260

Анонимен

преди 4 години

Боко аз съм с маска дишам много трудно и се задушавам и трябва да я махам.Кажи докторе няма ли да падне забраната за носенето им? Хората ги носят по скоро като аксесоар от колкото като уж предпазно средство както и ти между другото.Не смея да изляза на вън да не ме глобят заради това че не мога да дишам нормално. Мисля да си купя противогаз защото те гарантирано предпазват за разлика от маските.Едно време учихме Гражданска защита и от там знам.

259

Ачо

преди 4 години

Парите се раздават от страх, с надеждта че полицайчетата ще спасят бандита борисов и лакеите му от справедливия народен гняв.

258

северозапад

преди 4 години

Чета коментарите ви колко сте възмутени.Къде бяхте когато имаше избори ходихте за гъби. Що не гласувахте за грамотни хора, но не подсмихвахте се.Е сега той ви се смее и ви прави на маймуни и е прав.Показали ви колко сте умни" показа ви.Показали ви колко сте *** и се насирате от страх в къщи показа ви.Ти да видиш *** сами в колата и нахлупил маската до ушите сякаш самата кола е коронавирус и не вижда къде кара.Днес един такъв *** щеше да ме блъсне на пешеходна пътека.

257

aaa

преди 4 години

Криминалния престъпник борисов и ш.айката бандити около него трябва да се озоват там където им е мястото- в затвора.

256

Анонимен

преди 4 години

Добре че е полицията че да не се разпространи вируса -Абсурдистан.Не омаловажавам работата на полицаите напротив имат своето място в обществото Тук визирам Тъпо-тията на нашия премиер който репресира народа и възнаграждава тези които му осигуряват властта.Кога ББ се сети напр че заплатите на лекарите в РЗИ или инфекции вътр болести и др са много по-ниски от тези на хирурга и ортопеда или очния лекар и тн-та сега реши пак да прави това което може -аз вадя тук едни пари и вируса се изпари

255

Анонимен

преди 4 години

на тоя затвора му е награда

254

Анонимен

преди 4 години

стига сте обругавали любимия комунист на американцитеможе да го правите с другите тоя е втаро поколение и с много заслуги3 милиарда подаръксега ще ни окачи 10 милиарда кредит за да има какво да плащат внуците нищото падежа на предишните още не е дошъл - някъде към 25 година ще и той ще се ногушил и ще си кисне по барселонаи след 5 години ще се окаже че дългът ни вече е 50% от бвпа задачата дето са му поставили- докат мине вируса да сме в еврозонатанапред към светлий комунизъ

253

Анонимен

преди 4 години

Правилно! Колко много баби глобиха!

252

До 279

преди 4 години

То не само полицията изгори тонове гориво, за да обикаля, но и 80% от столичаните, за да си празнуват. И голяма част от тях плачат, че нямат пари за кредитине и сметките, но за мотаене на пред на зад, обилна трапеза и пренебрегвайки всички призиви да не напускат столицата го направиха. А като на полицията не и малка заплата, стани и ти. Свободни места последните години колко искаш, само кандидатни няма. Така и ти ще забогатееш и ще спреш да злобееш, за завидно голямата им заплата

251

не е важно

преди 4 години

колкото на медиците от първа линия получиха ,толкова и вие драги полицаи

250

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 265 Точно братски комунистически Китай недей да даваш за пример.Нали Ковид-19 е техен. Съсипаха света.Преди Чернобил , сега Ухан.

249

Милицията

преди 4 години

ще иска това положение да не свършва....

248

ББ ПП

преди 4 години

Борисов подкупва,това за полицаите не е награда ,това е подкуп за да му запазят властта чрез домашния арест наречен хуманитарно КАРАНТИНА

247

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 269 Да точно така е и в действителност, изгориха стотици тонове гориво от обикаляне натам насам без ефективност, че и отгоре по 650 лв. Срамота е , нали получават не малка заплата, а има пенсионери полицаи на пенсия и заплата, отделно си пишат некави извънаредни часове които им се изплащат.

246

???

преди 4 години

Колко са тестваните всеки ден, това кажете. Защото едно е 30 положителни проби от 100 тествани човека - това е коефициент на заразяемост 30%, друго е 51 положителни проби от 1000 тествани човека, това е 5,1% и не ми говори, че болните нарастват. Просто това е, не заради карантината или неспазването й, а затова, че най-сетне правите повече тестове, но пак са крайно недостатъчни.

245

=

преди 4 години

Така е в Гърциянаказва се с лишаване от свобода при строг режим до десет години, ако в случаите на а) и б) в резултат на деянието му е предизвикана тежка телесна повреда или щета върху обществени съоръжения;гг) с лишаване от свобода при строг режим за срок от поне десет години, ако в случаите на б) в резултат на деянието му е причинена смърт на друго лице. В случай на предизвикване на смърт на голям брой хора, съдът може да определи доживотен затвор при строг режим.

244

Анонимен

преди 4 години

А да забравих -не си доктор г-н Борисов и за санитар не ставаш ,защото трябва някой след теб да изтрива мазалото

243

Анонимен

преди 4 години

Борисов е свикнал като му опре яйцето -знаете къде да раздава пари и се разминава с проблема да обаче тоя път парите не решават проблема .Раздава пари първо без никой да му ги е искал и второ на хора които работят това за което им се плаща -по добре тези средства да бяха се изразходила по по-рационален начин-например да се закупят лични предпазнисредства и да се раздават на населението безплатно или да тестовете да бяха безплатни за хората -не за лабораториите -ама дет се вика толкоз му е Ъкъла

242

Кънчо

преди 4 години

Премиерът дали няма да си признае, че направи огромна грешка, като остави църквите отворени и позволи на поповете да пеят без маски, а на кварталните баби да целуват иконите и да лапат от една лъжичка?

241

Идеалист

преди 4 години

Най-голямата грешка на Бийко Борисов е, че се ображда с по-глупави хора от него. С неявяването си пред НС, Борисов загуби. Менда Стоянова му изигра пунта-мара, като при обсъждането преди 2 месеца за влизане предверието на Еврозоната.