326

Джипа убиец

преди 4 години

Стига глупости! Джипа не е убиец! Убиец е този който го е карал!Но със скараните български журналисти с правописа излезе и дефицита за съдържание или липса на съдържание! Това български е много трудно ке!

325

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Едно нарушение?!Кой знае колко е раздал на катаджиите и колко реално трябваше да има в момента... ако нямаше корупция в КАТ, Цветков щеше да бъде жив.Спрете да подхвърлате десетаци и двайсетаци на КАТ-аджиите, а спазвайте правилата за движение по пътищата. Утре може вие да убиете някого по същия начин. Не е тарикатско да не спазваш правилата за движение. Тарикатско е да ги спазваш. Така показваш уважение към жертвите. Тези правила са писани с човешка кръв.Факт.

324

KZL

преди 4 години

БОЙКО ще е нашия водач още 100 години, амин

323

Шофера

преди 4 години

До карачанаковТи обикновен или по-специален ид иот ли си? Каква хунта те гони, какъв гняв, какво общество и какво изобщо се опита да кажеш?Я ми отговори лицемер долен, ако не беше Милен, да почива в мир, а друго 22 годишно момче или баба му, пак ли щеше да се пениш толкова? Плъх форумен, Je suis charlie помниш ли? Ти и тогава беше шарли нали? Ако беше толкова ербап защо не си пред МС с искане за оставка? Нали си много смел и справедлив? *** льо клавиатурен.

322

Бойко. Името говори!

преди 4 години

До БезфандъкВ предвид адекватните мерки на правителството . ВЛАСТТА ще я вземате - Га цъфнат налъмите. :)))

321

Шаши

преди 4 години

Няма да има виновни, няма да има осъдени. Искате ли да се басираме.

320

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБойкот на карнобатската ...

319

Анонимен

преди 4 години

"...В досието му има само едно малко нарушение...."Е то така и ще си остане, или най-много да станат две "малки" нарушения. Докато няма НАКАЗУЕМОСТ в тая клоака, изтъкана от комунистическа корупция, ще продължават да се губят човешки животи по пътищата. За това са виновни уродливите тикви в МС и НС!

318

Анонимен

преди 4 години

До БезфандъкБългария няма нужда от разглезени наркоманчета.

317

Анонимен

преди 4 години

Изглежда че на обикновеният българин не му остава нишо друго освен да удари една карнобатска и да си ляга да спи и да чака утрешният ден да не е той наред.Тежък робски живот.

316

Анонимен

преди 4 години

Стига с този "джип убиец". Убиецът е надрусаният наркоман!

315

Безфандък

преди 4 години

Който не работи той не греши - пуснете момчето.България има нужда от младите хора.

314

Ти да видиш..

преди 4 години

От заглавието разбирам че джипа е бил на Милен Цветков. Едно заглавие не може да напишете правилно.

313

синтаксис и смисъл

преди 4 години

ако Хикс вземе картечница , стреля по хората и убие няко го и журналистите пишат .двадесет и две годишния Хикс е държал картечницата убиец . това е точно смисълът на вашето заглавие.Кой е убецът картечницата и джипът или този който ги управлява?

312

ГЕРБ И ЗАКОНИТЕ

преди 4 години

ГЕРБ И ЗАКОНИТЕ УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ И НАРКОТРАФИК ОТ ФАМИЛИЯТА ЛЪЧЕЗАР ИВАНОВ

311

защо е посмял

преди 4 години

Много е лесно да обвинявате държавата, когато вие сте нефелни. Търпите разни тарикати чак докато стане нещо такова като тази катастрофа. Ако тя бе станала в Турция, роиднините на убития щяха да отмъстят и да не чакат никаква полиция и съд. А като това се знае, никой не смее да нарушава правилата.

310

правилата

преди 4 години

Де факто, този Кристиян не се отличава особено от ония българи, които на Великден не се струпаха в църквите, а се струпаха на изхода от София, па сега се чудят как да се приберат. И в двата случая имаме безотговорност и нежелание да се спазват правила. И тъй ксато търпим такива тарикати, те обезсмислят това, че ние, останалите, спазваме правилата.

309

държавата ли

преди 4 години

Както винаги, на българина държавата му е виновна. Дрогираното келешче се е чувствало безнаказано и затова е карало като лудо. А защо е безнаказано? Защото ако прокуратурата подгони фирмаджиите като майка му, то фирмаджиите опищяват орталъка как сме били полицейска държава и нямало демокрация. Келешчето е свикнало на особен подход към него, и е карало като лудо.

308

защо

преди 4 години

Такова чудо само в БГ може да се види - с евро пари за земеделието да се купуват свръх луксозни коли и да се строят "къщи за гости" на по 4 етажа. И всичко това е невидимо за българската съдебна система, тя спи дълбок сън. Но в Боковата пародия на държава всичко това минава за нормално.

307

Анонимен

преди 4 години

...Фирмата "Десислава Пешева Комерс" не е публикувала счетоводни отчети от 2009 г...Станалото е станало - накратко убийство с Q7! Защо никой не го интерсува горното изречение?Да живее ГЕРП!Напред с Бойко Борисоф!Избирайте ГЕРП, ако ме разбирате!