158

Опапагалос

преди 4 години

От един месец сме затворени ,мием ръцете със спирт ,дишМе през парцали. А тия ся разбрали че има корона заради тях всички сме като ***

157

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

156

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Има ли поне арестувана една ***?

155

Анонимен

преди 4 години

Цирковете продължават, якооооНаправо ново те шоу да направят, с поне 200 епизода

154

вирус

преди 4 години

Тази тълпа е идеална среда за интензивна обмяна на вируси. Маските няма да ги предпазят и се страхувам, че броя на заболелите след 7-8 дина рязко ще се увеличи. Дано не съм прав, но ако има един виросоносител сред тази тълпа целия квартал ще пламне, заедно с полицаите.

153

Анонимен

преди 4 години

За Пловдивското Столипиново кога ще има храна безплатно?Ей началници, идват пак избори!!!

152

За приятел питам

преди 4 години

Бокич, един приятел пита така: Каракачанов не носи маска, Фандъкова не носи маска, Бокич ти я носиш едно към батка, а аз какво.да правя ?

151

tyo

преди 4 години

Чак съм учуден колко бързо им платиха герберите

150

Стига!

преди 4 години

Фандъкова без маска на публично място! Бойко Борисов се развява с джипа и влачи охрана със себе си. Инспектирал бил. Ми да му пратят снимки по вайбър и да работи от вкъщи. Хората да не излизат, да не си видят къщите, а тоя дето похарчи 2 милиарда долара за F 16 преди кризата се разхожда като онбашия в цялата страна. Сега тия от Факултето с безплатни тестове, помощи и безплатна храна. Не плащат здравни осигуровки, данъци, ток и вода, а ползват всичко! Точно Българите са дискриминирани! Стига!

149

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 179Ами писах че са в ръцете на политиците, знаят че ги закрилят и имат самочувствие.Обаче не си мисли че ако стане сериозно, тренираните ще им мигне окото.Ще станат послушни на мига и няма да имат грам от самочувствието което са имали.

148

Анонимен

преди 4 години

После кажете че нямат страх от полицията, дойдат ли двуметровите, не само ще се разкаят ами ще си кажат всичко.Друг е въпроса че се използват за политически цели.

147

ХРАНА И ПОМОЩ

преди 4 години

Само да кажа, че има заповед на Фандъкова за раздавне на безплатна храна в двата кватрала. Нека, глада е лош съветник. Но казвам, че по центъра вече редовно виждам новопоявили се клошари, които реално не са класически клошари - прилично облечени с чисти дрехи, изглежда си имат жилище, но са останали без работа и пари и нямат вид на алкохолици. Някои са пенсионери. И ТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ХРАНА И ОТ ПОМОЩ.

146

от София

преди 4 години

Малки жители на Факултета/Филиповци (не мога да го напиша по друг начин) просят в центъра на София и се завират в хората да им искат пари. Със служебна бележка ли ги пускате ? За това мерки има ли ?

145

Анонимен

преди 4 години

Пак им простиха. Докога??

144

БПФ

преди 4 години

И на вниманието на Гешев, на Маринов и на шефчето на софийското СДВР - фъндъкова нещо над законите ли е, че се разнася без маска? За нея глоба има ли - както глобиха Каракачанов, щото седнал на пейка? Не знам някъде да пише, че за герберастките политици законите и карантинните мерки не важат !!! И защо неосигурените кaтунари ги тестват безплатно, а платците на данъци и осигуровки си ПЛАЩАТ, ако искат да ги тестват? ТОВА СЪЩО Е ЕТНИЧЕСКА ДИСКРИМИНАЦИЯ !!!

143

БПФ

преди 4 години

До БПФ...на омбудсманката в сянка Мая Манолова, на Ангел Джамбазки, на Комисията за защита от дискриминация, на Гешев, на "съдът" в Страсбург - да се посъветват с адвокат (има благородни юристи, ще помогнат безвъзмездно), да заведат граждански искове ЛИЧНО срещу тая !!! За тая гавра с нормалните хора, фъндъкова трябва да бъде безмилостно преследвана, да бъде влачена по съдилищата, докато сама не си метне примката !!! МАЧКАТ НИ ЗАЩОТО СИ ТЪРПИМ - има законови методи да се защитаваме !!!

142

?

преди 4 години

От фурмите ли им даде?

141

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 167Тъкмо това щях да кажа и аз. В момент на форсмажорни обстоятелства, когато хора гладуват, да се раздават хранителни помощи на етнически признак, това е чудовищна етническа дискриминация, която не трябва да остане ненаказана. Хората, останали без средства веднага да засипят мейлът на фъндъкова и на Софийска община и без да се срамуват да си ИСКАТ помощ, при отказ да сезират всички възможни политици и институции, които могат да помогнат. Пишете на новата омбудсманка, на....

140

Немургав пита

преди 4 години

Искам и аз да се наредя и да ми вземат кръв за безплатен тест. Като не съм *** и съм с чиста риза, ще може ли?

139

Питам

преди 4 години

Къде и е маската?