77

Uncle Sam

преди 4 години

Тръмп в образа на Чичо Сем - I want you!

76

Защо така бе

преди 4 години

попитай военните от Нато те знаят колко лаборатории посяхте.Но и вие сте ужилени от вашите биологични схеми.Така става като има две държави едната НАТО,а другата фащ.

75

Ха ха!!!

преди 4 години

Ще го търсят както търсеха ядрените, химически и биологически оръжия на Садам Хюсеин в Ирак! И точно толкова и ще намерят на Китай...

74

Анонимен

преди 4 години

Вируса даже си е доказано че идва от ухан, от Китай глупачета. То толкова да сте плиткоумни направо нямам думи. Защитниците на Китай, хайде там, да ви затворят с метални пръти в апартаментите, да ви изкарват насила от апартаментите или да ви горят живи. Щот вируса не дойде от там и не се опитаха да го крият нали, смешки такива.

73

Татул

преди 4 години

САЩ, са тръгнали да сочат с пръст. Пфу. Да не говорим за ситуациите с подмяна на правителства и моделите на управление, които сътвориха в Латинска Америка. Раздробяване на цяла Сърбия, и воната там, още им дишаме праха от бомбите. Подмяната на власта и войната в Украйна. Арабската пролет , която по скоро е като чума от която Пламна целия свят. колко още да изброя. Доколкото зная те са финасирали точно лабораторията в Ухан по отношение разработките на този вид коронавируси.

72

Само питам

преди 4 години

Не беше ли Тръмп тоя дето каза че коронавируса не е опасен и няма нужда от вземането на каквито и да е мерки и че до Април щял да премине ... И ПОХВАЛИ държавния глава на Китай Си Дзинпин за усилията за ограничаване разпространението на вируса.справка : Статията "Тръмп е сигурен: Коронавирусът ще отмине през април" - 10 фев. 2020 -Днес.бгСЕГА ПЪК КАКВО ИСКА ?

71

Анонимен

преди 4 години

краварите на могат да поставят условия на Китай

70

Щирлиц

преди 4 години

Едни мустачки липсват..

69

Не само

преди 4 години

Китай трябва да поеме отговорността си, иначе трябва да бъде наказан.Също и управниците на европа и америка за лекомислието си.Както и сзо и оон за ненавременна реакция.

68

Истината 2

преди 4 години

Всяка година в САЩ изчезват над 800 000 деца. Братята Подеста и Опра Уинфри имат свинеферма. Не знаете за какво зло става въпрос. Ако разберете детайлите, целият ви свят ще се преобърне. Тръмп е марионетка на Нетаняху, има доста недостатъци, това е ясно, но е по-малкото зло от онези ***.

67

Истината

преди 4 години

Бил Гейтс, Клинтън, Обама, Подеста, Сорос, Ротшилд, всички демократически и либерални "звезди" в музикалния шоубизнес, медиите и Холивуд, СЗО, китайската комунистическа партия - психопати, педофили и сатанисти, които играят в един отбор. Тръмп си има своите проблеми, но е неудобен за тези изверги, защото заплашва да им разруши системата.

66

Крадеца вика,

преди 4 години

дръжте крадеца! Има ли по големи и.диоти от САЩ, всички злини на човечеството се творят нам!

65

Скептик

преди 4 години

САЩ освен Джими Хендрикс и десетима джазмени афроамериканци друго нямат. Пътеводната звезда Бил Гейтс - съставител на таблици.

64

Анонимен

преди 4 години

А ако САЩ са виновни? Ко правим тогава?Ди сега последните 80 години САЩ са нанесени в абсолютно всички бели по света. Сегашната ситуация няма причина да е изключение

63

Анонимен

преди 4 години

Сащ са единствената държава всвета, която не се е присъединилакъм договора за забрана на бактериологическото оръжие.Тоя оранжев орангутан каквициркови номера разиграва?

62

Анонимен

преди 4 години

Що , бе ...имам руски хладилник у дома !Страшен е ....работи , като тежък танк!

61

Някой си

преди 4 години

Крадецът вика: ,, Дръжте крадеца", в случая вируса.

60

ЕЙййй....жестоко бе.

преди 4 години

У Русия имало много учени , бе...ха,ха,хаааааааааааЗатова , немат ни телефони , ни перални , ни телевизори като хората .....!Толкова са учени , че разработват все стари оръжия от ВСВ и крадат технологии на поразия от запада..ха,ха,хааааа...Абе ....за-учена работа!!!!

59

Кардаша

преди 4 години

Стига сте се правили на ***, този вирус направо си дойде от китай.

58

Хаяско

преди 4 години

Този път съм за.Подкрепям решението на краварина отвъд океана