21

Анонимен

преди 4 години

Ако Господ наказваше глупостта, то тая територия щеше да е напълно заличена още преди десетилетия!Вместо това на нея благоденстват доказани престъпници, а едно стадо ги избира и преизбира, блеейки в екстаз.

20

Бунгар

преди 4 години

Никой неможе да излекува масовата глупост и простотия на българина.Корона вируса е бял кахър в сравнение с безграничната ни простотия.Дебелите ни кратуни не увират и това е....

19

Хипократе????

преди 4 години

Лицето с наднормено тегло, което виждаме на снимката, е нарекъл българите с думи много по-обидни от "лош материал". Това лице демонстрира добре разликата между безбожник и атеист.

18

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Г-н ЕксМинистър,Защо в нито едно от РЗИтата, които сакъм здравното министерство, няма нито един PCR апарат, въпреки, че във всяко РЗИ има вирусологична лаборатория.Здравното министерство и по ваше време беше пълен майтап като сегашното. Само в приказките ги бива тия некадърници.

17

Анонимен

преди 4 години

Долу мутренската диктатура!

16

Това е

преди 4 години

Икономиката ще се завърти,ако има хора. Вижте китайците. Писна ми да чета ревлювци , оплакващи икономиката. Колкото по-бързо мине кризата ,толкова по-добре за икономиката и това зависи от дисциплината на населението

15

Ще бъдат наказани

преди 4 години

тези, които за за два месеца не можаха да се организират и да създадат условия за масово PCR тестване. Но успяха да създадат условия за източване на европейски пари към частни банки и съмнителни колекторски фирми. Да имат предвид, че в условията на пандемия и извънредно положение такива престъпления се квалифицират като геноцид и заслужават висша мяра на наказание.

14

Анонимен

преди 4 години

Ами като тестовете не са толкова точни,купете от Русия. Точност го 96% и теста е готов за 40 минути.

13

1

преди 4 години

По богохулстването ще ги познаете. Знаят, че това е доста чувствителна тема за българина. И са готови да ви казват какво мисли самият всевишен. Защото очевидно знаят по-добре. Има ли останали хора да им се връзват се чудя. Аз по-скоро бих повярвал ако каже, че той обича смелите и тези, които се изправят срещу тиранията, но кой ли те пита

12

Анонимен

преди 4 години

По-страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака - Радон Ралин, бих добавил по-неподим от Ковида

11

Анонимен

преди 4 години

До ivailoКато се има предвид, че не притежаваш и 1/100 от неговата интелигентност, сам можеш да прецениш каква оженка сам си направи. Дано Господ да те запази, че като ти гледам капацитета... Вируса не пропуска никой, даже л***йномeти като теб, да знаеш.

10

Анонимен

преди 4 години

За какво ви е икономика без хора, или с болни хора. Ще се научим да живеем с по-малко. Такова време е дошло..

9

Да

преди 4 години

Прав е. Но и мерките са половинчати. Бойко иска хем да не го смятат за диктатор, хем да се съобразява с щаба. Така трудно ще стане. Или да разпуска всичко, или мерките да станат крайни, ако трябва да се глобява и бие на поразия, за да няма пробиви.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Само българската ли? А на САЩ, Китай, Русия и др.?

7

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не е вярно това!Никой не знае какво ще има, защото няма никаква визия за излизане от това положение.Карантините и ограниченията може да продължат с години.Така че, хайде да не ни обяснявате какви други празници ще има в бъдеще!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Брей, феновете на кака БКП не почиват ли? На такива празници се почива бре! :))))))

5

Анонимен

преди 4 години

Прав е, че глупостта се наказва ... пример - българската икономика наесен.

4

БГ

преди 4 години

Гледах го и го подкрепям!Да живее България!

3

ivailo

преди 4 години

Тоя що има толкова гнусна и порочна физиономия ??Не прилича на много умен, така че , ако вярва на това което казва със сигурност ще понесе тежки наказания.

2

аз

преди 4 години

Браво, най после нормално и правилно изказване в медия!