8

КАЛАШНИКОВ

преди 4 години

КАКТО СЪМ КАЗВАЛ И ПРЕДИ И СЕГА ЩЕ ПОВТОРЯ ЧЕ ВСИЧКИ НЕ ДРЕСИРАНИ КУЧЕТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ЗАЕДНО СЪС СОБСТВЕНИЦИТЕ,А ВСИЧКИ ДРЕСИРАНИ КУЧЕТА ТРЯБВА ДА МИНАВАТ ГОДИШЕН ПРЕГЛЕД С ДОКУМЕНТА СИ И ДА ДЕМОНСТРИРАТ СПОСОБНОСТИТЕ СИ И УМЕНИЯТА КАКТО И НОВИ КОМАНДИ,СЪЩО ТАКА КУЧЕТА НА РАЗХОДКА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪС СТОМАНЕН НАМОРНИК И НА ТВЪРД ТЕГЛИЧ ДО РЪКАТА, КИТКАТА НА СОБСТВЕНИКА

7

дам

преди 4 години

Кучето е опитомена - селектирана, версия на вълкът. Какво се прави с вълците като нападат? Ама кучето имало чувства , сигурно кравата , прасето и пилето също имат?!?!Да го направиме простичко пускаме ги да си живеят и което устиска - ще разказва .Пари за гладните деца няма народа за *** се загрижили.

6

Кармен Младенова

преди 4 години

Не мислете че животните нямат чувства: Бедното куче е агресивно,защото сигурно си няма стопанин,няма си кой да му дава храна,да му говори,да го разхожда да го милва и обича....Така е и със изоставените и самотни хора...

5

Анонимен

преди 4 години

Пред окръжна болница София - масово и умишлено са изхвърлени *** от контейнерите върху уличното платно след поставянето на чисто нови контейнери. Абсолютно злодеяние.

4

ами,

преди 4 години

специално за преливащи кофи с *** преди месец подадох сигнал по телефона директно в моята община /не Столична община/ на директора на дирекция "Инфраструктура... и екология" /взех телефона от сайта на общината/ и след няколко часа минаха и извозиха ***. Казах точно в кой район на общината съм ги видяла. Така че явно на места става, на други не - зависи кой е отсреща.

3

Чужденец

преди 4 години

В хубавите страни агресивните nceтаa биват хуманно убивани на часа!

2

Gost

преди 4 години

Подадох сигнал до столична община за образувано сметище в Света Троица и това , че не се изхвърля и оставя по земята , но вече втора седмица нищо не правят . Сам взех и събрах сметището в контеинерите за да не стане зараза и сега ако проверят след ве седмици ще видят , че е чисто !!! Защо плащаме за такса смет и защо ни е община !?

1

ех

преди 4 години

.... има хора които обичат да всяват ужас, негативна енергия!.... безделието води до отрицателни неща, нали?.... има хора които започват своят ден с отрицателни емоции, по същият начин и си лягат!