37

х

преди 4 години

Га крихте обороти и не плащахте данъци, осигурявахте на МРЗ, не ривахти, а сега ривети. Га ви исках фискален бон, ме гледахте като извънземно и изтупвахте апарата от прахта. Занулявай и закривай. Жената готви много добре и ще мина без вас.

36

Ганев

преди 4 години

Разни кръчмари и хотелиери да спрат да говорят глупости......Как са направени тези неща от тях.....Нереалнито им ценообразуване води до натрупване на доста капитал....Горките обеднели и още повече наглостта им за помощ и то за КАКВО ? ......

35

келнер

преди 4 години

До Драги ресторантьориКойто не краде няма какво да яде!

34

немо

преди 4 години

На хора с нулева хигиена какво да им помагат, те кухните на повечето заведения са развъдник на зарази. Направо да ги затварят, че току виж пламнали и холера, тиф, дезинтерия и какво ли още не. В тия времена не ни трябват развъдници на още зарази.

33

обществено недояждан

преди 4 години

Малогръмажни порции и надписани сметки от келнерите! Грубо държание....И преди ОХ го наричапа Обществено Недояждаве - хранене....

32

кръстоносец

преди 4 години

То пък едни ресторанти. Да почнат сами да си произвеждат продуктите, не да купуват отпадъци от борсите и да ги предлагат като първо качество. Клиентите не са прасета, дават си парите.

31

Анонимен

преди 4 години

Е, не може да помагат хем на ресторантьорите, хем на Домусчиев :DЗа ресторантьорите някое кило фурми, да измислят някакви рецепти с тях За Домуса - ново бентли по 60/40

30

Анонимен

преди 4 години

По-голямото реване ще е 2-3 месеца след като отворят. Персонала ще навакса малко от малко, и всеки ще си е извадил извода, от тук нататък осигуровки на реални пари или чао. Цените сега са високи, маржа е голям но няма на къде повече за да има клиенти. Маржа на печалбата никога няма да се върне на старото ниво. Не може с инвестиция за 100 бона, за 1 година да си милионер и да продължава до безкрай. Човек съм сус заведение.

29

Драги ресторантьори

преди 4 години

Приемете случващото се като едно малко възмездие за лъжите, непрофесионализма, андрешковщината, безкрайните мoшeничecтвa с качеството, грамажа, фалшивите снимки на храната, кръщаването на виното, мeнтeтaта уиски, ракия, водка, укритите обороти, безмилостната експлоатация на персонала, oтблъcквaщото високомерие, таксата стол, мръщенето при малки поръчки и какво ли още не. Малкото свестни заведения ще оцелеят, верните им клиенти ще ги спасят, останалите ДГД!

28

Анонимен

преди 4 години

Аз им помагам като поръчвам храна всеки ден, така поне малко заработват. Също поръчвам директно от съответния ресторант (посредниците като чичо Безос пият кръвчицата на хората).

27

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм съгласен да се помага на хора които не са плащали нищо. Държавата са хората, вкарваш си данъците и осигуровките и срещу това получаваш. Понеже сме много тарикати голяма част не плащаха нищо и затова и благата които получавахме бяха по малко. А сега тия наглеци искат и да им се помага от парите на съвестните хора. Всички сервитъори, бакшиши, майсторчета, и тарикатчете тип лява ръка десен джоб, сега да го жабуркат. А и да не ги бяха затворили ако си мислят че някои щеше да им ходи....

26

селянин

преди 4 години

И на мен ми е скъпо едно кебапче от 2 лева ,но като се наложи ги давам .Няма да ви се затрие бизнеса ще си наваксате .

25

Анонимен

преди 4 години

Тоя бранш е изключително наситен в България. Кризата ще подейства изключително положително на истинските бизнесмени, тъй като ще изчисти ниско-качествената конкуренция и ще остави добрите ресторанти и хотели. Не мисля общия обем на сферата ще се промени заради затварянето на част от бизнеса, когато всичко се върне към нормалното (няма да е много скоро).

24

мак

преди 4 години

Ако затворят, живеещите в съседство ще си отдъхнат.

23

Анонимен

преди 4 години

Те повечето заведения и без това не стават. Останали са на ниво балкан турист, сервират гадна храна и не разбират от обслужване. В иначе голяма София има грубо 10 читави ресторанта, но те работят добре и в кризата. Ако и другите даваха качествен продукт нямаше да реват. Ама с гадна скара и руска салата на топки не знам на кво се надяват.

22

Анонимен

преди 4 години

Най-засегнати са служителите,за това в белите държави раздадоха базов доход на директно засегнатитена работници. 2 месеца ли няма пари държавата да дава,няма ли държавни коли за продаване???

21

Анонимен

преди 4 години

Никой не е длъжен да ви помага!

20

Колело, ама друг път

преди 4 години

След като всички досегашни "мерки" на управляващите бяха да ви пречат, защо си мислите, че сега изведнъж, ще вземат и ще ви помогнат. Те си гледат мутренските фирмички да оправят, банки, колектори, дребни лихвари(бързи кредити).

19

Анонимен

преди 4 години

Абе като надуват цените и хората се оплакват, ама на тях не им дреме... Ха сега да видите дали е хубаво

18

Анонимен

преди 4 години

Всяко нещо си има край... Включително и този "бизнес"... Освен човешката глупост...