173

Анонимен

преди 4 години

Ха, ха не знаел нищо за сина му...А да му дава пари дрога знае.Хунта и шайка бандити!Дано Бог ви въздаде заслуженото скоро!

172

Супермен!

преди 4 години

Познавам и други "супер бащи", които не признават, не разпознават и не виждат децата си от предишния брак. Докъде я докарахме, хора! Да забравиш детето си само и само гнусна*та ти устица да държи кокала на властта!

171

Шопо

преди 4 години

Споко,Мозък! Лично Каскетът се зае със случая! Никой няма да пострада освен убития!

170

Анонимен

преди 4 години

"Златната младеж"....избягал е с плика с хапчетата и наличната тревичка.*** в страна управлявана от м?тра, справедливост има само в речника на чуждите думи!

169

Българин

преди 4 години

Не бил го чувал и виждал 12 год... или лъже или смятайте какъв пример е тоз като баща....и в двата случая е ясно какъв човек е ..... ОСТАВКА

168

ИНТЕРЕСНО.....

преди 4 години

АМИ СЕГА БИЛ ТРЕТИЯ А НЕ ВТОРИЯ??? ДАЛИ Е ЗНАЕЛ ЧЕ Е ДРОГИАН ХАХАХА ТЕ ВСИЧКИ СА БИЛИ ДРОГИРАНИ ЩОМ СА ПРИЯТЕЛИ АКО НЕ Е БИЛО ДРОГИРАНО СИНЧЕТО НА ДОКТОРА ДЕПУТАТ ТО ЩЕШЕ ДА РАЗБЕРЕ БЕЗ ДА МУ СЕ КАЗВА ЧЕ Е ДРОГИРАН - МНОГО Е ИНТЕРЕСНО ЗАЩО Г-Н ГЕШЕВ ЛИЧНО ПОЕ ТОВА РАЗСЛЕДВАНЕ В НАЧАЛОТО СЕ ЧУДИХМЕ И СЕГА Е ЯСНО АМИ НАЛИ "ТРЕТОТО" МОМЧЕ Е СИН НА ГЕРБЕРИСТ ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НА БОРИСОВ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ОПРАВДАЯТ

167

Д.Т.сб

преди 4 години

Оставки !!!!!!!!!!!!

166

Александър

преди 4 години

Ако бяха блъснали обикновен човек сигурни някаше да разберем че имало катастрофа или ме има смърт де йба и кривата държава

165

Додо

преди 4 години

До Киро ХНе би трябвало да е "чист" на тест за дрога. Амфетите и марихуаната излизат седмици след консумация, както в косата, така и в кръвта. Дано има честно тестване.

164

Додо

преди 4 години

Тука нещата стават много дебели. Не случайно и господина с каскета е докаран да контролира щетите. Интересно, какво ли ще предпреме Бойко. Мисля си, че Лъчо ще го отнесе. Или поне от кумова срама.

163

Gorskio

преди 4 години

Па избягал е за да разкара овреме пликчетата и хапчетата... Вие как си мислите, че стават тия неща - дали да се друснем? А ся трябва да ходим до търговеца, да купим, да занесем, да дръпнем... Ми разполагат с мангизи и пазаруват хората на едро, хем за лична употреба да има като потрябва, хем с отстъпка, хем търговийка да врътнат и да копнат некоя кинта...

162

Киро Х

преди 4 години

да, ама на Лъчо синчето избягал, за да не могат да му направят проба, сега вече е чист. А и при такива катастрофи, никога не се знае със сигурност кой е бил зад волана.

161

Бай Тошо

преди 4 години

А така ! Щом депутатско синче е в играта , спрадведливост на куково лято. Овързани за като свински черва

160

Вазов

преди 4 години

Идват като лъвове,бягат кат овце ... Присъдататеябва да е максимална !!! За всичките юнаци в колата

159

Тоягов

преди 4 години

Бойко да изгони и тоя ***,който мърси имиджа на ГЕРБ.Запомних го от един репортаж,когато го избъзикаха,че е спечелил скъп телефон.Нашия клептоман в работно време мааше крачоли до огвореният "офис" за телефона,но получи ...депутатски гаф.Я да видим сега съдействал ли е по програми за закупуването на прословутият джип,както и синчето МУ дали е зависимо?

158

фак

преди 4 години

Няма ли да задържат и третия човек ?Или и тя е дете на някой важен човек ?Ами мълчете си, не гласувайте, не ходете на протести, утре пак ще е същото.Не е виновен 22год лумп6н, ние убихме Милен,с нашето равнодушие, малодушие и конюктурно наведена глава.Нашата безинтересованост уби Милен, нежеланието ни да вземем отношение към това кое правилно в нашата страна.Нека Вируса и Милен разтърсят тази овча ***, от Нас зависи.Ако обчедушието продължи, това ще е самоубийство.

157

Анонимен

преди 4 години

като знаеш кой е бащата каво очакваш от синатова са вай жестоките кърлежи някога пили кръвта на българския народсорогербави комунисти - разсилни на американците

156

Бай Хой

преди 4 години

Ама как на Лъчето детито да е виновно, за какво. Избягало е, нееее. Тръгнало си е да каже на тати как без да иска са убили един човек. Тати да му купи играчка - наргиле и много вазелин и айде, да си иде на мястото.

155

ГЕШЕФ Е РАДОСТ

преди 4 години

Лъчо Мозъка лъже много нагло. Потърсете в новините. През 2014 година Лъчо Мозъка води дело срещу бившата си жена за правата на попечителство над сина им. Делото е било през 2014 преди 6 години, а сега лъже че не е виждал сина си от 12 години. Типичен ГЕРБЕРАСТ за власт е готов да се отрече дори от любимия си син!

154

...

преди 4 години

Нали по двама може да се возим в кола? Те колко са били? Да не се окаже, че и в багажника е имало някой. Да почива в мир Милен Цветков!