16

Shshs

преди 4 години

Да мисля, че твърде дълго време съм жертва на борбата с корона вируса... Започва да ме изтощава четенето на безсмислени статии. Моля Ви, да ми подарите ваучерче за екскурзия. Благодаря!

15

Митко-любопитко

преди 4 години

А бе, държавното първенство по конен спорт не го ли отмениха заради корона вируса !Щото гледам , че вече публикувате снимки ...

14

Ужас

преди 4 години

*** госпожа,моля ви...Още ли сте лице на Българският туризъм???Госпожа моля ви,плашите туристите...

13

Приятел на Гърция

преди 4 години

Госпожата с гоуевия нос може да прави сянка по морето този сезон за шведите,защото българите пак ще липсват.

12

Анонимен

преди 4 години

Като ги няма обещаните 1000 лева чисти към заплатата, сега ще обещаваме купони за щастливото бъдеще.

11

Значи за едни

преди 4 години

Постоянно привилегии сега и ваучери за другите който сме непотребни стой в къщи без заплата до второ нареждане иначе идват тези дето ще си почиват да се поуморят малко....тоя се побърка за него няма обикновени хора --кинти само за фирми и тези дето пазят едни убавци от. народната любов.....отвратително разделяне на хората по значение от гледна точка на пазене на ,,елита,,такова разделение на народа всеки срещу всеки по имущество по партии по статус по цвят по възраст ,по кой на коя линия

10

НикойЛинке

преди 4 години

Кога успя да ги изработиш толкова бързо бе джанам ?Тези празнословия могат да минат в Крумовград, ама тук НЕ !

9

Анонимен

преди 4 години

Алу ваучера кой ще го плаща, 10 - те милиярда дето се чакат ли?

8

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахте ли, че туризъм такъв какъвто беше няма да има, още дъъълго, дълго време!Ще оцелеят само най-добрите и най-гъвкавите.Тези, за които клиента е бог. Чистота, добра храна, атрактивни цени и отлично обслужване!Другите отиват да работят нещо друго. *** ипульо не може да прави добър туризъм. Министерството е излишно, може да се спестят доста пари, които да се вложат в по смислени бизнеси.

7

Анонимен

преди 4 години

Всички, които си стоим вкъщи и си загубихме работата се борим с вируса. Отделен въпрос е, че не щем такава награда. Уж безплатна почивка, а държавата превежда едни пари по едни тарифи. С нашите пари ще спасяват мутренски бизнес.

6

V

преди 4 години

Трябва да се подкрепя само работника ,а не да се дава на работодателя .А ако се стимулира само вътрешния туризъм какво става а Българя еар и къв е смисъла от ЕС ??? България еар ще се превърне в карго фирма но тогава е важно дали фурмите стават за компоти ;) На фурмите поне парашути не им трябват :)))

5

Внимание !!!

преди 4 години

Ковид19 от отходни тръби на ВиК, отива право в морето.Заразата дебне във водата.

4

нико

преди 4 години

дехидратиран кон

3

Boko bo

преди 4 години

Е нали знаете на кой са хотелите в 80%? Що не се подкрепи някоя леярна или стопанство с 20 крави. Каквото се прави се прави с идеята да се открадне(усвои) или да се дадат пари на наши хора тоест на нас. На никой не му пука за хората и така вече 30 години.

2

Анонимен

преди 4 години

Приложението къде има свободни шезлонги и чадъри малко ли ви е ,бе ? Жената го е измислила, ненапразно е 3-ти мандат министърка на плажните концесии

1

Оставка

преди 4 години

Това същество на снимката жена ли е, мъж ли е, к'во е там? *** с перука?За външния му вид толкоз. За вътрешната страна на черепната му кутия и толкова не може да се каже, то интелект в него няма.Туристически сезон ли? Я стига глупости.