36

Мен

преди 4 години

Защо всичко написано вземате за истина наивни сте до глупост .Ако това с тоя грип не е вярно ЗА КАКВО ЛИ ГИ ГОВОРЯТ И ВЪРШАТ ТИЯ ИЛИ ТО Е В ЦЯЛ СВЯТ ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ Е ЕДНО И СЪЩО РОБИ- НАИВНИЦИ И РОБОВЛАДЕЛЦИ - ИЗМАМНИЦИ ВИЕ ПОМИСЛЕТИ

35

Анонимен

преди 4 години

До гражданинБа си гражданина...Късаш ли корените - труп си. Като 90% от т.н. софиянци, дето сега напират да си ходят на село.

34

Анонимен

преди 4 години

До 48Гледаш ти буболечки и ***.То така се гледат животни, изтрещял си съвсем.Аз пък съм астронавт, имам собствена ракета и редовно през уикенда си летя до Марс.Там си наглеждам картофите, които посадихме заедно с Мат Деймън!

33

гражданин

преди 4 години

До: номер 48 (***)Живея в град София. Имам работа, добра заплата, кола, семейство, собствен дом, ядене, пиене, магазините са пълни, само екскурзиите ми липсват заради извънредното положение.Имам голяма къща с голям двор на село.Ама е далече. И не живее никой. Навремето баба ми садеше картофи, лук, боб и т.н.Сега растат плевели и репеи а къщата е необитаема и пропукана.Имам един комшия. Той пасе кози но живее сам. Другите къщи също са необитаеми и пусти. В селото няма нищо, няма живот!

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНамали тревата! И поне седмица да си чист! ПОСЛЕ - НА ИЗСЛЕДВАНИЯ! мНОГО СИ ЗЛЕ! Рискуваш!

31

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТи, някоя_си и още няколко екземпляра от коя лудница ви изпуснаха. Каква армия, какви пет лева. Турция е блокирана и се заразяват много бързо. Имат си достатъчно проблеми, за да харчат и млрд. за военни деъствия. Или тяхната армия вирус не е лови и ще я хвърлят в огнищата на заразата в Сирия + иранци и иракчани. Откъде се пръквате или вируса те е ударил в главата по рождение. К Л О У Н , но жалък.

30

Закривай

преди 4 години

ООН и СЗО за Затвора!!

29

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААСупер се смееш! После - при мен!

28

Анонимен

преди 4 години

Всички обратно по селата! Иначе тук ще е глад! Там поне има място в гробищата. И можете да си понасадите нещо и няма да гладувате. Не знам кои са кореняците шопи, но който може...

27

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо,спри им и на тези кранчето заслужили са си.

26

Глупости

преди 4 години

НЕМАМ ПИСМО ОТ ООН!А , ВИЕ...??!

25

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 4 години

-Гладно око лошо гледа! Разбирате ли, БГ "бизнесмени"? Ще, ще!

24

NEPPTUN

преди 4 години

България може сама да се изхранва и да изнася храни. Земя, климат са идеални за земеделие и животновъдство. Но има на запад които нямат интерес България да е добре. Тъпо и упорито я мачкат но не им се получава защото не зависи от тях. Вълните със птичи свински и други грипове са точно за това - да има глад там където земята не става или хората не стават за нищо.

23

Сс

преди 4 години

Никой не ги е карал да се е ат като животни.Все някой им е длъжен на четните.

22

Анонимен

преди 4 години

В последните 10 години, като цяло света произвежда всяка година или ново рекордно количество пшеница, или ниво достатъчно високо за да остане годината пак в топ 10. Въпреки това, световните запаси от пшеница се топят. Това не значи че скоро ще се очаква гладна смърт - просто цената ще се покачва и ще се сеят повече площи с пшеница за сметка на други култури, за да се компенсира търсенето. Но дългосрочната посока към която отиват нещата е ясна.

21

Анонимен

преди 4 години

От утре правителството масова да засажда земеделски култури и глад няма да има. Сега е момента, сега е сезона.

20

Bond

преди 4 години

Айде и тия почнаха с Армагедона и Апокалипсиса. Утре Тръмп ще стане със 3aдниka нагоре и на тях ще им спре кранчето.

19

Митко 19см

преди 4 години

Реално погледнато животът на 95% от хората има летален изход. Така че - наздраве!!!

18

за всеки

преди 4 години

До Анонименстава дума за всеки край, на всичко което е започналоземи се върни в училище къде 1-2 клас и ще видиш, че всяко нещо което е започнало свършва хахахахха

17

не съм

преди 4 години

До Анонименкрая и да го чакаш и да не го чакаш все ще дойде и да си от секта и да не ситова не зависи от теб нито от мен