37

Анонимен

преди 4 години

Ще си купя джинджифил на цена 25 лв,ама друг път.При положение че беше между 5/6 лв преди коранавируса по хранителните вериги магазини.Спекуланти...........алчни.

36

Брех

преди 4 години

Ами като са алчни просто трябва временно да се спре пазаруването на някои стоки от там. 2-3 седмици да седят без оборот и да си изхвърлят стоката и ще се замислят за ценообразуването. В БГ цените друга посока освен нагоре май не знаят.

35

баба мара

преди 4 години

преди дни писахте че в българия няма инфлация всичко било евтино сега другапесен запяхте и това е само началото

34

А е

преди 4 години

Да сме купували от малките магазинчета,че да им запазим бизнеса,добре.Обаче...собствениците на магазинчето пред блока пазаруват основно в големите хипермаркети спрямо промоциите им и така зареждат.Най-близкият маркет ми е на 5 минути.Не се научи *** ,как се прави бизнес,аз ще го спасявам .

33

Анонимен

преди 4 години

пичове, по това време на годината какви ягоди очаквате? Тия оранжерии на газ от д*петата ли се отопляват цяла зима? Компоти ли ще правите сега че се оплаквате? Купувате си 200г. колкото да си начешете крастата и като почнат масовите полски ягоди тогава и цените ще бъдат като за селяни.

32

глас от тъдява

преди 4 години

Че по колко да са ягодите, 8? си е добра цена, това да живееш в най-стабилната държава си има цена. Виж във фалирала Испания ги пускат по 2,5?/кг.

31

дърт

преди 4 години

До поставилият минус на дъртИди на борсата и си купи "евтини" пресни картофи "само" за 7 до 9 лева за килограм!

30

Анонимен

преди 4 години

Откакто преди доста години откриха Metro и последващите големи супермаркети след това, не съм стъпвал на сергиен пазар. Едно бабе още по-отдавна ми мери 800 грама краставици, които естествено не повдигнаха килограмовата теглилка. Хвърля 200г теглилка при краставиците и смята: "Тук кило, там двеста, общо кило и двеста".

29

Алов

преди 4 години

Ко беше пазара ще покажа. Ако не е евтино няма се копува и фалит.

28

Анонимен

преди 4 години

В Първомай правиха проверка на празни складове преди времето веригите не се зареждат там)

27

дърт

преди 4 години

Основното завишаване на цените идва от зеленчуковите борси, а не от търговците на дребно.

26

Анонимен

преди 4 години

Като не щеш мира, на ти секира, търговецо! Фалирай и толкова, като нямаш грам акъл!

25

Кеф !

преди 4 години

Оха ! Кеф ми е ! Хитрият селянин иска да ме клати направо пред хората - натрупал отпред хубавите плодове и зеленчуци , а на теб ти слага от скапаните и изгнили отзад ! Затова от сергия не купувам , ако не ми е разрешено аз да си сложа стока в торбичката. Когато по всички сергии стане така , тогава няма да хвърлят стоката производителите !!!

24

Анонимен

преди 4 години

Ще спаднат цените като почне да му вехне стоката.Българска работа.Вместо да продават на човешки цени и да правят оборот с качествена стока и хората да го запомнят, че продава добра стока, дигат цените и след 3 дена разбират че стоката е непродаваема.И не се научиха.

23

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Имам кантар вкъщи и като пазарувам от Била, Кауфланд и Фантастико ВИНАГИ ми е точен грамажът от пазар досега не съм видял точен грамаж, може нещо гравитацията около пазарите да не работи по модела на Нютон, струпването на селяни може да предизвиква някакви изкривявания в пространство-временния континуум и затова като се прибера вкъщи винаги ми е надолу грамажът от пазара един път не се оказа нагоре много интересно явление наистина :)

22

Диагноза

преди 4 години

След като са завишени цените по пазарите като са ги отворили , защо показват разни продавачи, които се оплакват , че хвърляли стоката си ? Продавачът иска да ме клати , а аз какво , да се наведа ли ?

21

Анонимен

преди 4 години

като има глвочи да им купуват ***

20

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Добри основания, но във веригите всички са ти опипали плодовете и зеленчуците, ако не са опаковани.Мен не ме мързи да вдигна два кашона и да си избера от фабрично пълните кашони отдолу. Невинаги е възможно но в 70% от случаите работи. На пазара съм 300% прецакан - опипал ги е продавача, сложил ми е каквото си иска, цака ме с грамажа и с рестото. Имам кантар вкъщи и като пазарувам от Била, Кауфланд и Фантастико ВИНАГИ ми е точен грамажът от пазар досега не съм видял точен грамаж, може нещо грав

19

Pf

преди 4 години

Нека вдигат. Утре ще ревът,че стоката не се продава и се скапва. Ние бързо ще се преориентираме къде е по-евтино.

18

славянин

преди 4 години

Да изчакаме до месец май - температурите ще бъдат около 30-те, безработните ще бъдат около милион, тези без пари и за хляб още повече, но ще трябва да си останем под домашния арест! Ластикът на търпението ни ще се скъса през следващия месец!