11

мунчо

преди 4 години

...а на мен ми поискаха 1200 лева за счупен крак, нищо, че съм здравно осигурен....

10

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахме КОЙ е бащата/майката??!?!?!За никой няма да пращат военни самолети и доктори да обикалят страната!!!Вие стоите пред кабинета им а те ви подритват като *** а сега пращат самолет с докторя....найде не на мен тия!!!КОИ са родителите???????И ЗАЩО се харчат държавни пари за частни интереси???

9

България ще бъде

преди 4 години

Дете е, на който и да е , спасено е едно дете. Бог да му помогне да оздравее. Жалко, че за нас простосмъртните надеждата ни е само в Бог. Сега ни лекуват дистанционно от най-опасния вирус. А уж всеки има на здравеопазване. Вяра в Бог и надежда за един по- добър свят, но на този. Ала бали комунизъм, капитализъм, човешки права. Правото е на богатия. Питайте Домусага и Бадем депутат. Бог да ви пази сънародници. Защото на никой от управниците не му пука за нас.

8

>>>

преди 4 години

детето е на депутат от ГЕРБ. Удобно спестено в официалната сводка, както и че такива геройства за обикновени хора и техните деца не може да се очакват

7

Анонимен

преди 4 години

Няма по-скъпо нещо от здравето.Лошото е,че много търгаши на надежда се появиха в последно време с бели престилки.Същите тези,които сега не искат да лекуват,че било заразно.Друго си е да искат 200-300хил.от умиращ човек и отчаеното му семейство...Лично имам доктор съсед,който успешно излекува отчаяната баба живееща в текущия му апартамент...тъжна и безскруполна история.А на младия пациент му пожелавам пълно възстановяване и щастливо детство!

6

Анонимен

преди 4 години

Не всички получават такива грижи разбира сеЩам са ходили в Турция имат пари Явно и връзки Но не става въпрос за това То горкото какво е виновноСамо прочетете какво е минало милото А то е още дете ! Дано оздравее Явно родителите големи грехове имат

5

До Станев

преди 4 години

Учил лиси англииски? Знаеш ли какво е сакращението на ВВС? Тарси в гогал ако изобшто знаеш как да го ползваш.

4

Станев

преди 4 години

До За попитамВВС = Военно Въздушни Сили

3

Анонимен

преди 4 години

Искрено се надявам детето да оздравее! Но искам и да попитам - тази медицинска грижа всички български деца ли получават?

2

Анонимен

преди 4 години

Лъскаме имидж, а? Спартан може да превози и танк, а сте го пратили за едно малко дете.Защото нямаме нито един медицински самолет или хеликоптер.

1

За попитам

преди 4 години

Какво обшто тука има телевизия ВВС?