8

Анонимен

преди 4 години

А българофобите убиват народа си с безсмислени и унизителни мерки.Защото е унизително да ходиш с намордник по улицата, да не можеш на една пейка да седнеш и да посетиш брат си. При вирус, който с нищо не е по-страшен от грип.За да се опапат още няколко милиарда!

7

Анонимен

преди 4 години

При тепърва предстои затягане на коланите и мерките срещу епидемията. Май месец ще е пика. А може и началото на юни. До септември ще намалее доста и после посрещаме втората вълна.

6

А при нас

преди 4 години

А при нас тепърва още ще я удължават благодарение на пътуващите из страната без да имат сериозна причина за това!

5

Глупости

преди 4 години

В МАКЕДОНИЯ КАРАНТИНАТА СЕ ЗАТЯГА , ЯКО!В ГЪРЦИЯ И СЪРБИЯ --СЪЩО!

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

а у нас управлява гербмафия

3

българин

преди 4 години

До: Munchen_DEНапълно правилна констатация, напълно точни са ти сведенията!Мерките на българското ГЕСТАПО са направо убийствени по отношение на психиката на бедния изстрадал български народ!!!На Разпети Петък ни разпънаха на кръст и ние като Иисус всички страдаме и се мъчим, сакън да не се разболеят и умрат страхливите генерали Майтапчийски и Буда Борисов!

2

Анонимен

преди 4 години

Ееее даааа бееее! Напрао не е истина! Точно (Северна) Македония я даваха по CNN като пример за развиваща се бедна държава, в която броят на заразените и жертвите на коронавируса е един от най-високите в света, относително спрямо броя на населението (което знаете, че е много по-малък от този на България).Над хиляда заразени, а ние имаме все още под хиляда. Жертвите там са много повече, не се съобщават тук.А здравната им система се пука по шевовете!!!

1

Munchen_DE

преди 4 години

Един въпрос. Колко е населението на Македония, колко е на България? Сега сравнете броя заразени и изчислете по колко на глава от населението се падат?Жокер: в България заразени 878 към 17 ч днес. в Македония 1170!Онези от щаба много насериозно се взеха, писна ми!