16

Баба Ъбсурдана

преди 4 години

Абе с метеорит ще е по-бързо, сига са ни мъчили вече!

15

Края на глобализма

преди 4 години

Ако вълните се наложат една на друга в резонанс - ей тогава вече ще ни се е....

14

НЕКОЙ

преди 4 години

Третата вълна ще е още по-страшна, но деветата вълна, деветата вълна ще е майката си трака.

13

Анонимен

преди 4 години

Така или иначе ще го изкараме тоя вирус и много хора вече са го изкарали. Мерките само забавят това, което е неизбежно да се случи. Но, в добавка, въвличат човечеството в град и мизерия.

12

Анонимен

преди 4 години

Интересно защо са ми изтрили въпроса.Нищо обидно нямаше в него, нито недопустимо.Попитах в колко статии днес Е лка ще ни плаши с вируса и вълните му. Точно това, едно към едно.Ако на нея или на редакторите на сайта им е неудобно от един такъв елементарен въпрос, защо тогава публикуват постоянно подобно статии?

11

Брудос

преди 4 години

10, Калеко, прати им Бойко! Той може да прави и чудеса, съгласно Митрополит Николай. А освен това Боко има почитатели в Америка, и приятели: Помпео, самият Тръмп му е приятел, Мелания даже я разсмя с някакъв ганьовски виц. Има и други. А и Боко има сега много свободно време, няма нещо за откриване (рязане на ленти), в Брюксел всичко е наред, кандидатствуването в зоната е осигурено .. Так че не го крий под масата а му дай партийно поръчение.. Може и ти да тръгнеш с него .. Като млад кадър ...

10

Анонимен

преди 4 години

Няма да има втора вълна. Първата вълна още няма да бъде завършена.

9

Калеко Алеко

преди 4 години

В САЩ са страхливци и са поддават на мрачни прогнози ... Да им пратим нашия Радев да им вдъхне малко кураж, както вече разбрахме той не се страхува от нищо, само че вече е ангажиран с "День Победы" ... Може пък и Нинова да им свърши работа на американците, тя също призовава да "Не се страхуваме", а и Радев само повтаря вече казаното от нея, така че чрез нея поне ще чуят истината от първа ръка ... !!!

8

Анонимен

преди 4 години

Кога ще има ваксина срещу коронавируса, за да я заклеймят антиваксърите?

7

Анонимен

преди 4 години

По-лоша към афроамериканците и латиносите.

6

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

Втората вълна в България ,ще бъде това лято на Бузлуджа.Група китайски социалисти,имат огромното желание ,да се побратимят с целувки и прегръдки,с нашите социалисти.Водача на групата ,ще целува Радев.А преводача стрина Ниновица. Летящата чиния ,ще бъде преустроена в Инфекциозна клиника .

5

Анонимен

преди 4 години

Заради ваксините ли е целия зор? Да се ваксинираш срещу грип е страшна простотия - постоянно мутират, а ти храниш еврейската БИГ ФАРМА

4

Анонимен

преди 4 години

"Е лка" писах - така се казва авторката на статията. Или и собствените имена на хората при вас са нещо страшно? Не ги пишете тогава. Крийте ги!Ужас!Не случайно сме последни в Европа по свобода насловото.

3

Чикатин

преди 4 години

При нас нали това се случи? Съвпадна точно с Грип Б , Тогава Мутафчийски каза, че грип Б е в пъти по-опасен от короната, след това нещо почна да ми бега логиката ...

2

Анонимен

преди 4 години

Втора вълна ще има заради карантината. Шведите до два месеца ще образуват групов имунитет и при тях няма да има. Ние ще страдаме с години.

1

Бен Ган

преди 4 години

Нее бе... то 5Г-то и Наноботите ще ни довършат ХАХАХАХАВсе се чудех на бабичките, дето се връзват на телефонните измами. А сега гледам млади уж интелигентни хора, как се връзват на далеч по-безумни неща.