66

баи

преди 4 години

До До 48 ти ли ще врьщаш -50 те милярда вьншен дьлг тарикат

65

баи

преди 4 години

кога ще отварят лагерите - г-н маринов споменал ли е нещо

64

Анонимен

преди 4 години

А имали роми..те всички са с маски!!!

63

П. П.

преди 4 години

Защо не дишате вие цял ден през маска като Дарт Вейдър ами я смъквате. Ще "умрете" преди да ви е пипнал вируса. Когато притока на кислород падне........... (За цяла статия е какво се случва) и вместо да се подигравате с лекарите им осигурете нужното оборудване и защитно облекло, защото те са тези които понасят най-тежко ситуацията и е нужно да сменят маски цял ден. Или ги оставяте да носят една и съща маска плез целия ден? Или никакма?

62

П. П.

преди 4 години

Хората се чувстват панирани а вие им налагате и безмислени правила. Морски свинчета ли отглеждате в НАШАТА държава? Не! Не е за наше добро носенето на каквито и да е маски. Има си конкретни маски които биха били ефективни и само когато държавата ги осигури безпрепятствено и БЕЗПЛАТНО! и очила или друга защита за очите, тогава налагането на глоби ще има смисъл. В този случай не е оправдано и БЕЗМИСЛЕНО! Плюя на произвола и некопетентността ви. Или може би целите друго? Какво целите?

61

П. П.

преди 4 години

Според това което виждам по улицата хората носят маски, които не са ефективни срещу вируса. Както е установено при дочашните маски вируса си минава без особен проблем през материята. А и за да е ефективна маската трябва и да е плътно прилепнала към лицето. А и вируса минава и през лигавицата на очите. Значи трябват и очила. Май лицето стана много закрито. А има и закон за това, че едикакъвсипроцент от лицето не трябва да се закрива. Та за къф *** са тия маски, внасящи фалшива сигурност.

60

П. П.

преди 4 години

Грозно, убийствено и неточно регламентирано е носенето на маски в този случай. Те са за хората от първа линия, които след няколко часа тлябва да ги сменят. Не съм съгласен, че в моментната ни ситуация маската ще ни предпази а глобите не помагат а нагнетяват напрежение. След 2-3 часа повечето маски са вече влажни и са развъдник на бактерии. Това не го казвам аз а тези които разбират от маски.

59

Анонимен

преди 4 години

Носете си дребни пари, по десет и двадесет лева,да има за разходка в парка без маска. Понеже вече месец и половина не работят правилно милиционерите, са огладнели яко. Между десет и петдесет кинта е почерпката за Великден.

58

Баи

преди 4 години

Гаврят се с хората които каза че негативната енергия избива е правРано или кьсно това се случва

57

Бойко Методиев

преди 4 години

Аз си се разхождам с джипката, никой не ми иска декларация, никой не ме спира, защото си имам ДАНС! А маската- още не съм се научил как точно да си я слагам- много сложна работа е!

56

В крайна сметка

преди 4 години

не казаха убедително има ли полза от тях или не, а все пак ни задължиха да ги носим и тресат здраво глоби.

55

Анонимен

преди 4 години

Браво на Пловдивските полицаи. Сигурно с конкурс за *** са ги избирали.Вероятно се надяват на бонуси, .Свещи и лекарстват да си купуват с парите от тези глоби.

54

Загрижена

преди 4 години

Някой смее ли да предположи, дали ще отворят фитнес-залите и как ще се тренира-с маски и ръкавици ли? Там най-лесно и бързо може да се пипне заразата, даже някои нямат и прозорци. Обаче, ръкавици найлонови за еднократна употреба никъде няма.Представям си, някой с маска тича на пътеката...За силовите уреди, където няма такова интензивно натоварване става с маска, обаче за кардио-уредите, не знам.

53

Въпросче

преди 4 години

Ми глобете и Фандъкова и Борисов, че редовно са пред камерите без маски и се развяват без цел и посока, за да си правят пиар пред камерите.

52

До 52 Мед сестра

преди 4 години

Верно ли? Зъболекарите го носят от години поне 7 часа на ден, пък нито един не се е разболял? Както и хирурзите. Амам от простотията българска

51

мед сестра

преди 4 години

Носенето на маска целодневно води до бактериална бронхопневмония!

50

До 50

преди 4 години

Вирусът не е измислен !Пожелавам ти да не го разбираш по лошия начин !

49

Анонимен

преди 4 години

Разхождам се, защото не вярвам в измислените вируси и няма да спра да си живея живота. Вие дето си седите вкъщи и носите маски какво сте се притеснили.

48

До 48

преди 4 години

Къв заложник си пък ти бе ?! Бъди благодарен,че точно Борисов те управлява в тези трудни времена,защото едни други ги видяхме как ни занулиха през 1997год. и ония 800 дена,които чакахме ....Неблагодарници!

47

долу диктаторите

преди 4 години

Новият бизнес на групировката ГЕРБ след като им пропадна трафика на амфетамини е писане на глоби за маски и карантини. Ние сме заложници на мафията ГЕРБ