16

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 12И кой купува блядостанския петрол на тази покъртителна цена товарищ?Да не споменавам факта, че петрола добиван в Матушката ти е най лошия като качество, защото е пълен със сяра!Я осветли неуката аудитория ака обичаш!

15

Хейтър

преди 4 години

"Вашият пиндостански нефт"... "Нашият нефт"Тука някакви руснаци и американци ли спорят. Или местните лакеи на едните и другите си заработват рублите/доларите???

14

1

преди 4 години

До BGNМхм. И тестовете като стъкмистиката им. Нищо де, важното е да вЕрвате. Друго не ви остава.

13

Анонимен

преди 4 години

До BGNЦар отчет не дава. Само данъци, такси и глоби събира.

12

Анонимен

преди 4 години

До ЦРУВашият, пиндостанският шистов нефт е с отрицателна цена, а нашият днес се харчи по $21,47/барел.

11

BGN

преди 4 години

Хората са направили над 2 000 000 теста, ама герберунгелските "демократи" пак конспирации виждат.... Важното е , че парламемта скри Борисов да не дава отчет !!!!! ДЕМОКРАЦИЯ !!!!

10

Калеко Алеко

преди 4 години

Двете зелени човечета горе на фотоса вече са изпразнили площада ... Товарищ путин е издал указ, болните от коронавирус ще се карантинират в трудововъзпитателни лагери от типа на ГУЛАГ, в Сибир ... Там вирусът ще бъде превъзпитан, за да влезне в крак с новите концепции на Кремъл ... !!!

9

ЦРУ

преди 4 години

А днес четем . че 15 000 солдати от тренировките за парада са под карантина - заразени . НАЙ-лошият сценарий за Джужи..БОЛНИ рашки.а не умрели ..че трябва хем да ги лекува...хем да ги храни ...МЪКАаааа. ...а нефта от днес е със отрицателна цена - ПЛАЩАШ...за да ти го купят !

8

њ

преди 4 години

За Бога братя българи... Как ще ги стигнем...руснаците.Ние за два месеца и 1000 нямаме а сме се запечатали като в Северна Корея и слушаме указанията на воджа от екрана.

7

Анонимен

преди 4 години

Бояришника му е майката. Всичко друго маски, каски, ръкавици, очила, шлемове, хиниови препарати, хлорна вар, азитрокс и т.н. е празна работа.

6

1

преди 4 години

Руснаците държаха до вчера стъкмистиката. Имаха от 16 до 46 хиляди един и същ брой критични: 8. Всеки знае какво значи това реално. Сега вече нещата стават очеизвадни и за тия вътре и за един ден скочиха до 700. Как ли пък не. Изпълниха задачата да "отрежат" колкото се може повече от жертвите и критичните и сега ще започнат да публикуват някакви данни. Но пак личи поръчката да се държат около 50те. Всеки ден почти едни и същи данни. Прогноза: в "пика" няма да минат много повече от 100.

5

Анонимен

преди 4 години

В Русия всичко е под контрол. Още утре Лилипутин ще подпише един указ и вече няма да има нито един вирус.

4

Анонимен

преди 4 години

Русия е в интервала между 10 000 и 100 000 заразени. Практиката показва, че други страни преминаха този интервал за 15 до 18 дни. Русия има реалния шанс да постави рекорд за добра практика и да удължи срока до над 20 дни.

3

Анонимен

преди 4 години

Оставка на диктаторите Путин и Борисов дето държат хората затворени и съсипват икономиката с лъжи за тоя измислен вирус.

2

Путин

преди 4 години

Ситуацията е *** контрол.

1

кит кат

преди 4 години

поредният случай ...дрън дрън..ярина -гордо рапортуват медиите ,сякаш се радвт . Има ли нещо човешко във вас писунковци?