16

м...да

преди 4 години

За да потъмнее кожата така ,знаете ли що химия са поели. В старите билкарски книги има един термин-черна жълтеница.Обаче китайците имат страхотна традиционна медицина,която не се притесняват да използват ,така че вероятно ще им изчистят черния дроб.За съжаление- срастванията на белите дробове не са отстраними.И ако е вярно ,че човек остава с имуннен дефицит-поне две години ще се възстановяват ,ако изобщо успеят.

15

Професор Тюхчеф

преди 4 години

45 дни принудителна кома , това ме върна в кадри от "Матрицата" . Явно за да не им се пречкат пациенти из болниците, ги вкарват в кома и тръбички за всичко , когато решат че са добре ги събуждат и "Ай по живо по здраво.

14

Анонимен

преди 4 години

Абе интересно, на снимката горе пише на кирайски и английски - медицинки център, а на други репортажи съм жиждал на кирайски и руски - поликлиника. Да няма про-западна ориентация напоследък?

13

Анонимен

преди 4 години

Китайците са много чувствителни на тема тен. Пазят си децата и те самите да не се излагат на слънчеви лъчи за да не им потъмнее кожата, защото тъмната кожа означава принадлежност към ниска социална прослойка а бялата кожа е един вид синя кръв, освен това вярват че момичетата с бяла кожа са по-красиви. То и при нас е така - кой би харесал му.р.гав индивид?

12

Анонимен

преди 4 години

това е доказателство, че по-тъмните са болни... генетично болни:) Как пък не се събудиха бели?!

11

Анонимен

преди 4 години

Колко път го пиша това къде ли не, ама *** не ще да разбере... Всякакви хора боледуват тежко, и млади, и спортисти... Остават с увредени дробове за цял живот... Потърсете да видите информация от ренгенолози, че и при асимптоматични случаи се откриват увреждания на белите дробове... Да не говорим какво означава да си 20 дни в медикаментозна кома, със завряна тръба в гърлото...

10

???

преди 4 години

И после китайците не били създали изкуствено новия корона вирус.Китай ще затрие света ако не бъде спрян.

9

Ванката

преди 4 години

Да четат борците за отмяна на изолацията - лечението при усложнения е 30-40 дни в кома, на командно дишане. И после излизат полуинвалиди. Да си направят добре сметка колко души изобщо могат да се лекуват у нас при бум на болни! Защото лечението не е само легло и възглавница в болница - иска се скъпа апаратура и поне 4-8 медици за контрол и денонощна работа с нея!

8

Анонимен

преди 4 години

А някой от вас прочете ли, че това са лекари? Хора, спасяващи хора, заради което са се заразили. Забавно ли ви е да си правите майтап на гърба на такива хора?!

7

Анонимен

преди 4 години

най-голямата новина е че има "хора" които още вярват, че няма вирус и хората умират от грип и че правителството прави всичко това за да прибере парите от евросъюза и да ни вкара в еврозоната. и те ходят между нас:))))

6

Некъф

преди 4 години

Сега ще станат рапъри

5

Убре

преди 4 години

COVID e расист! Бързо НПО-тата да го подхващат!

4

Хм!

преди 4 години

Да не са им забравили УВ-лампите за дезинфекция над леглата?

3

Анонимен

преди 4 години

Кажете кое е това лекарство. Кифлите у нас се интересуват, да правят тен като пият хапчета, без да киснат по солариуми.

2

Анонимен

преди 4 години

Абе аз нямам спомен за Китаец със светла кожа!

1

Анонимен

преди 4 години

не се тревожете нашите след интубация не се събуждат-Пирогов.Кожата им в чувала не е от значение.