401

Ловец на сафянци

преди 4 години

Който остане след празниците в провинцията ще плаче и ще пожелае вируса пред последствията.

400

Анонимен

преди 4 години

как ще се третират връщащите се бг моряци от корабите на които са били на работа за минимум 6-7 месеца..поне ако кацнат в София. как ще се приберат по домовете си?може ли с автомобили рентакар,за карантината е ясно- 14 дни.също и тези които заминават защото заварените по корабите не могат да стоят там постоянно.а търговският флот трябва да съществува. капитани.механици са нужни както шофьорите на камионите със зелените коридори по шосетата.

399

5

преди 4 години

ще ги връщат.......нали?дали? надали....

398

Анонимен

преди 4 години

"постоянният адрес не е основание да се върнат тук"... бая трябва да сте напъвали, като сте "мислили" да бяхте мислили така и като изпонапускате СТОТИЦИ ХИЛЯДИ да се върнат от рискови страни и да сеят заразата без контрол и реална карантина

397

aaa

преди 4 години

Изро.дите се гаврят с нас бе хора вие не го ли проумяхте най-накрая....

396

Повечето

преди 4 години

До Lanзаразени са контактували с дошли от чужбина. Например случаят в Ломското село - 7 заразени.

395

Хахаха

преди 4 години

Измислихте ли мерките, че аз вече се прибрах. По тъмна доба с изключени фарове и през заобиколния път през Богров. Ще хванете на босия цървулите.

394

nekoj

преди 4 години

E това е "новина" - те можело да Мислят!!!До сега не го показаха, ама току виз изведнъж можело да стане...

393

Joko

преди 4 години

Не знам какво точно мислите, но аз мисля да ви гледам сеира на измисленото.

392

Ицо

преди 4 години

Министър Младенов малко леко фурнаджийска лопата ми се струва вече.Онази вечер други ги говореше ,сега вече трябвало да се прибират че са на работа.А да решите столицата затворена ли е или не....Смешни станахте и как да ви взимат на сериозно-как???

391

анонимен

преди 4 години

Вярата не трябва да угасва!!! Каква вяра другарю министър? В партията може би? Защото комунист и вяра в Бог са две несъвместими неща.

390

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 424Какви хранителни продукти ще докарват от село, бре?! Какви ги говориш? Това село отдавна не е онова село... Хората идват да се хранят в София, а не обратното. Храна на село в края на зимата, дрън-дрън... Просто се изнесоха да изядат агнешкото на теферич, лъжейки държавата и давайки лош пример на децата си, нищо повече.

389

Анонимен

преди 4 години

До 431 Да я споменем с добро и да благодарим за за големия подарък

388

Lan

преди 4 години

Между другото това ще е много полезен опит - ако няма рязко нарастване на болните след седмица, могат спокойно да започнат отхлабването на мерките!

387

Lan

преди 4 години

430, абсолютно съгласна!

386

Анонимен

преди 4 години

Значи на теб не ти е проблем, че не можеш да отидеш до пчелина, а това, че друг отива там, където е решил, че трябва да отиде. Замисли се над ценностите си, аз бих протестирал, ако ми отнемат възможността да се грижа за кошерите си.

385

о, да ..!

преди 4 години

Значи аз не мога да ида до пчелина, хем живея в един малък Областен град, а те ми тръгнали на море, на планина, по малките градчета ...И така, искам да Видя как тези хитрошани ще доказват, че са били някъде, ама "неотложно" ...Тези които нямат постоянно местожителство в София, те некат да си тръгтват по своите населени места ...Искам пълна информация ... И глоби от ... порядъка на 1000- 10 000 лева и затвор ...!Слушам Ви ....!

384

Lan

преди 4 години

Иначе гледайки статистиката на Белгия и Русия ...явно преработеният руски щам на БЦЖ е наистина причината. Този път ще сме от късметлиите! Можем да споменем с добро д-р Сребра Родопска.

383

Анонимен

преди 4 години

Стига с това т.разнасяне на вирус бе хора! Колко хора се върнаха от чужбина от засегнати райони и колко хора заразиха? Процентът е много малък и в повечето случаи е сред хора, които са пренебрегнали личната отговорност спрямо околните. Това, че пътуваш, не значи че заразяваш. Маската я нося не заради себе си, независимо дали съм в София, или в провинцията, а заради сигурността на околните. Ако не спазвам моята дистанция, министърът нищо не може да направи, каквито и неработещи правила да измисля

382

Lan

преди 4 години

Това вече ме разби - значи проблем да се разнесе вируса из страната няма, но когато хората искат да се приберат за работа - тогава вече има! Това срещу вируса ли са мерките или срещу малкото останала икономика?!