13

Кой взема парите?

преди 4 години

Парите по знаменитата схема 60/40 ги получават фирмите, а не работниците. Собственикът може да им плати само тези 60% (или нищо) и остатъка от осигуровките, за да не разбере НАП че не получават пълна заплата. Който не е съгласен - аут.И има фирми, които точно това правят.

12

Държавни служители

преди 4 години

Ли, бе Калинки смотани, некадърни, неграмотни, само за едно ставате....

11

ББ

преди 4 години

имаме над 700 контролни органа,контролиращи...нищо,а им плащаме прескъпо,общините са развъдник на неправещи нищо лелки мачкащи хора,и им плащате с нашите пари..плащаме на неправещи нищо евтини *** само за да ги използвате да гласуват за властимащите...а има хора в нужда които не виждате удобно..съкратете администацията и помогнете на бедни и нуждаещи се..прекратете това лицемерие

10

ББ

преди 4 години

защо фалирате фирми плащащи ви заплатите а не съкратите от ненужната и скъпа администрация на която плащаме от нашите данъци,само за да ви гласуват ли?а пенионерите отдали животите си за Държавата ни...заеми,крадливи безбожници сте

9

Любен Стойков

преди 4 години

Германия и САЩ дават на ВСЕКИ свой гражданин, без да питат, по определена сума кеш, без условия! Не на работодателите!!!! За работодателите имат други мерки. И така трябва!!!Защото държавата има обществен договор с гражданите си, наречен Конституция, където държавата е длъжна да се грижи за гражданите си. За тези условия в които се озовахме, какво условие може да се поставя, та дори и със закон?!Безусловната подкрепа не е ядене с неизвестно съдържание или пари с хиляда условия!!!

8

222

преди 4 години

Не зная кой е виновен че работодателя не е плащал осигуровките, сега работниците не могат да получат и малкото 60%. Дали някой от правителството се сеща за тези хораработили за некоректен работодател.

7

Анонимен

преди 4 години

А останалите 3 милиона ще пият по една студена вода.

6

бай онзи

преди 4 години

много ме кефи как са спестили този факт. Ама то с *** хора , които не задават въпроси :) :) :)

5

бай онзи

преди 4 години

една проста сметка изкарва ,че всеки е получил по 280 лева, т.е е осигуряван дори под минималната заплата , което значи ,че се е водил по-малко от 8 часа на работа :) :) :) Ревете роби . Жалко за малкото свестни малки бизнеси , които не могат да се докопат до нищо заради тия *** в сиво.

4

Анонимен

преди 4 години

Да ви фръцам математиките да ви фръцам.

3

Анонимен

преди 4 години

ще запазят на дядо си паламарката....

2

Анонимен

преди 4 години

3%- спортни клубове! Честито! Ще плащаме 60% от 23х40 000 евра заплати в Лудогорец!

1

Елемаг

преди 4 години

Бла-бла бла.Добре аранжиран и анонсиран подарък за наивници.