172

факт

преди 3 години

От обикновенте предмети които използваме в ежедневието няма нито един който да е перфектно направен като някой немски!Нищо китайско не работи като хората!Не се учудвам че и там гаф са допуснали!Половин месец трябваше на съветските *** да си признаят за Чернобил.Колко ли време ще трябва на китайските да признаят за Ухан???

171

до 161

преди 3 години

Ако имаш впредвид СТИ той си е в Тбилиси от съветско време! Негово дело е ваксината против антракс.

170

Анонимен

преди 3 години

Че вирусът не е естествен казва и професор Люк Монтание.И друг факт-ако на тоя пазар е имало заразени прилепи те трябва да са били хиляди и така за няколко дни би имало хиляди болни.Но всичко говори,че е имало един или няколко болни прилепи!Досетете се откъде се е пръкнал заразеният прилеп!Китайците излъгаха за всичко и затова съм решил до края на живота си нищо китайско да не купувам!Ако решите направете и вие така!

169

Третото око

преди 4 години

Щом САЩ казва, съмнявай се във всичко казано. Или още по-точно-никога не вярвай! Коя страна , е ,, на всяка манджа мерудия " ? Коя взриви собствените си небостъргачи и обвини терористите ? Коя страна отказа да лекува заболелите си граждани , които участваха в почистване на руините от тези сгради? САЩ е тази държава. Най-интересното е обаче , че на работа в разрушените сгради в момента на разрушаването им не е имало нито един евреин. Е , вярвайте на такава държава!

168

234

преди 4 години

Всички инциденти отбелязани в статията се случват в САЩ и нито един в Ухан. Въпреки това се насажда мнението, че именно от Ухан е изпуснат вируса. И то мнението е на американски дипломати. А дали американските дипломати не се опитват да прикрият нещо планирано в САЩ?

167

Анонимен

преди 4 години

Щом САЩ казват значи е вярно. Само да не се окаже като със свинската чума в Азия, че е изпусната от лаборатория, оперирана от американските военни...

166

муспи

преди 4 години

Най разнообразни подозрения, но изключващи само едно - племето дето владее света с Парите му и Правителствата, все едно че не съществува. Не е нужно да си дедектив за да се сетиш.

165

До Злобар

преди 4 години

Ти Америка краваристан ли си я кръстил ?*** много си интелигентен, как си го измислил ... евала

164

Анонимен

преди 4 години

До 6Глупости! Никога рейтинга не му е бил толкова висок, както в момента!

163

Анонимен

преди 4 години

12 Семтеври 2019, Тръмп планира да забрани електронните цигари - мярката е следствия на няколко смъртни случая - от белодробни инфекцииЕлектронните цигари Филип Морис се опитва да ги забрани от години, а смъртите от белодробни инфекции са си съвсем истински и се дължат на ползване на ел. цигара за пушене на наркотици, разредени в едно олио, с което се бяха надишали директно в белите дробове.

162

Анонимен

преди 4 години

вирус от човек не може да бъде създаденМного весело. Щеше да е хубаво ако беше истина. Включително шефката на лаботаторията в Ухан е работила с изкуствено създаден вирус в миналото.

161

анонимен

преди 4 години

Една от големите американски лаболатории в Европа е в Полша полските управници се престарават да са послушници на САЩ .

160

САЩ

преди 4 години

В Лугар е факт, че имаше биолаборатория финансирана от Пентагона - документи куп с доказателства, 30 грузинци загинаха само за една нощ в същата лаборатория - причина за смъртта - неизвестна.Диляна Гайтанджиева направи цял филм и сайт за Грузия - свински грип, трески, западнонилски комари се появиха там. Да не говорим за острия респираторен синдром.Пентагона си изнесе оборудването със закрити камиони.В Украйна са 15 САЩ лаборатории - до нас, да, страшно е.Над 40 балоратории имат САЩ по све

159

До 164

преди 4 години

До АнонименУспокой се, такъве център не съществува. Пак са те назобали с фалшиви новини. Ще пукнеш някой капиляр. Пий си пърцуцата и не ги мисли тия неща.

158

Анонимен

преди 4 години

какво прави центъра за биологични оръжия на сащ в грузияподчинен директно на пентагонаи защо не си е на територията на големия краваристани защо медиите мълчат гаче са го налапали на а.........

157

6

преди 4 години

До Пук Да , прочетох я , но е двусмислена , защото се казава , " че вирусът не е създаден от човека "!Изразът " не е създаден " можеда се тълкува е че човекът може да го създаде .Може да е журналистическа неточност ,защото би трябвало да се каже " че вирус от човек не може да бъде създаден "!

156

Случаен минувач

преди 4 години

Моето мнение е, че това биологично оръжие е създадено по поръчка на онзи 1% от човечеството, който държи повече от 50% от богатствата! Те отдавна се чудят как да бъде намалено земното население, ако може до 1 милиард, т. нар. "златен милиард" който да ги обслужва предимно! Тука са 50-те най-богати еврейски фамилии, Ротшилд, Рокфелер, Морган и т. н., както и световните илюминати, което искат да управляват целия свят! И до голяма степен го правят!

155

6

преди 4 години

Тръмп води предизборна кампания и може да твърди всичко ,защата американците *** като мухи , икономиката се срина и това не е в негова полза !

154

Анонимен

преди 4 години

САЩ имат пълно основание за тези твърдения.В крайна сметка, само те най-добре знаят, какво вършат.Поръсили са земното кълбо с военни биологични лаборатории, където никой не знае какво точно правят.Само дето наоколо периодично възникват странни епидемии с доста смърт.Накрая се сбъдна поговорката - кой каквото прави, за себе си го прави.Пуснаха вируса да скапят Китай, а самите те се скапаха.

153

147

преди 4 години

До Анонимен #88Последната ми покупка на нещо китайско, което си спмням - изгорях със $117, купувайки китайски телевизор. Изгоря преди изтичане на гаранционния срок от една година, и тъй като тогава имах работа, сметнах, че ще е загуба на време да го нося обратно, откъдето го купих. Тогава имах добра работа още. После един приятел ме заведе в магазин на Видео Онли и си купих Тошиба. От тогава минаха 10 години. Работи безупречно. Не мразя китайчетата.