12

Анонимен

преди 4 години

Справедлив процес може и да има, но диващината по пътищата едва ли ще бъде озаптена скоро.Докато има телета като този с мастити майки, ще има и случаи като този.

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

до питащия добре ли съм да а ти добре ли си или се радваш на нещастието на хората

10

Велес

преди 4 години

-Ахааа.... И тук яко бришат... *** и Мисири....Угояват ли ви...

9

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да се промени, докато не се направят законодателни реформи, и законите почнат да важат за всички, защото сега не е така. И да няма т.н. "вратички" в тях. Такова понятие по белия свят няма. И драконови глоби! У нас всичко е оставено на самотек и на доизживяване. Затова и свободата се е превърнала в свободия, а демокрацията в уродлива форма ценностна система.

8

що за сценарий

преди 4 години

Защо не настояват за нещо още по актуално, което да допринесе полза за живите и то сега, а именно защо журналистите не се представят на брифинги с имена и най вече с лица, те не са ли човешки същества или некъв глас от отвъдното са.

7

До ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

Добре ли сте?

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

до 11 пост нямаш елементарно възпитание защо да съм *** атия по точноАСЕН НИКОЛОВ не е ли убил господин Цветков а за що синът на ЛЪЧО и СИМОНА ЦВЕТКОВА избягаха от местопрестъплението

5

По-добре

преди 4 години

намерете добър адвокат за децата и да завежда граждански иск за минимум 100 хиляди евро.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами сега е моментът уважаемите журналисти са истински такива или си заслужават напълно прозвището "***", лепнато им преди броени седмици от не кого да е. Ровете до дупка, задавайте точните и неудобни въпроси на властта, докато не вкарат пишлемето за поне 15-20 годинки в затвора. В противен случай техният колега Милен Цветков си е отишъл напразно... хайде поне една схемичка и далаверка да разкриете, господа и дами, а не само да сте удобни на властта и да им се слагате. Със свещички не става!

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

момичето което избягало със синът на ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ депутат от герб се казва СИМОНА ЦВЕТКОВА

2

Сега е така

преди 4 години

Слизайте от тротуарите,Паркират джиповете на другарите.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

дане покрият случая у нас мафията си има държава