258

Весо

преди 4 години

До Чичко ДокторДа, китайския. Тоест почти само те а?

257

Михали

преди 4 години

Този вирус няма спиране. Имунната система на земята се задейства и това е само началото, вижте само какво става с климата - на плаж през февруари и сняг през април.Дори и да премахнем някои внушения за моралните "вини" на човечеството, остава една проста истина - ние сме тук от някакви си 10 -15000 г. а земята е на 2.5 милиарда и тя пак ще я има, а за нас се съмнявам. Прекалено се взехме за богове.Прочети още на: https://dnes.bg/redakcia/2020/04/22/ucheni-ochakva-ni-vtora-mnogo-po-unishtojitelna-vylna-na-koronavirusa.446952

256

Анонимен

преди 4 години

Могат ли същите тези учени да ни кажат кога точно да очакваме пика от ПЪРВАТА вълна? Понеже вече месец ни набиват в главите че "следващата седмица" ще е най-страшно, най-ужасно, хора ще падат и умират едва ли не по улиците...чакаме я още тази прословута седмица на пика. Пък после ще ни обяснят за втората вълна.

255

Анонимен

преди 4 години

Голям майтап са тия коментари.Мутафчийски трябвало да е випусологТози вирусолог пък нищо не разбирал

254

Михали

преди 4 години

Лекарстото първо трябва да се появи, то е животоспасяващо, после идва ваксината. Да ви кажа ли кога ще се появи? Тогава когато най-голямата мафия в световен мащаб - фармацевтичната, не се наплюска, не си продаде менте *** и псевдо лекарстввата, докато някои не си продадат маските, защитни облекла и всичко което могат на базата на страха ,докато не се приключи с голямата игра от която такива като Безос, спечелил 6 милиарда за 24ч. и тогава когато огладнем, те ще решават кой да яде и кой д

253

Анонимен

преди 4 години

1980г Учени- "До 2010 г. петролът ще е изчерпан напълно."

252

Анонимен

преди 4 години

Поредната лъжа!

251

Анонимен

преди 4 години

До ядосан... Четете ама не разбирате.. Нямало масови събирания нямало това, намало друго... Хората говорят че може да се случи когато мерките бъдат отменени или облекчени ненавременно. По данни 400 000 човека са били изтеглени от Ухан по целия свят и на повечето им мериха само температура ако изобщо са мерили.. Ей ви пример как едно добро за едни става лошо за други. Махнат ли мерките ще е същото

250

Chcjvkb

преди 4 години

Добре де , като говорят , че трябва да се изгради имунитет, как да стане под карантина?!?!?

249

Анонимен

преди 4 години

270, защото за никой грип досега не се е ходило в спешното! Четете си коментарите и си правете изводите ... примири мозъци.

248

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости, всякакви псевдо учени търсят поле за изява. Без никакви мерки заразата е с не по-големи размери.

247

До 270

преди 4 години

Що пишеш глупости.?Всеки грип може да зарази всеки !Или идеята за апокалипсис ти харесва ?

246

Анонимен

преди 4 години

Никой грип досега... не е разболявал и заразявал толкова лекари и медицински персонал по Света и у нас.Сами си правете извода.

245

Скептик

преди 4 години

Имаше статия на един а ериканец сравняваш Първа Световна, Втора Световна войни и Пандемията 2020.Значи при първите имаме Военно положение. Десетки милиони войници, стотици милиони семейства не могат да контролират съдбата си в продължение на 10-15 години и фактически за разорени от една шепа държавници и партийци. Те не са можели да не участват в това безумие. Днес е същото. Навсякъде ИП, медийни атаки. Шефовете са си плюли в устите. Най вероятно тази лудост ще доведе до същото в голям мащаб.

244

Анонимен

преди 4 години

До АнгелАнгеле, Ангеле...Тестват ваксина за да си вземат парите за това тестване... Всяка разработка на ваксина изисква минимум година и половина за да се поставя на хората. Срещу коронавирус, досега няма ваксина по простата причина, че мутира постоянно и едва ли ще направят. Освен това всяка ваксина има странични ефекти, които е възможно да са по-лоши и от действието на вируса.

243

Нали

преди 4 години

Нали забраниха новини всяващи паника?!Или всичко е пак демагогия!!! А трета вълна ще имали или ако господарите решат може!Сега изкам няколко минуса и поне един от форума да ми открие правописните грешки!!✌Прос народ!

242

Ядосан

преди 4 години

И по каква логика втора вълна би била по-унищожителна?? За първата.никой не бешенщ подготвен, сега е, нямаше тестове, сега има, незнаехме кое помага, сега знаем, в момента в който се появи огнище ще бъде локализирано и изолирано, преди щъкаха китайци сега не щъткат, умаше масови сънития сега нямя да има. Та как така знаете дали ще е по-лошо вие ли ще го направите да е по-лошо, не е ясно, звучи като заплаха не като предупреждвние.

241

Далече, далече

преди 4 години

Елита на световната медицина и лауреати за минимум Нобелова награда са събрани в тоя форум. Бре бе, шапка свалям на всички професори тук, ами така като сте се разпалили утре и с готова формула за ваксина ще излезете. Мале мила, я пийте по едно и бегом в леглата, компютърни мишоци. Поне прочетете нещо в нета преди да пишете, ако са ви трудни езиците може тук там и на български да намерите.

240

Ангел

преди 4 години

То човечеството ей така ,мирно и надупено ще чака втората вълна .Ама ,че празни тикви .Германия вече почна тестването на ваксини върху хора , другата седмица се очаква и САЩ да започнат.Редица други лаборатории в момента работят. Най късно до месец ваксината, ще е факт .Както малка България за 1 седмица успя да ошие толкова маски ,че ще останат непродадени за същото време света ще произведе толкова ваксини ,че ще си ги бием и в другото рамо !!!

239

Анонимен

преди 4 години

Кво да те пробваме с тая незараснала операция за смяна на пола?