71

Анонимен

преди 4 години

Наистина Воскресе. Здраве и късмет на всички Българи

70

Анонимен

преди 4 години

Наистина възкръсна! Бъдете здрави и се обичайте!

69

варненец

преди 4 години

Во истина восскресе!

68

До 190

преди 4 години

До До 1Пак като дава нещо се радвай, по принцип пенсионерите му пречат на Борисов.Голяма тежест са на шията му.Ама така ще е с това застаряващо население, кредити, кредити и пак кредити, иначе се смеехме на гърците че били задлъжняли с 300 милиарда.

67

Анонимен

преди 4 години

Во истина Возкресе!

66

До 1

преди 4 години

Никакви 2 400 000 пенсионери не са получили по 40 лв !Борисов никога не е давал на всички пенсионери добавка.Това го правеше Станишев.Тиквата дава само на тези с пенсии до 300 лв.Банкянският толуп мрази пенсионерите и се гаври с тях.За 11 години нито веднъж не вдигна осезаемо пенсиите.Сега *** се прави на много загрижен за тях.Ще ги спасявал от вируса ... :)

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Много точен и на място коментар от твоя милост, тъкмо си мислех че не са останали мислещи хора и ти ме опроверга. :)

64

Скептик

преди 4 години

Воистине Воскресе.Но има едни кспотчета дето още си играййкат на политика. Не съзнават какво се готви.

63

1

преди 4 години

До Истината,ти *** също пишеш на кирилица,обаче си българеещ се ром,такива дьонмета,стават,най-големи християни ,питриоти,както и омразата му към собствения си етнос,ромския,също като еничарите,през турско.

62

1

преди 4 години

За здравето ,съм съгласен,но благодата,ще бъде за някои други,и за 2.5 милиона пенсионери,които си получиха благодата ,от 40лева,и снощи трапезите им бяха пълни,с печени агнешки майки,черен хайвер,и други лакомства,отпуснати ,от герб и техния любим вожд.

61

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Христос воскресе, но една стогодишна партия умре... - като пролетен сняг се стопи подкрепата, а шефката и Нинова започна да пали мебелите на Позитано... - от там си взех жар за агнето...

60

Анонимен

преди 4 години

Лицемерие и фалш...Това мога да констатирам. Всички много набожни и вярващи...И в какво вярвате? Или трябва и още някой да заблуждава хората по Земята. Няма да се учудя, ако този вирус е точно по поръчка на Църквата или Ватикана... Именно стотици свещеници бяха хванати и обвинени в блудство с деца и др.извращения.Единствено те НЕ ГУБЯТ нищо от тази епидемия.

59

Анонимен

преди 4 години

Воистину Воскресе!

58

Христос воскресе!

преди 4 години

Честито Възкресение Христово! Амин.

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпетелът е пръв

56

Истината

преди 4 години

Колкото са минусите-толкова турски чиитаци бичат смяна по българските вестници в момента!

55

Истината

преди 4 години

По българските вестници е пълно със злобни,турски *** на заплата от Ерджолан и ДПС ,които се гаврят с всичко християнско!Не всеки,който пише на кирилица е българин!Запомнете!

54

Българин

преди 4 години

Воистина Воскресе!

53

Соросоид

преди 4 години

Христос Воскресе!Вярвайте в доброто и вярвайте в бъдещето!Сега сме изправени само пред едно изпитание, представяте ли си какво е било само един век по-рано когато са бучели самолетите и са хвърляли бомби, да не говорим за мъжете как са умирали за нищо по време на светоните войни.След 1945 човечеството свикна, че войните са отменени.А ние имахме само отсрочка защото бяхме в един блок със СССР имащи ядрено оръжие.Превете добрини и вярвайте в Бог и доброто.

52

Спите ли, роби ?

преди 4 години

Пролет пукна ние - не.Бойко чурката ми да яде !Америкакците излязоха на улиците с пушките си, ама нашите "свободни" медии не смеят да го напишат ...