15

изнервен

преди 4 години

До 8. Абсолютни глу.пости си написал. Първо, *** е из.род, и второ, ако беше друг нямаше да вземе кредити ли в тази ситуация? Ти си просто един завистлив и озлобен червен галошш, като оня *** прецедента.

14

рубашка

преди 4 години

До. И затова ли в Русия сега броят на заразените сега расте главоломно? Щото са много "велики" ли? Да не стане така после италианците да им помагат.

13

Анонимен

преди 4 години

До кифладжията...Младежът се казва Давиде Бономо. Беше музикант в русенската опера. Януари се прибра в родния си град Монца, на 40 км от Бергамо. Беше ми учител по италиански език определено време. То вярно, че българина не вярва на нищо... В случая имаш нужда от конкретика-ето ти я!

12

Кифладжията

преди 4 години

До Анонимен 11То и аз имам един приятел, който каза...Имам и един друг приятел, който потвърди, че...Айде спрете се вече!

11

Анонимен

преди 4 години

Някои не вярват за въпросните ковчези, вярвайки всъщност на разни конспиративни теории. Някой ходил ли е, има ли познат там, че твърди, че е лъжа?? Разбира се, че не. Просто си говорите простотиите, като в болните ви мозъци постоянно са някакви конспирации. Имам приятел, италианец, живее там. Няма лъжа, но вероятно е по-кесно да се вярва на фейк нюз...Истината не е лесно да се приеме. Не знам каква е тази злоба у някои хора.

10

noFreeman

преди 4 години

тя никога не е била пълна, но затова е забранено да се говори... както американците отидоха преди време на Луната, а сега не могат, така и италианците спретнаха невероятен театър за пред света... ама това ще се узнае след доста време

9

Анонимен

преди 4 години

Само харчат излишно дърветата за ковчези.Така или иначе ги кремират.Много драма и много безмислен цирк с тия южни народи -все им е нещо или гадно или драматично или гадно и драматично.И така от векове... Много роми и такива с ромски манталитет имат затва така.И в Ню-Йорк е същото.Питат го некъф що се събират на тумби по-улиците да си говорят и да пият и оня казва :" Ние така сме си свикнали,в нашият квартал е така"Генгстари големи. .. Еми като е така после не ги съжалявайте.Глупави клошари.

8

Анонимен

преди 4 години

Мангъров е прав, а Бойко ще ни спаси с кредити, долу ГЕРП

7

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙВоистину Воскресе!

6

Анонимен

преди 4 години

Какво по-голямо доказателство за ефективността на руската хуманитарна помощ за Италия? Преди 221 години Генералисимус Суворов освободи Бергамо от наполеоновските поробители. На 22.03.2020 г. Русия изпрати в Италия 15 бр Ил-76, натоварени със сили и средства - медицински екипи, оборудване за диагностика и дезинфекция от химическа и биологическа опасност.

5

Светозар

преди 4 години

До ФейкИ мигрантите ги опяват в Църква ?! Всички знаем какви са мигрантите. Тъй като ги приказвате тия конспирации, мислете малко.

4

Воскресе, ние- не

преди 4 години

И колко живота 'спасиха' в крайна сметка? И колко още ще умрат при 'втората вълна'? А при третата? Докато не го изкарат 70% успешно спасение няма, не знам кой вече не ви го е казал (от тези които разбират от вируси и епидемии, де)Ама кажете поне колко са спасените, да знаят тези, на които им разбихте бъдещето, да се гордеят с това. Като си лягат, да викат 'Бе, гладен съм, от квартирата ще ме изхвърлят, работа нямам и няма, ама поне спасих Х човека днеска'

3

Фейк

преди 4 години

Тея кофчези дето ви ги показват са всъщност от 2013, когато кораб с мигранти потъва до лампедуза.

2

Боко Тиквата

преди 4 години

Страхотна статия за Великден. Големи сте Dnes.bg !

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ