101

Щирлиц

преди 4 години

Пак е тука!Невероятно,какъв прецедент!

100

Аспарух

преди 4 години

Аз призовавам да се наложи усмирителна риза на този пухльо.

99

Онзи

преди 4 години

Плевнелийката е готин. За разлика от сегашния тем.ерут, който се води за президент...

98

хехе

преди 4 години

Роската му бийте 10 кюскии и да си ходи на о.Тасос ...ааа между впрочем тоя дали не наруши карантината за великден.

97

Гост+

преди 4 години

Орбан е емблематичен Премиер достоен за подражание на тези, които все още мислят приоритетно на национално ниво и не са промити от Глобализма. Успехите на неговото управление в живота на Унгария са всестранни, в резултат на което имигранти от Унгария на Запад липсват. В политически аспект неговата твърдост, решителност и непоколебимост внушават респект навсякъде и, разбира се, завист у тези, които никога не могат да бъдат успешни като него.

96

Любен Стойков

преди 4 години

Стига сте повтаряли мужишките опорки за Росен Плевнелиев! Той се държи като Български Президент, а не като жужи пРезидентът ви Чехлю Десев.А и темата тук е друга! Бюрократите в Брюксел, като руски къртици, са гласували за руския агент Орбан помощ за борба с корона вируса, която той заявява, че НЕ води защото е от групата на "ostrich", два пъти по-голяма от помощта за опустошената от епидемията Италия!! Награда за саботажа му на единството, демокрацията и икономиката на ЕС!!!??? ***!

95

Анонимен

преди 4 години

Колко е жалък... Все си мислех, че по-надолу няма къде да падне, но той доказва, има.Бог да го прости!

94

Анонимен

преди 4 години

Гледа как една корона се езапътила към него.

93

Анонимен

преди 4 години

Това е атака на американскитеприслужници в ес срещу независимитеполитици, които искат да си сътрудничатс Русия без някой да им се пречка.

92

Ментора бай Иван

преди 4 години

Господине , а Вашия Бойко Борисов да не би да е изявен демократ сред европейските мутри?Жалко е да упрекваш хора които са по-напред във всички класации за демокрация и свобода в ЕС от нас , българите!

91

Митко 19см

преди 4 години

Трябва ли да си под 1,6м (като Орбан) за да си толкова комплексиран (като Орбан)? Питам и отговор не искам.

90

Sata NATO

преди 4 години

Нищо странно няма.Трябва да отклоним вниманието от България, където се инсталира диктатура и при съмнителни обстоятелства загива журналист, осмелил се да каже "ние не сме овце".

89

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък умник,ЕС дали на Унгария 5 милиарда,а нашия иска санкции з Орбан )

88

българин

преди 4 години

Браво на г-н Плевнелиев.Дано да се кандидатира за Президент. Българите го обичат и ако се беше кандидатирал на предишните избори вместо цецка(която не е харесвана) щеше да имаме почтен президент не спечелил служебно по точки недоразумение на Решетников .

87

Анонимен

преди 4 години

Когато пуснете нещо от Плевнята, винаги е много... смешно! Очаквам да изкарате и Янито Янев. Да се посмеем и с него.

86

Смилев

преди 4 години

Като гледам апологета на Орбан у нас, а именно агент Николайчо какво представлява, почвам да си мисля, че Плевнелиев и другите демократични лидери май са прави.

85

Цола Драгойчева

преди 4 години

До Христо ХристовЩом знаеш, че се е "стараел с плам " да стане комсомолски секретар, значи или си му съученик, или си бил фактор в ДКМС!Защо тогава се дразниш, когато те наричам комсомолец?

84

lili

преди 4 години

Велик олиго......като президент,но ние тогава мълчахме и слушахме.Същият олиго.... и сегапак мълчим с маски на уста и пак слушаме,гледаме и телевизия даже.Е олиго... в България не намаляват,няма нищо,пак мълчете,а стойте си в къщи,май през май ще е по-добре!

83

Цола Драгойчева

преди 4 години

До анонимен 95Браво!Един другар да си спомни за Георгица Карастоянова!Синът и учеше в Суворовско училище в СССР, достигна чин генерал от КГБ, а внуците и сега живеят в Лондон и Виена, харчейки парите на баба си, присвоени от фашистите и капиталистите на България!

82

Анонимен

преди 4 години

До Цола Драгойчева Мене ме кефеше Георгица Карастоянова.