46

муспи

преди 4 години

Евреите вече са обидени, че при такъв голям гешефт, тях все едно че ги няма?!

45

Щирлиц

преди 4 години

Първата световна война-войната ,която ще сложи край на всички войни.Смях в залата.

44

Кифладжията

преди 4 години

Като имаш стотици хиляди или милиони и кво? Стана безсмъртен ли? Хъхъхъ... Пред дулото всички сте равни... проснати на земята, по очи или по гръб. Ти си избери.

43

Двойкаджията от СМУ

преди 4 години

45 починали от 5 000 000 са точно -0.0009% Някой знае ли колко са си заминали за последният месец от инфаркт,инсулт,катастрофи и задавяне с кюфтета? Вие кой правите на амсалаци ве?

42

Анонимен

преди 4 години

Да, светът много ще се промени ! Ще има много държави с диктаторски режими , водени от генерали- хунтаджии , и ще потъпкват правата и свободите на хората , уж водейки борба с някакъв най страшен вирус познат на човечеството.....

41

Анонимен

преди 4 години

Все пак, в Италия, Австрия и България делът на готовите да се откажат от някои от своите права се е понижил в последните седмициНЕ МИ Е МИНАВАЛО ПРЕЗ АКЪЛА ДА СЕ ОТКАЗВАМ ОТ ПРАВА, ДАЖЕ ИСКАМ ОЩЕКРАТУНАТА В ЗАТВОРА

40

Анонимен

преди 4 години

В плен на страха от COVID-19, за 45% светът няма да е същиятЗА МЕСТНИТЕ ХУМАНОИДИ ПРОЦЕНТИТЕ СА 95....

39

северозапад

преди 4 години

какъв ще бъде света можеше да го каже само баба Ванга

38

Анонимен

преди 4 години

Има забава в коментарите- някакъв човечец, спечелил 40к от акции за месец (добра сума за аматьор- евала) след очеизвадно правилна инвестиция го нападат как и защо пишел под новините да се хвали с лъжи някакви играчи, за които 40к били пари за семки. Еми, смешничко е. Единият вложил на сляпо според форумните съвети в акции направил 40к без капка усилия, а другият денонощно следи борсите по огромните си екрани и не може да мръдне на такава чиста печалба за месеци. Абе, има какво да се прочете.

37

Анонимен

преди 4 години

Изследвали са дали промиването на мозъците е резултатно.

36

do 31

преди 4 години

Празните ти приказки тип всезнайко ми напомнят на един *** "финансов консултант", който как ли не се опитваше да ме прикотка за клиент. Накрая си му го казах в очите защо е на заплата, а не е милионер като толкова разбира материала. Не знаеше как да отговори, подви опашката. Хората си опекоха отдавна работата и с Тесла, и с криптовалутите. Погледни изтеклите данни от НАП има няколко души, декларирали милиони от криптовалути. И те бяха балон, ама умните спечелиха.

35

Fin

преди 4 години

А аз мислех, че са 80%.

34

Анонимен

преди 4 години

в България парите не са признак за качества, а по-скоро за правилна партийна принадлежност.

33

Тръмп

преди 4 години

Спокойно деее!Утрепах COVID-19!Спрях парите за *** от СЗО,сега и карантината ще махна!Мирно ***,махайте карантината,цирка свърши и ще метат арената.

32

до 31

преди 4 години

Ясен си. Следващото унесесарче отличник, моля! Слушам хора само с над 7 цифри в данъчната си декларация. Моята все още е с 6 цифри, но се надявам да достигне 7 скоро. У нас такива хора са не много и ти не си от тях. Айде марш.

31

Ром'с

преди 4 години

Зависи кога ще "излезем" , ако Е през май, то след месяц-два ще си Е същото,но ако 1-2 години, то да, ще се измени света.

30

Анонимен

преди 4 години

Според мен трябва на всички богаташи да се конфискуват парите и всичко и да се разпределят по равно в държавата, защото едва ли имат и един лев честно спечелен

29

Анонимен

преди 4 години

До 23Тесла не е БИЛА балон, тя Е балон който бива надуван от *** като теб и евтините пари на ФЕД но това ще свърши точно СЕГА.Да купуаш компании които НИКОГА не са били на печалва и няма да бъдат го могат само такива наивитети като теб.Въпрос на време е да ви дойде КоВидов ден и тогава .......о-ле-ле.Enjoy !!

28

Анонимен

преди 4 години

Много държави вече няма да бъдат демокрации, видя се свободното движение на хора, ценностите и свободията до къде докараха целия свят.

27

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия ,,***,, на всеки втори пост?Голям животновъд пише тукЯвно е на заплата.Не дава нощни смени обаче.Знае си ,,цената,,