6

Munchen_DE

преди 4 години

Що за заглавие е това? 35 дни заключени вкъщи и атрофирани и после много интересно как ще се "учат да ходят". Това може и да са родителите на "автора" на тази чутовна глупост. Това някакъв експеримент ли е всъщност? Гавра? Подигравка? Нямам думи!

5

Анонимен

преди 4 години

От сайта worldometer Сърбия е с 7114 заразени и 134 починали. Много са.

4

Хан Крум

преди 4 години

А кой вярва на статистика и данни подадени от комунистически и религиозни диктатури като Сърбия, Русия, Китай, Сев. Корея, Иран и др.Аре, знаеме се.

3

111

преди 4 години

До Еее 1Много зле сте информирани. Техните мерки са много по строги от нашите.По Великден и Цветница нямаха право даже да излизат от дома си повече от 48 часа.Македонците също.

2

Анонимен

преди 4 години

В Италия и в Сърбия се наблздава положителна динамика.Дали защото и на двете страни Русия оказа хуманитарна помощ, която пристигна с 15 тежки ВКС-транспорти в Италия и с 11 тежки ВКС-транспорти в Сърбия?

1

Еее

преди 4 години

То бива пропаганда ама вашето никъде то няма. Сърбия не е въвеждала никога извънредно положение, хората никога не са затваряни по домовете им, там живота кипи. Имат само 100 заразени, но те са добре изолирани. Ресторанти, кафенета, всичко работи на макс. Икономиката им процъфтява.