43

Анонимен

преди 4 години

До Дегизиран ЯстребРоме,не ти ли омръзна да пишеш едни и същи глупости?Всеки, който е ходил на училище поне до четвърти клас е наясно, че лъжеш.

42

колето

преди 4 години

тези са учени колкото аз съм космонавт

41

Анонимен

преди 4 години

Кога ли български учени са измислили нещо. Като знам какво ни е образованието, ми е ясно и какви са ни учените.

40

бай х

преди 4 години

тия така наречени ,,учени ,, заплатаджии от бан , досега нищо не са измислили сега ще измислят .... правят театър , за да си мислят хората че нещо работят ...... за съжаление познавам нищо правещи пияници със титли от бан

39

Анонимен

преди 4 години

Усещате ли как Боци започва ударно да усвоява милиардите ? Е, вие си коментирайте а той ще гушка

38

Смях

преди 4 години

Българският метод за лечение е нестандартен. На болния почват да му се налагат шамари. След якия пердах се констатира, че вирусите са ликвидирани, а пациента се е отървал с лек световъртеж.

37

Анонимен

преди 4 години

по света около 50 са лабораториите с 4 нива на сигурност, в БГ такава НЯМА така че нещо всъщност не разработват, щото нямат вирус, най много компютърни симулации да правят, смях

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Не им давай допълнителни идеи. Те вече са разсъждавали и са формулирали всички възможни поводи, въз основа на които могат да издоят пари не само от бюджета, но и от който спонсор се подлъже.Сега ще вземат да се позоват и на твоя постинг и ще кажат "Ето, хората се интересуват какво ни е оборудването. Дайте пари за по-модерно!"И накрая нали знаеш какво ще стане? Ще кажат "Е, ако имахме по-солидно финансиране, ние щяхме да открием ваксина (лек), на крачка бяхме само от успеха!"

35

до 43

преди 4 години

че кой ще им даде на тия жив вирус, споко

34

МногоВАЖНОТО УСЛОВИЕ

преди 4 години

Докато се занимавате с К-19 в института си,същият този институт да си го заредите с храна за неопределено време,с дрехи за смяна,а също и със спални чували.Бойко да сложи пред вратата на института ви тежко въоръжена охрана и докато чужденец или някой умен българин извън БАН не успее да изобрети лекарство и ваксина срещу този вирус, НИКАКВО ИЗЛИЗАНЕ ОТ СГРАДАТА,за да не изтървете вируса, с който си правите експерименти,защото вече сме под 7 милиона и лудориите ви може да ни костват много!

33

Доообре!

преди 4 години

Скъпи храненици от БАН,Давайте интервюта, изпъстрени с термини, непонятни за не-специалистите. Ще им звучи компетентно.Правете там някакви експерименти и не забравяйте, че като не са тествани на човек, може да имат нулев ефект.Но, за Бога! Не прилагайте вашите творения върху човек, защото много добре знаете нивото си!Тоест, преливайте от пусто в празно, за да отчетете нещо в края на годината.Обаче всичко това, само ако бъде изпълнено едно МНОГО ВАЖНО УСЛОВИЕ!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Алооооооооо тази новена колко пъти ще я четем, ако не сте забелязали вече сте я пуснали.

31

Скептик до Waffen

преди 4 години

Великите открития се правят от ентусиасти. Когато ентусиастите станат грантаджии трябват нови ентусиасти.Аз бих попитал щом вируса харесва клетка с определена конфигурация не може ли да го излъжем като вкараме клетки които да го затворят и после да се изчистят по естествен път.

30

Waffen SS

преди 4 години

До мхм/ Е, тогава трябва 30% от народните избранници да бъдат изхвърлени от НС

29

мхм

преди 4 години

каква ваксина? та те още не могат да уволнят доказани педофили като Михаил Цвеов от БАН!

28

Waffen SS

преди 4 години

Интересно ми е когато същества с изключително скромни когнитивни възможности дават оценка за работата на научни сътрудници.Самите същества не правят разлика между бактерия,вирус,микроб,Не правят разлика между вирусология,микробиология,генетика и т.н.,ама не дават съвети.Те горките едно яйце не могат да сварят,но дават оценка за работата на колективите

27

Анонимен

преди 4 години

Remdesevir препарат създаден за борба срещу Ебола но дал много противоречиви резултати се оказва че е много по-ефикасен срещу Ковид-19. В Чикаго от 10 тежки случая на апаратна вентилация 8 са били излекувани и още на втория ден са преминали на самостоятелно дишане. Препарата няма официално разрешение за ползване, но предвид добрите резултати се очаква разрешението да бъде получено до края на април. Тайван е започнал да произвежда от същия генерик и съобщава за същите добри резултати.

26

Анонимен

преди 4 години

И тия ...ще открият ако го има!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Тия,вместо да "ще"-кат по ТВ да заработят,щом знаят как!Обещания за светло бъдеще не ни е нужно!

24

Мен

преди 4 години

Да вземат тестове да направят не да просим тестове от всяка държава