16

Анонимен

преди 4 години

вкарвайте от индийските полицай да ви покажат как се прави и римляните ще станат едни спокойни и уважителни

15

Ямболски цървул

преди 4 години

Пиянски кютек явно.Ама полицая с какъв акъл е отишъл сам да ги разстървава? Браво за саможертвата му в тази ситуация,но това са доста хора и предполагам в нетрезво състояние...и също така предполагам,че са от шведите!

14

Анонимен

преди 4 години

И тези които бият полицаи -- в затвора за 10 години. Бият лекар -затвор 10г. А дрогирани и пияни шофьори до живот. Може би трябва да се проведе референдум точно за тези шофьори и народа да реши. Неграмотни имат шофьорски книжки. И те са убийци. Не могат четат а имат книжки. Сещайте се за кои групи хора говоря. Строги закони. Ще затрият българите.

13

МНЕНИЕ

преди 4 години

Село Баня е към Курорта Банско . Били са се Хотелиери . Не пишете Глупости .Очертава се в Слънчев Бряг да има Масови Престрелки между Мафията на Депутатите .Мафията се САМОИЗЯЖДА когато няма Храна .

12

Варна

преди 4 години

Село баня, много готино село с прекрасна гледка към Пирин и към Рила. Има и роми там има и българи. Кой етнос се е бил, кажете.

11

Анонимния Ястреб

преди 4 години

Ами ... българи сър! Забавляват се!

10

Анонимен

преди 4 години

до 4 Еййййй, пикльоооо, самият Цветелин Кънчев оня ден каза че 95 % от квартал Факултето са гласували за ГЕРБ на последните парламентарни избори!Какъв Радев те гони, герберастки скапаааняко?

9

Анонимен

преди 4 години

Тиквата, само за един ден римляните набиха 3-*** полицао че и ги раниха, а ти днес ще им даваш бонуси от 600 лева????Това полицаи ли са изобщо, Тиквата? Срам и позор и жалка история!Няма такава държава!

8

Анонимен

преди 4 години

Да ги беше оставил да се бият.

7

Анонимен

преди 4 години

Задържани са петима от биещите се, които са на възраст 19, 23, 40, 50 и 66 години от Баня...........................нещо да се допълни ?

6

Анонимен

преди 4 години

До до дразнител 4Добре ли сте?

5

Хан Крум

преди 4 години

До ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪКСъщество - не казвам човек защото комунопитека не е такъв - ти имаш много сериозен психически проблем. вероятно *** те е изпускала като бебе на цимента.моля те, потърси помощ във спешен порядък докато не си се метнал от някоя висока сграда. И престани да овоняваш форумите със душевният си бъ.л.воч

4

batmario

преди 4 години

Милиционерът е на смъртно ложе въпреки че не му е работа да спира безредици...

3

Анонимен

преди 4 години

Време е законите да почнат да срилагат на практика. Ако няма достатъчно затвори - престъпниците да ги строят. И ако не искат да работят - на пост и молитва за срока на присъдата, умножен по две. Не на курорт за зимата!

2

днес

преди 4 години

При Бай Тодор Живков кога Ром ще удари милицонер,или някой гражданин да посегне на милиционер или да не спре на знак STOP?Още демокрация и анархия давай сега ...На българина му тряба СОПА голяма .

1

97202

преди 4 години

Значи каските са наложителни при такива действия.