362

Анонимен

преди 4 години

Работят без договор.Други се осигуряват на минимална заплата, а остатъка приемат кеш. Трети питат защо няма пари за здраве и социални помощи. Четвърти и пети искат да се харчи без сметка, че да фалират дружества,вкл. болници, та пак да има голяма лапачка(приватизация ).Знаем ги и майстор-приватизаторите на прехода. Сега са доста активни. Свалят маските.

361

Анонимен

преди 4 години

някоя_ си: "по предходна професия съм лекар без специалност, а по настоящата си професия съм адвокат"--------а по най-настояща професия си: дървен философ

360

Кратунотрошач

преди 4 години

Съвременните мутро-комунисти изпревариха старите *** по тормоз и мачкане на населението.

359

знаем бе

преди 4 години

Сите тарикат софияни в палатков карантинен лагер до Коледа. манджа имат по цял багажник , да се бришат със свежа коприва. Само клозети им закарайте, че ша усерат всичко.

358

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

357

И те така Баце

преди 4 години

Излизам си от София кеш на Полицайте 50 кинта баце влизам днес във София 100 лева баце не е честно!

356

Анонимен

преди 4 години

Много ми е хубаво проста крадлива Тиква да ме поучава и гълчи!Къде да дойда за да ме проверите дали съм си изрязал ноктите?Няма такъв робски народ, който да търпи това!

355

2

преди 4 години

Аз от цялата дандания с короната разбрах, че българина е неизлечимо болен от... тарикатлък и мерак да заобикаля правилата. Хората не осъзнават, че колкото по-бързо си седнат на д...,по-бързо ще свърши всичко.

354

Анонимен

преди 4 години

От София ли сиВръщай се Ела утре овреме

353

Анонимен

преди 4 години

Така е, защото и най-необразованият се мисли за супертарикат и за него нищо не важи, все си мисли че ще мине "метър". Да, ама не.

352

Петърчо

преди 4 години

Малко са 300лв глоба. Поне 1000 трябва да е за да им се активира акъла на някои хора. След като стотина човека ги почеше джоба да видите как на КПП-тата ще останат само тези които наистина отиват на работа. От тарикатлъка си патим. Гледаме тук че има 40+ починали и не ни е ясно че без мерките ще са колкото в Италия ако не и повече. Само забравяме че нашата здравна система е в пъти по-зле от италианската. Еми неслучайно народа е казал "Сами ще се унищожим"... никога не го слушаме...

351

Софийски селяк

преди 4 години

На излизане от София да се кълна че съм от село ...... на влизане в София да уверявам ченгетата че съм кореняк софиянец ..... и туй ако е живот .

350

ПроСоТо

преди 4 години

и НЕ,НЕ апелирам да не се налагат правила!..-Просто ФИГУРАНТИТЕ,"овластени" да правят това ,ТРЯБВА да се съобразяват с манталитета на българина!!!!!!!!..иначе е .."Думам ти щерко,сещай се снахо!".....айде,бъдете здрави !

349

ПроСоТо

преди 4 години

та не мога да реша кое е по-"разумно":-Да бъдеш дисциплиниран като ...дойчовците,примерно и да подпалиш света,като УБИЕШ педесетина милиона,или да си "недисциплиниран" като българина,който се замисля ПРЕДИ да изпълни нечия "заповед"....така..-Това-"За домашно упражнение"..

348

ПроСоТо

преди 4 години

м/у другото,сега за последно от мен,ще си позволя една "ЕРЕС":-..Българина Е недисциплиниран,това е факт..Но може би точно тоя факт ни е спасил и ни е позволил СЕГА все още да се наричаме "българи" и да говорим и пишем на български,ВМЕСТО ДА СМЕ С *** и да плещим на..сещате се..Не ни направиха ориенталци точно заради тая ни особеност.Не ни направиха..е,поне НЕ ВСИЧКИ от нас "комунисти" ,точно поради тая ни особеност.Няма да ни направят и "европейци",което ..май нема да е толкова лошо.

347

ПроСоТо

преди 4 години

ей,аз НЕ симпатизирам на "софиянци"!!!!-За мой късмет успях да се измъкна от това "Врящо гърне" преди четвърт век и сега живея като "бял човек".Но:-ВСЯКА МЯРКА ТРАБВА да бъде съобразена с "КОНКРЕТНОСТИТЕ"!!!!!..Какво е София?-"Център на чумна епидемия,в която хората *** като мухи"?И НЕ разчитайте на "изолацията"!..От един милион "изолирани" ЕДИН болен да се прокрадне и процеса започва от начало.

346

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоРазгледай https://worldometers.info/coronavirus/#countriesНе разбра ли, че тези мерки се взеха достатъчно рано за да не се претовари и без това слабата ни здравна система. После да не псуваш, че няма кой да лекува родителите ти!

345

АААА

преди 4 години

Кандидат-тъпири за 1-ви, 6-ти и 24-ти май пак пътувайте

344

ПроСоТо

преди 4 години

но не,няколкото процента лоши случаи,ПРОВОКИРАНИ от,НЕ дължащи се на "короната",станаха основание да се набутаме в една ...невиждана до сега лудница...Наистина не ми е ясно какво става....И как така само за няколко дни "заразата от Ухан" се разпространи по целия свят?!

343

Хан Крум

преди 4 години

Селските тарикати аут от София. Излъгали са при напускане на града - хайде сега да си стоят на село и да копат марулите. Аман от Андрешковци.