271

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакъв ГЕРБ, какви 5 лева? Другарю, убиецът с АУДИ-то е син на бизнесдама, която е съдружник и изпълнителен директор в една от многото фирми на съдения за афери алкохолен бос Миню Стайков. Последният пък е бил кандидат за депутат от БСП, щедър спонсор на червената партия, в много близки отношения с бившия БСП президент Първанов, със Станишев, с Кирчо Добрев и т.н. Майката на убиеца живее на пъпа на София в къща, закупена за 2.2 милиона лева. Плаща безпроблемно гаранцията от 100 000 лв

270

Анонимен

преди 4 години

Присъдите за подобно деяния не трябва да са между 3-15 године , а поне между 8-25 години. Това си е предумишлено убийство, а не по невнимание.

269

Анонимен

преди 4 години

Оставка на престъпниците от ГЕРБ!

268

Анонимен

преди 4 години

А после говорят срещу карантинатаСтойте вече в къщи, хора.Пийте, яжте и си поспете.Какви са тия ралита?

267

Анонимен

преди 4 години

До 1Искам да знам истината, обективно, щото ми писна от спестени истини и популисти заглавия. Като ще е обективно - да е обективно. *** си заслужава затвор, ама без да е сигурно нека не му се преписват провинения.

266

Пловдивски Недругар

преди 4 години

Грубо иЕкспресноРазграбвайБългария.....Гарантирано от Бан.к.я.....Ко.мунис.тит.е са виновни.....

265

Анонимен

преди 4 години

аз проблемът го виждам по следният начин:и дори да не е бил дрогиран пак ще се движи със 100км в час в градски условия.пак ще си минава на червено и да не е бил дрогиран...моят шеф е беден милионер и не се дрогира, ама кара със 100 в градски условия, кара като луд. той е над другите човешки същества разбира се.дрогата е лукс за хората с пари, за бедните луска е ракията и виното и бирата...тъжно е.

264

1

преди 4 години

До журналята от днес,ти чувал ли си за камшичен удар,какъв,колан те гони,ти ли му направи,теста,за наркотици,или коментираш,за да ставаш интересен.

263

1

преди 4 години

Вервайте ми,ще остане в графата,защото има депутат от герб-комунисти,изпълняващ ,длъжността,придворен лекар.

262

журналята от днес

преди 4 години

Хайде сега, без да ми триете коментара отговорете обективно:1. Носил ли е предпазен колан, ако травмите са причинени от волана ?2. Теста за наркотици показва употреба със седмици назад, сигурно ли е, че виновника е бил под влияние или ви е лесно да подхвърлят популистки заглавия ?

261

се така

преди 4 години

нищо няма да се промени докато цари безнаказаност за привилегированите.

260

HMLF

преди 4 години

Дрогирано мамино синче, син на депутат, най-вероятно и момиче с леко поведение. Това е съвременния хай лайф. Това са ценостите , това е реалността! Мисля, че времето за нормално развитие на обществото отдавна измина, се берем плодовете на бехаберието, алчността и арогантността! Липста на адекватни закони и най-вече неспазването дори и на съществуващите води до нормалното развитие на нещата. След като учлилища и болници станаха търговски дружества, печалбата движи процеса и това е пагубно!

259

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа съжаление ще остане в графата ,инцидент извършен по непредпазливост.

258

нео

преди 4 години

Това си е чисто поръчково убииство назначено от банкянския Маугли и безродната му крадлива шайка,всичките тия партенки с "наркоманчето" са лъжи и кал по ушите

257

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден казват,, останете си вкъщи". Да бяха се в слушали в съветите.

256

Анонимен

преди 4 години

До м даааСлучаИ

255

Ludoto Lenche

преди 4 години

...abe prevencia mu e maikata !!! Ne da hvanat "drogirani shofiori " .a hvanat li proizvoditel I razprostranitel na droga ..da leji do jivot ...Ili korshum ...kato onzi president deto vaobshte ne tsepi basma na narko mafiata .direktno gi razstrelvashe ili gi hvarliashe ot helicopter ( Duterte )..i t. n. ! Samo togava shte ima red I zakonnost

254

Анонимен

преди 4 години

До Темида Наказанията за подобни престъпления трябва да минимум над 10 години затвор!

253

Анонимен

преди 4 години

Нека господа журналистите да помислят над въпроса какво и защо трябва да пишат и да говорят. Те знаят за какво говоря. Във всичко трябва мисъл а не просто глупави изцепки. Надявам се преди да го изтриете да сте го прочели. И не правете грешката да смятате че винаги казвате правилното нещо В много случаи не е така. Това също си го знаете. така че..

252

Анонимен

преди 4 години

Бог да прости Милен Цветков но нека си го кажем - в стремежа си да бъде бунтар и инакомислещ понякога говори нелепи неща. Като това че маските пречели на хората да говорят. На мен нищо не ми пречи да говоря, или по - скоро не маската би ми попречила. И той най - добре би трябвало да го знае. Но каквото и да кажа - вече е късно . Жалко че този малък *** го уби така нелепо. Дано си получи заслуженото.