54

Мене

преди 4 години

Какви сателити,с кришки ли?Че откога сателитите почнаха да светят.Дрън дрън.

53

пак

преди 4 години

Лъжат били 19 прочетох 30 парчета.

52

Анонимен

преди 4 години

А когато в нашето небе летяха самолети на чужда вражеска държава,натъпкани с оръжие за друга чужда вражеска държава защо не протестирахте,бе.

51

До 73

преди 4 години

Ахаха, откъде в слабоумния ти коментар трябваше да стигна до заключението, че си жена. Видях колко можеш да мислиш с твойто - клавиатурите често допускат грешка. Натискаш примерно п, пък излиза б. Но не си искало това да кажеш, нали! Просто не можеш да се изразяваш.

50

Анонимен

преди 4 години

Тук е поредното доказателство, че аудиторията на днес.бг е просто неотразима ...

49

А бе

преди 4 години

Голяма досада е тоя МЪСК!Напълни и Космоса с всякакъв бок*лук...

48

До 70

преди 4 години

Толкоз си умен,че неразбра ,жена съм!!!И мога да мисля,а ти да плюеш!!

47

Анонимен

преди 4 години

Защо светят щом са в сянката ?

46

Анонимен

преди 4 години

Никакви сателити не са, а псевдо-сателити със висока отразителна способност за да скриват идването на подходящи летателни обекти.

45

До 66

преди 4 години

Защото, форумни тигре, неграмотността ви, води до пълно опростачване, а оттам и до морална деградация и нулева етика. Виж се само колко си ограничен - "клавиатурите допускат грешка" дори не можеш да изразиш правилно слабоумната си идейка.

44

Анонимен

преди 4 години

Извънземните са се скарали на либералите и са ги накарали дa намалят вредните емисии. Грета Тунберг е извънземна затуй сте под карантна, като си отидат извънземните и ще ви пуснат да замърсявате

43

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре направихте ли си селфи?

42

До 63

преди 4 години

Абе грамотния ,ти нещо на дадкал го играеш !!Много често клавиатурите допускат грешка!Затва ли пишеш по форуми??Да откриваш правописни грешки????!Хората изказват мнение!!Мишок!Човешката свобода в мисалтата е 100000 пъти по важна от объркана буквичка!!!Всеки допуска грешки!!Ама май ти не !!!Само злоба имаш!!

41

До тва отдолу

преди 4 години

Много си зле!Злобно просто човече!!!Марш в дупката!!

40

До 59

преди 4 години

Ахаха, е ти си баш умния и образован, как че те манипОлират....

39

Кратунотрошач

преди 4 години

Сателитите си летят, кратуните отдолу крещят. Ситуацията е като с онези племена в Амазонка, когато виждат летателен апарат за първи път и го заплашват с копията си. Те поне копия имат, а *** кво имат. Спирт за дезинфекция, с който редовно злоупотребяват.

38

Анонимен

преди 4 години

Пръскат с вирус.

37

Анонимен

преди 4 години

Ако това наистина са сателити искам да попитам някой питал ли ние дали искаме тези неща да видят над главите ни и да ни облъчват с радиация я денонощно? Надявам се че държави като Русия и Иран са разработили ракети за свалянето им!

36

Уж умни

преди 4 години

Абе нали сме образовани,информирани!!!Как може да допускаме да ни лъжат!!!Да вярваме не на очите си а на новините!!Това не са сателити!!!!Много ни лъжат и маниполират!!!Това е само началото!!!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Значи излиза ,че всеки жител на планетата Земя може да си джитне 42 000 сателита на ниска земна орбита ,без да плаща на никой за това!!!Мисля ,че щом е така всяка държава която разполага с високоточни мощни ракети има право да отстреля тези сателити!Каква е гаранцията ,че Илон Мъск не се е договорил с Пентагона ,да качи някакви оръжия на сателитите!А,освен това пречат и на гледката към Космоса!