ на Армията и Венно-медицинската академия, но увлечен в партийното противопоставяне срещу ГЕРБ, просто закъсня и пропусна да вземе инициативата!РАДЕВ СЕ ОКАЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБ ИГРАЧ В ПОЛИТИКАТА , ЗАЕДНО С НИНОВА!

94

САМО ДА ПОПИТАМЕ..

преди 4 години

Какво упражнява ВСЪЩНОСТ бкп/бсп над УПРАВЛЯВАЩИТЕ:КОНТРОЛ...ИЛИ САБОТАЖ НА МЕРКИТЕ ПРОТИВ КОРОНА-ВИРУСА...??!МОЛЯ ДА СЕ УТОЧНИ ЯСНО!ВСЪЩНОСТ---МОЖЕ ЛИ ДА ДОКАЖЕ БСП , ЧЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА "ПОДСЛУШВАНЕ"...А , НЕ СЛЕДЕНЕ НА "КАРАНТИНИРАНИТЕ"!!!?????????КОГАТО ГО ДОКАЖЕ ---ТОГАВА ДА ГОВАРИ!СЕГА --БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ....СА САМО ДРЪНКАНИЦИ.....!

93

Анонимен

преди 4 години

Опозицията е затова да упражнява контрол над управляващите - така е навсякъде; Хубаво е да има и граждански контрол упражняван от грждански организации. А подслушването и следенето на граждани е особено чувствителна тема и винаги трябва да се извършва при доказана необходимост и по строго законен начин. Така че не виждам нищо лошо, че БСП поставя този въпрос.

92

Анонимен

преди 4 години

Вируса БСП е по опасен от коронавирус. Оставя хората без мозък.

91

Анонимен

преди 4 години

Когато вносителите на питането се заразят с тежката форма на коронавируса ще го изтеглят набързо. Той и Джонсън беше ербап ама като го гепи вируса се наака от страх.

90

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 4 години

ПРИ ПАНДЕМИЯ ---НЯМА "ДЕМОКРАЦИЯ"!ЗАКОНИТЕ ПРИ "ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ"---ТРЯБВА ДА СЕ НАЛАГАТ ПРИНУДИТЕЛНО , ...ДОРИ И С ОРЪЖИЕ АКО Е НУЖНО!ПРИ ПАНДЕМИЯ--СА ЗАСТРАШЕНИ ЖИВОТА НА ГРАЖДАНИТЕ , И ЦЕЛОСТТТА НА НАЦИЯТА!ХОРАТА ВИ ОБЯСНИХА---ТОВА Е "ВОЙНА".....САМО ЧЕ ВРАГА Е НЕВИДИМ!

89

Анонимен

преди 4 години

И по време на чума няма да се спре това безумие на БКП. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ тези ЧОВЕКОМРАЗЦИ- бомби в църквата, Чернобил, кражби на спестяванията на хората ЗА ДА СТАНАТ милионер,заводи,хотели,ЗАМЕНКИ на чукарите срещу терени на морето. СЕГА ПЛАЧАТ ЗА ПРАЗНИТЕ ХОТЕЛИ И СПРЕЛИТЕ ЗАВОДИ.

88

Да ви припомня:

преди 4 години

По време на шапната епизоотия , след 9.09.44г , по селата, изходите и входовете към тях се пазеха с оръжие !БЪДЕТЕ БЛАГОДАРНИ , ЧЕ ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ....САМО ВИ МОЛЯТ И ВИ СЪВЕТВАТ!ПРИ ПАНДЕМИЯ , ОРГАНИТЕ НА "НОЩ"-ВСЯКО "ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ"....МОГАТ ДА ГО ПРЕВЪРНАТ ВЪВ "ВОЕННО"....АКО СА ЗАСТРАШЕНИ НАЦИОНАЛНИТЕ УСТОИ НА ДЪРЖАВАТА!ТОВА Е В РАМКИТЕ ---НА ТЯХНОТО АБСОЛЮТНО ПРАВО!!!

87

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

КВИ , "ФУНДАМЕНТАЛНА ПРАВА ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ" БЕ....ХА,ХА,ХААААААААЕДИНСТВЕНОТО ТИ ПРАВО Е САМ ДА СИ ВЗЕМЕШ БЕЛИЯ ЧАРШАФ И ДА ТРЪГНЕШ ЗА ОРЛАНДОВЦИ.БЕЗ ДА ПРАВИШ КОНТАКТИ ПО ПЪТЯ ,БЕ...ЗА ДА НЕ ЗАРАЗЯВАШ ДРУГИТЕ !

86

червената маймуна

преди 4 години

бсп си нямат идея как си сринаха поддръжката с тия идеи да се пускат хората кръчмите за стадния имунитет дето се опита да го вкара техния президент радев и тн. ако вземат 10% трябма да черпят

85

Шаши

преди 4 години

Свободата да ходиш някъде, е една от най - важните. Много хора си мислят, че са в средновековието. Там ще са си супер, милите.