20

невероятно,но факт!

преди 4 години

Много интересни неща са казани,но те са за миналото,за историята.Но историята не ни учи на нищо,защото не е учител,а надзирател.Да познаваш миналото е важно,но да се осланяш на него...груба грешка!!!?В едно доста различно мнение по въпроса в Handelsblatt Stephan Goetz-Richter в статия "Великата американска самоизмама" обяснява как са рухнали трите кита на САЩ -а третият е"американската изключителност ",в която вярва и авторът на написаното по-горе!Потърсете в Handelsblatt останалото,струва си!

19

Анонимен

преди 4 години

Втората Голяма Депресия 2020г. Най. голямата икономическа Катастрофа на века !!!! Милиони бедни, безработни и гладуващи !!!

18

SS

преди 4 години

Нещо ме кара да мисля,че настане ли глобална иконом.криза това няма да се размине без кръв.(дано не съм прав).

17

Голямата Депресия

преди 4 години

Втората Голяма Депресия 2020 г. !!

16

Голямата Депресия

преди 4 години

Голямата Депресия 2020г.

15

северозапад

преди 4 години

До Анонименколкото реши щаба

14

Стар набор

преди 4 години

Генерала е само пионка в ръцете на големите световни играчи. Да не му се сърдим. Всички европейски правителства и т.н. щабове са под пълния контрол на сценаристите за НСР ! Шведите се оказаха твърди и показаха, че страхът (изкуствено създаден) от Конвид-19 е не оправдан и не състоятелен. Всички професори и други експерти-куражлии в Германия, имащи мнения, анализи и резултати различни от МЕЙНСТРИМА на Меркел и Роберт Кох институт (Бил Гейтс е негов спонзор) вече нямат допуск до системните медии.

13

No Gates

преди 4 години

СЗО е на хранилка от фонадците на Бил Гейтс, Хилъри Клинтън, Марк Цукерберг. Най-вече Бил Гейтс се чувства като НОВ БОГ, управлявящ целия свят. Инвестира във развойна дейност във фармацевтични концерни, също и за създаване на ваксина срещу Конвид-19 и затова ДИКТУВА на правителства да ваксинират 7 000 000 000 души на планетата ! ПИТАМ- С КАКВО ПРАВО ? Какви ще са последиците от ваксината ? А какво ще кажете за чиповата имплантация, пак диктат от Гейтс ?

12

уф

преди 4 години

Ленин та Ленин,тоя не е ли чувал за Сталин?Икономист и политолог с име и да поставя Хитлер и Ленин един до друг в контекст на втората световна война.Нейсе.В крайна сметка пак не стана ясно,война ли чакаме,ваксина ли , депресия ли,рецесия ли?

11

noFreeman

преди 4 години

започва се подготовката на гоите да бъдат ваксинирани и тъй като една част няма да са съгласни, ще се връщат измислени вълни на зараза, страхът да е по-голям и ти доброволно да се ваксинираш... ако ли не - ще е насила... но това е друг план! Лошото е, че ще е късно след имунизацията, която леко полрка ще направи живота да не надхвърля 55 години... добре че няма да съм жив да го видя това, което ще е много скоро - до 2030...

10

Велес

преди 4 години

Е, и какво! Като гледам коментарите, нищо на никой не му е ясно! Дотам сме я докарали т.е. докарали са ни, че можем само да викаме Йес сир... Запушили са ни устите, и са ни сложили капаци като на конете... Щом едни *** ги наричаме плеймейтки, едни *** ги припознаваме като интелектуалци, бандити за бизнесмени, престъпници за политици, то сме свършени! Не може хората създаващи материални блага и ИТ специалистите да са по-нископлатени от ритнитопковците...

9

НЕКОЙ

преди 4 години

Сопата е съществена част от боя.

8

Анонимен

преди 4 години

Дано да го прочетат ония дето си мислят , че Генерала и карантината са им проблема!

7

Каква трагедия

преди 4 години

Втората световна война довела до депресия в САЩ...

6

Анонимен

преди 4 години

Добър анализ на лоши събития...

5

Ясно е

преди 4 години

След тази криза няма да има икономическо възстановяване. От тук нататък ще се върви само надолу докато населението на Земята не се намали до 500 милиона.Така са решили големите началници.

4

Анонимен

преди 4 години

Всички главни постове в страната трябва да се обединят и да се улавят от Корнелия Нинова за благоденствие на нацията

3

Анонимен

преди 4 години

Тази статия прилича на световен некролог ! - само не уточнява колко трябва да умрат.

2

Анонимен

преди 4 години

Ако е само това,ще го преживеем.Да не ни погълне втората вълна.

1

северозапад

преди 4 години

Богатите стават по богати бедните по бедни в природата нищо не се губи просто сменя притежателя си