10

Галя

преди 4 години

Не зная какво постигате като изливате негативни емоции тук, но явно има смисъл за вас. Аз пък мога да кажа, че харесвам много Петър и съм запозната с целия труд, който е положил, за да стане това, което е. Не смятам, че външния вид и татуировки са критерий за качествата му! Широко скроен човек съм и уважавам личния избор на всеки. Хубав и усмихнат ден на всички :)

9

ужас

преди 4 години

Хора, как подобни личности могат да ни ги дават за пример? Как?Този целият е в татуировки и това е модел за младото поколение, нали?Не издържам от подобни ..!Аз в района на Дунава умея да правя саламура (рибена чорба), ами да взема и да врътна една Академия по чорбата, а ...?

8

Анонимен

преди 4 години

Шеф - хахаха. *** готвач? Такива и фризьорки от край време стават хората които са прости и неуки и не могат друго. Да вари боб и пече пържоли знае всяка неука женица в 3тия свят.

7

Додо

преди 4 години

Chef Михалчев-?

6

Някой си

преди 4 години

В началото, първият сезон на Мастър Шеф ми беше интересен,но когато решиха,че готвачите ще са актьори и всички за се правят на важни, вече не ми харесваше. Оная Божана като човек ми беше противна. Вегетарианска от Бургас дето все беше на елиминация не заслужаваше да спечели.

5

Анонимен

преди 4 години

Ще ви е.. .в простотиите.

4

Сп???нс !?

преди 4 години

Само да попитам , този винаги ли е с изражеение на почитател на твърдия алкоол или торбичките под очите са резултат на недоброто фокусиране от страна на фотографа.

3

Михнев

преди 4 години

Това имали кой да го гледа по различен от глупавата ми жена?

2

Анонимен

преди 4 години

Като им гледам умственото развитие, със сигурност са от друга планета.

1

Ужас

преди 4 години

Аве къв готвач е тоя *** бе? Вижте го на кво мяза. Джендърисимо отвсякъде, татуиран от главата до петите. Да го биеш с черпака по кратуната да му дойде акъла!