34

бил там

преди 4 години

До АнонименВсички фекалии се спускат в каналите,през лятото е голяма смрат .

33

Анонимен

преди 4 години

До пецата (аутокоректа го преправя на овцата ...)Супер, ни когато нти си човек с проблем, как си решаваш проблемите? Остраняваши ли се сам.

32

Анонимен

преди 4 години

До крайЧе те си на ток вече. И не е само Тесла. Киа, Шевролет и Яхщгуар имат адекватни модели. Цената на производство спада постоянно, някой места са способни да вървят изцяло на възобновяеми енергийни източници, въпреки, че ако трябва да сме честни, по-добро от ядрената енергия, засега няма и е срамота, че е в застой, защото американската публика е наплашена ...

31

Анонимен

преди 4 години

Ще това, ще онова, ще..., ще..., ама кога ще...

30

Край

преди 4 години

Колите ще станат на ток НО ще са скъпи и само за баровци. Втора, трета пета употреба коли реално няма да има. ДВГ колите ще бъдат забранени.Нещата се връщат в 50те години на миналия век. Богатия с ел. кола и самолет /супер скъп/. Средния с влака и метрото а бедния с колело рикша или с крачоли.Работете повече ако искате да видите Венеция и Париж и да имате кола.

29

Анонимен

преди 4 години

Грета остана без работа, язък.

28

До 28

преди 4 години

Абе аз като съм ходил там покрай каналите винаги ми е миришело на ан*си а не на наноси

27

Potres

преди 4 години

Водите на Венеция изглеждат по-чисти, защото при липсата на трафик наносите са се утаили по дъното.Също така водите нормално не са мръсни, а мътни именно поради същите тези наноси, които лодките постоянно вдигат от дъното при движението си.

26

мисирка умно

преди 4 години

показва човек наличие природа пречи само

25

пецата

преди 4 години

"нет человека нет проблем"важи с пълна сила във всички времена

24

House M.D.

преди 4 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

23

Анонимен

преди 4 години

Вирусът направи страхотна реклама на Илон Мъск, защото показа как би изглеждала земята ако нямаше коли на бензин и дизел, и ако всичко е на ток. Самолетите няма как да станат електрически, но всичко останало може да стане. Производствата могат да се направят значително по-чисти (енергетиката и тежката промишленост са най-големите замърсители, след това е транспорта). Дано хората да си направят необходимия извод.

22

Край

преди 4 години

Не ви е виновна Грета Тумберг че сте се родили късно че и беднички.7 млрд. човечета по света вече могат да си купят някаква кола с ДВГ - има и за по 300 долара Н-та употреба.7млрд човечета искат да видят Венеция, Париж, Флоренция, Рим, Пиза, Барселона...в голямата си част могат да си позволят пътуване със самолет. Даже и круизите вече са масови.Ако света не се промени ще загине.

21

Анонимен

преди 4 години

Венеция е клоаката на Европа.В края на лятото е по-зле и от нашето Кафявоморие.

20

Анонимен

преди 4 години

До ИванНели не си е чела уроците.

19

Бай Жаньо

преди 4 години

Хмм, ако не сте били там няма как да разберете. Защо е чисто? Ами няма хотели с хора, няма кухни и ресторанти, няма толкова лодки, макар лодките да са транспорт те не цапат толкова колкото сградите. Никой не живее в самата Венеция, това че всичко е празно в момента я прави чиста. Не е проверено дали е възможно да има канализация там, която да държи чиста водата.

18

Иван

преди 4 години

Не се научихте да пишете заглавия и това е!

17

Мдаа

преди 4 години

*** са се утаили на дъното

16

Иванов

преди 4 години

Нали повечето лодки са с гребла, какво замърсяват? Дори моторните не изхвърлят гориво във водата, те са като автомобили.

15

Асана

преди 4 години

Всяко зло за добро това е !