30

Анонимен

преди 4 години

В деня на победата 9 май хората трябва да празнуват.

29

до Гледах

преди 4 години

Много избирателни интервюта гледаш...но пък нищо не мъцкаш за мерките там и мерките тук.

28

до Гледах

преди 4 години

Много избирателни интервюта гледаш...

27

Анонимен

преди 4 години

Не е верно лъжат навсякъде в евпопа са свалени мерките и хората си пазаруват спокойно по моловете само тука някаква диктатура не се издържа вече умираме

26

Анонимен

преди 4 години

Бандата на плешивците (Борисов, Мутафчийски, Гешев) да отменят извънредното положение, че дупе да им е яко!

25

До Константин

преди 4 години

То ако някой си мисли, че в другите държави по света няма корупция и политически протекции над определени бизнесмени е или много наивен или живее в някакъв паралелен свят.

24

Константин

преди 4 години

До Що ли го удължихащ 22Ти мислиш ли, че в Испания не лъжат и крадат ли политиците. Там крадат и лъжат повече. И не всички са комунисти, и тези, които не са също крадат и лъжат.

23

Анонимен

преди 4 години

В калифорния пък отвориха плажовете и е пълно

22

Що ли го удължихащ

преди 4 години

Щото ББ в телефонен разговор:- Шшш, ало испанчето, удалжавай срока веднага! Ясно ли е! А така! Че мен взеха да *** взимат на подбив в БГ!Това за червените *** тук!

21

Тука

преди 4 години

всички като гледам само разбирачи сигурно никога не напуска ли панелените си квартали

20

Анонимен

преди 4 години

09 май?На парад ли ще ги изкара?Тия са по-зле и от нас,явно.

19

До 15

преди 4 години

Катп гледам ти колло разбираш от икономика си направо за гъби!!! НАЙ-ГОЛЯМ ДЪЛГ ИМАТ:САЩ, ЯПОНИЯИ ИТАЛИЯ!!!!!И КАКВО ГО ИНТЕРЕСУВА ОБИКНОВЕНИЯ ГРАЖДАНИН ИСПАНИЯ 1108 МИН ЗАПЛАТА В МНОГО СЛУЧАЙ ТАМ ИМАТ ПО 14 ТАКИВА НА ГОДИНА, В БЪЛГАРИЯ МАЛЪК ДЪЛ 300ЕВРО ЗАПЛАТА. АЙДЕ ОТИВАЙ ДРУГАДЕ ДА РЪСИШ МОЗЪК. ТАКИВА КАТО ТЕБ РАЗБИРАЧИ БОЛ В БЪЛГАРИЯ!!!! СРИГА СИ ГЛЕСАЛ В ЧУЖДОТО КАНЧЕ АМИ ГЛЕДАЙ В СОБСТВЕНИЯ СИ ДВОР

18

Анонимен

преди 4 години

Сетил се педро да се побара

17

До16

преди 4 години

Момче тук става въпрос за КОРОНАВИРУС умрели и болни.Ти ми цитираш НСИ????

16

НСИ

преди 4 години

В България за 2019г са починали 108083 по данни на НСИ,или по 9006 човека на месец.Испания е с население 46милиона,нормално е да починат 54000 за месец/6 пъти по вече/.Италия е 60милиона,смятайте ги пропорционално с тяхното застаряващо население.Германия 83милиона.....

15

До 11

преди 4 години

Аха ще се върнат, ама хич няма да е лесно този път .И двете държави са отдавна банкрут Ако разбираш малко от икономика ,ще знаеш че имат огромни задължения .Нормалното им съществуване до сега се дължи единствено на ЕЦБ ,която печата евро без покритие и им ги дарява като им изкупува "ценни "книжа.И от Немски мангизи.Немците обаче този път и тях ги шибна яко кризата. Отказаха им и евробоновете eurobonds (съвместни задължения). А ЕЦБ трябва да печати и за други. Още 18 страни трилиони.

14

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХАЕто един от тези индивиди на които гледам със съжаление и съчувствие... Тъжно ми става за такива безнадеждни случаи.

13

Хахаха

преди 4 години

Поне премиерът им има коса. При нас каква е тази мода всички да са плешиви и с бирено коремче?

12

Анонимен

преди 4 години

Вчера няколко човечета тук писаха нарочно лъжи, че някъде ще се отменят мерките...Това няма как да се случи поне още 2 месеца...Всички известни факти за този вирус го потвърждават.Всеки с нормален коефициент на интелигентност би трябвало да го осъзнае.

11

ХА-ХА-ХА

преди 4 години

Испания и Италия до края на май ще се върнат към нормалния живот.20 000 починали не са като й знае какво за 60-70 милионни държави.Всъщност починали са такива, които така или иначе щяха скоро да умрат.Излишна паника и стрес за цял свят.Съсипани икономики. Задава се бедност и глад ...Някой ще трябва да носи отговорност.