6

Да, ....

преди 4 години

Да, видно от надписа на дъската, по това може да се съди за нивото на даскалите.

5

ммм ..!

преди 4 години

Нещо не мога да разбера какво пише на дъската!МОЛЯ, подскаже ми ..!

4

Анонимен

преди 4 години

Освен карантината, за едни важи ,за други -не , не говоря за имащите реално право да се придвижват по разбираеми причини , а за тарикатите ,които с помощта на властта пак минаха между капките - да не би случайно да накажем НАШ човек, та сега ще тормозите хората и с това НВО- За какво вие , при Ков19,4 кл ,да не би да минат в 5-ти неграмотните? Просто с тях се почват т.н допълнителни часове,другите защо да се мъчат 7кл кой каквото е постигнал до края на м. февруари-другите да са учили

3

Анонимен

преди 4 години

Е за 4 клас и без това "великата матура" е само за статистика, с нея или без -всички са преминали в 5 клас. Аман от глупости и експерименти за сметка на децата. Заплатите ще си ги вземат и да бъдат спокойни всички!

2

Анонимен

преди 4 години

A как ще се проведе НВО-то изобщо някой знае ли? И деца и родители са в пълно невидение. А за това какви ще се резултатите от него не ми се коментира, с пълна сила ще се видят "успехите" на дистанционното обучение.

1

Мургавият Xaдмин

преди 4 години

Убештаваме на читателите че джурнълистите на днс.бг ште пресъствът на ороците за да пудубриат обштъта изикува и гръматическа колтура!