13

доктор

преди 4 години

До Чики НанаБързо си вземай следващото хапче!

12

fsdfsdfsd

преди 4 години

Нещо, което не харесвам на филмите след 89-та година у нас е, че използваният език в тях не е този, който говорят хората. Във филмите се ползва книжовният език. В реалността обаче всеки човек малко или повече ползва диалект, акцент и реалното говорене на улицата, в работата, в училище звучи по съвсем различен начин. Хуморът е ***. Твърде много пошлост. Не се сещам нито за един филм след 1989 г., който да помня с добро. Филмите преди това, макар и с полит цензура, бяха живи, бяха истински.

11

Обективен

преди 4 години

Истината е, че в Бг имаме страхотни професионалисти в тази сфера - оператори, тонрежисьори, декористи, гримьори, компютърни специалисти, и т.н. Липсват следните неща - свежи идеи(въртят се едни и същи теми до припадък), добри сценаристи(които да създават "живи" диалози), филмови актьори(имаме невероятни театрални такива, но малко са тези, които правят разлика между филм и театър в играта си), и най-вече пари, разбира се, защото киното е скъпо изкуство, това е истината.

10

Анонимен

преди 4 години

Айде, достатъчно се нагушихте през годините. На един оператор надника му е най-малко хилядарка, един обикновен връзкар работник взимаше 100 лв на ден,да не говорим за режисьори, продуценти и т.н как пълнеха гушата от нищо. Белким сте спестили средства за близките десет години. Да не говорим, че некадърни филми направени от некадърени екипи и преиграващи актьори се бълваха постоянно и то с немалък бюджет.Тъпите български филми няма да ми липсват ама изобщо. И нека тези пари отидат за други неща..

9

Анонимен

преди 4 години

Опитват се, привличат външно финансиране, опитват се да държат високо ниво в една много трудна сфера.... Не винаги се получава, има много да учат, но моите уважения.

8

Леле

преди 4 години

Това Томислав Дончев ли е?

7

Еми

преди 4 години

То пък едни филми...

6

преди 4 години

Не знам, филмите на братя Чучкови...Ами не намирам смисъл от тях. Нали така беше казал за "Жокерът" този спец?

5

Анонимен

преди 4 години

" Филми"? Хм..Че имате ли актьори за тях? То само бройки Не вършат работа! -:)

4

Що бе?

преди 4 години

Момчето може да е талантливо като баща си.

3

18% сиво

преди 4 години

Какво оригинално заглавие!

2

Анонимен

преди 4 години

България - страна на синковците.

1

Джедай Мастър

преди 4 години

То па все едно някой ги гледа българските филми.