147

Дони_БГ

преди 4 години

Драги сънародници - в земята зад океана се говори за коронавирус ваксина за цял свят, но с добавка чип за всеки-с цялата ти история до което коляно са стигнали с генетичната проба. За да ходиш на работа-"корона" ваксина, а кажи че не искаш.Така че сателитите са нужни на световното правителство за контролиране на всички. Става по-лесно и на по-ниска цена. Вече няма да е нужно да имаш мобилен телефон за да те следят-много трудоемко е. Да ни е честит новия световен ред!

146

Камен

преди 4 години

Надявам се да пуснат безплатен интернет от космоса , ако зависеше от българи интернетът ще е златен , толкова сме алчни ,това е трън в очите им

145

Камен

преди 4 години

Снощи ги видях сателитите , не знаех за тях ,първият като ги видях си казах края идва, обадих се на 112 и казах че в небето има странно явление ,също като сателити в ред ,като влак ,бях уплашен , жената от 112 ми каза да се обадя на личния лекар да ми измери кръвното ми било ниско и като си вдигна главата рязко затова съм ги виждал ,преди да го каже успях да кажа на психиатъра ли да се обадя ,не ми беше ниско кръвното, добре съм ги описал влак

144

До Дивергент

преди 4 години

Не.Само на теб.

143

Анонимен

преди 4 години

Коментарите са по интересни от новината. Хахах...

142

пустиняк

преди 4 години

Така е виждат се съвсем ясно след 9-тата ракия!

141

Paylaa

преди 4 години

Еиии пак ви заблуждават и пак вярвате,че са сателити.Не бе ,тва са летящи светещи диаманти,ся ши почнат да падат и за всеки ще има ,отваряйте чувалите вечерта😂

140

Дивергент

преди 4 години

Тръмп, обявява че преименува въздушните сили на САЩ, на "въздушно-космически" и един "бизнесмен" подкрепен и финансиран изцяло от пентагона праща сетелити за "безплатен интернет". На някой друг това струва ли му се странно?

139

Анонимен

преди 4 години

С тези сателитчета вече реално ще се манипулират естествените възприятия на човечеството. Преди време се говореше за Холограми, които ще се проектират на известна височина в небето, с тази мрежа от сателити вече ще е възможно. Другата потенциална опастнос е 5 G, с което ще се бръкне здраво въвздравето на органичните същества. Човечеството не върви в правилна посока за съжаление.

138

Striker

преди 4 години

Мъск е иноватор със страшна интуиция за пазар! За страшно кратко време докара Роскосмос да се молят за поръчки, защото Спейс екс ги победи по цена и товароносимост, НАСА им стана клиент, пазарната капитализация на Тесла е вече по-голяма от тази на Соцваген, а и компанията излезе на печалба и продава здраво! Браво на такива хора!

137

препърс

преди 4 години

Още на 21 март ги забелязахме с брат ми и един приятел,ама това ако са сателитите на Мъск,аз съм Доналд Тръмп

136

Наско

преди 4 години

До АЛО, Мъск прати тесла на Марс, не знаех че е пратил и шофьор.

135

Анонимен

преди 4 години

Под клипчето пише, че е снимано на 18 януари в небето на Швейцария.

134

АЛО

преди 4 години

До АнонименНали точно, защото се запознах с "проекта" и затова коментирам. Къде си видял да има безплатен интернет в резултат от този проект? Проектът официално е с такава цел. Явно си наистина много зле, за да повярваш в подобно обяснение.

133

Мамата

преди 4 години

Честито.Овце

132

Анонимен

преди 4 години

Процесия от военни самолети, кортеж, имаше един вляво и един по отзад за охрана. Това не са извънземните, а най-обикновени американци. Да ни е честито, сега над територията на нашата Мила родина ще стане бойно поле. А онзи *** Боко кратунен пак ще се бие в гърдите че е купил фурми.

131

Анонимен

преди 4 години

Ако някой си беше направил труда да се запознае с проекта, щеше да си отговори сам на всички въпроси на последните двама драскачи "АЛО" и "допълнително". Но нали чукча писател, не читател.

130

допълнително

преди 4 години

До АнонименА ти като толкова ги разбираш и вярваш на Мъск за всичко, въпреки че е всеизвестен мошеник с грандомански обещания, можеш ли да ми обясниш какво е постигнато с тях през последните три години? Не съм забелязал бедните да имат безплатен сателитен интернет. Или той си ги пуска за кеф, за да могат хора като теб да се кефят на светлинки всяка вечер? Та за какво ги е пускал през цялото това време?

129

АЛО

преди 4 години

До АнонименОткъде реши, че не знам, че не са от днес? Гледай си светлинките и се радвай като първолак...Като гледам проектите на Мъск обаче всичките са много успешни. И безплатен интернет е осигурил за бедните чрез "сателити" и на Марс изпрати хора. Хора като теб са лишени от критическо мислене май.

128

Анонимен

преди 4 години

До АЛОТези сателити се пускат от 3 години, ама нали ти си информиран, затова си мислиш, че сега ги е пуснал - това е четвъртият batch от сателити, пич.