30

Анонимен

преди 4 години

На Швейцарците не им забраниха да излизат на вън, не им затвориха парковете. Просто затвориха хотелите и ресторантите, затвориха границата с Италия. Военните разгърнаха полеви болници, прибраха всички контактували с китайски туристи и италианците и масово тестове тестове тестове. А тука Шкембе Войвода и Туквата, нито спряха ромите да си дойдат от Италия, нито разгърнаха полеви болници в Ромските квартали, нищо. Взеха най-евтините и неефективни мерки.

29

Варна

преди 4 години

Ще отпуснат мерките, навсякъде. У нас също. И през юни ще видите какво ще стане. Трябва лекарство и/или ваксина. Дотогава ще е тегаво. Нулев летен сезон 2020

28

Анонимен

преди 4 години

Колкото в България отмениха извънредното положение на 13 април, толкова и там ще се отмени преди август месец.

27

Майтапчийски

преди 4 години

Забранявам на ШВЕЙЦАРЦИТЕ да излизат !КАЗАХ !

26

България над всичко

преди 4 години

такава глупост като стаден не съществува, ба'лъци

25

Майтапчийски

преди 4 години

ДА НЕ ОТМЕНЯТ ! ЗАБРАНЯВА СЕ ВСЯКАКВО РАЗХЛАБВАНЕ И ИЗЛИЗАНЕ !

24

Анонимен

преди 4 години

След спад на заболелите(следва запетайка) Швейцария, Португалия и Дания отменят ограничения(ограниченияТА или някои ограничения)И изобщо, ти си пишеш като в руския език - без членуване.

23

биологично оръжие

преди 4 години

Със сваляне на мерките не става, ще ядът сопата! Това не е нещо от което кихаш и не знам защо го наричат вирус при положение, че има характер на оръжие за масово поразяване.

22

Анонимен

преди 4 години

Докато почнем масовото тестване с тестовете, които тепърва ще поръчваме, пандемията ще свърши.

21

Анонимен

преди 4 години

Нищо и никъде няма да се отмени поне до юли месец.

20

Българин

преди 4 години

До анонимен 18По добре овсъ в България, отколкото крава в Русия!

19

Анонимен

преди 4 години

Хората получиха стаден имунитет защото никой не се пазеше. Умр,яха тези които и без този вирус са били пътници. А знаете ли какво ще се случи при вас. Поне до краят на годината майтапчииски ще брои заразените. А след това и труповете. А след 4 години всички ще имате Антитела защото ще сте го изкарали без симптоми.А сега стойте в Оборите гладувайте без работа и доходи и гледайте Мутренските телевизии да ви създават Страхова Невроза. Много народ ще се възнесат от нея. Тя унищожава нервната система

18

Анонимен

преди 4 години

Искам да съм крава в Швейцария, ама съм офтсъ в България

17

Анонимен

преди 4 години

До 15България - Държавата с най-ниска посещаемост при личния лекар в света.

16

Анонимен

преди 4 години

До LanТо не, че като има карантина, няма висока смъртност при неадекватни нприложени мерки...

15

Анонимен

преди 4 години

Швейцария - държавата с една от най-високите заболеваемости на глава от населението в Света.

14

Алекс

преди 4 години

Само искам да кажа че това което говорят политиците в България не е нормално!!!! Повярвайте ми.

13

Lan

преди 4 години

Истината е, че политиците им схванаха - или смърт от вирус, или смърт от глад..вторият вариант е съпътстван с разпад на държавата, обедняване, престъпност, озверяване, раруха във всички области - обрзование, здравеопазване, култура, икономика, спорт, качество на живота! Разбраха, че ако не жертват част от хората си, ще жертват много повече комбинирано с връщане в средните векове...ако въобще оцелее държавата! Избраха да не са роби на страха! Ние КОГА?!

12

Алекс

преди 4 години

"Днес.бг" - Само не знам какъв е този вестник "Тан". Аз живея в Швейцария и следя тукащната преса и за такъв вестник не съм чувал!! Иначе информация ви само до някъде е вярна.

11

Георги

преди 4 години

До "Доктор"Много манипулираш, "докторе" в Сингапур заразата дойде от гастарбайтерите, а не е вследствие на увеличение при местните. Явно си платен провокатор на ГЕРБ, ама няма да ви минат номерата със сплашване и психически тормоз. Хората четат и други медии, не само вашите партийни...