62

Анонимен

преди 4 години

Фанала е програмист а не слаб безработен

61

Анонимен

преди 4 години

И ако той е паниран и силно притеснен.....И аз панирам, ама с яйца и брашно! Паникьосан ако трябва да се каже на каруцарски!Какво значи усмихната и шарена?Един екип от журналисти със сериозни дефицити по български както и правопис се опитва да ни обясни нещо което те самите не са разбрали! Непрекъснати недоразумения!От къде ги взимате тези журналисти?

60

ч

преди 4 години

че и 28 годишна, че и спецялиз, че и по ревматология. сигурно масажира топките на мутафчийски в паузите между конференциите. той милия с 3 санта не е нейн малийски калибър ама чумата иска жертви.

59

мишо бирочето

преди 4 години

глей ти за кви мисии имаме парички само. мали а? къв го решем там? мамоазелката колко вувузела е изяла от малийските изкуствоведи? за една приятелка питам че и нея е сърби ама сърби...

58

House M.D.

преди 4 години

Колега, 1. Аз съм академик по (дървена) философия, а не по медицина.2. Мали не са ни молили за помощ. Какво е правила там?3. Наемникът е безродник.Що се отнася до лейт. Марин - личен свидетел съм.

57

Анонимен

преди 4 години

Скромността краси човека.В случая, д-р Камбурова стана за резил.

56

Анонимен

преди 4 години

На лекаря това му е работата - да е винаги на първа линия и да дава всичко от себе си.Мутафийски и другите мисири карай него са бюрократи. Доктори са били когато са били млади.Сега младите поработиха малко и почнаха да се огъват - колко тежко, колко трудно и мъчно било. Ами деца, това е то да си лекари затова не с оплаквайте.

55

Извинете!

преди 4 години

Какво значение има тук, дали е с чин? Важното е , че използва професионално думата ПАНИРАН. По-добре за нея ще е ако махнете статията !!

54

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.Добродушни докторе, казаното от Вас е още по-добродушно предположение в сравнение с първото, което беше напълно противоположно на сегашното.Колко пъти сте помагали на болни в Мали?Ах, да, забравих, Вие сте виртуален доктор. И реален лузър......съболезнования, Иисус обича и Вас, не го забравяйте колкото и да не обичате другите хора ;)

53

Анонимен

преди 4 години

До На последната линия.Да разкаже една позитивна история. За един позитивен млад човек. Необяснимо за хората, потопени в магията на хейта...Хубав празник на всички!

52

Пациент

преди 4 години

Изключително отзивчив и добър лекар. Дано всички са като нея :)

51

На последната линия.

преди 4 години

Ъъъъъ, и? Каква е целта на статията, точно.

50

Анонимен

преди 4 години

В армията жени и *** нямат място.

49

House M.D.

преди 4 години

Колега #39, лейтенант Марин стана старши лейтенант 3 месеца след като завърши военното училище. Тези три месеца той прекара в НГЧ. Произвеждането му, разбира се, е по заслуги. Племенник на ген. Марин. Невероятна заслуга!

48

Анонимен

преди 4 години

До тяДа тя си върши работата, но има и още нещо за което днес почти не се говорим, а именно дълг! Сега наизлязаха хиляди много обидени мърморковци, примадони и псевдомъченици, а в една тежка ситуация особено лекари, медицински сестри, полицаи, военни и т.н. нямат правото да се държат така!

47

Анонимен

преди 4 години

Нека да има жени в армията, все пак трябва да радват окото на мъжа.Даже има двойки които се запознават там и се женят, лошо няма.Ама стига с този КОВИД-19, стана банално вече.....

46

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, взимам я за жена, ако оцелее до след пандемията!😍

45

ех

преди 4 години

Царе сме да хейтваме и омаловажаваме постиженията на другите. Вероятно защото сами ние нямаме никакви такива?.Завист? Комплекс за малоценност?Злоба ?Или-,,най-обичам да мразя"? Все едни хубави качества за гордост и възхита!!

44

123

преди 4 години

Тея ПР-и правителствени за никъф *** не стават...Плоско, плоско, че чак тъпо.На 28-год лекар да даваш думата, дето няма право без надзор едно гърло да прегледа!. Специалност Ревматология на 28год? Моооля?!не бели, ам съвсем ви ги няма конците

43

уф

преди 4 години

,,Тя е усмихната,шарена.."-кой умник го е првеждал това?