11

Анонимен

преди 4 години

Аман от такива актриси Ала Боза ! тотално безисвестни ,добре че кихала ,та да чуеме за нея !И да не се връща ,че ще накиха роднините си , съседите и Невинни хора !

10

Анонимен

преди 4 години

Ei Gogo ne plaschi xorata i az go karax temperatura zadux kixane ei na jiv sym ela a te cukna byzlio

9

Анонимен

преди 4 години

Надяваме се и ние в къщи да го изкараме толкова леко, като тази късметлийка.А директора как е? Другите заразени?

8

Гого

преди 4 години

До (-_-)Излез, зарази се нарочно, преболедувай, излекувай се, създай си антитела нарочно. Пожелавам ти успех, да работиш после и да ни оправяш икономиката. Ние ще почакаке с ваксината. Да не чакаш после пред болницата, където има 50 легла, а ти си 1050-тия на вратата и никой няма да ти даде предимство? Дано не съм прав.

7

От Германия

преди 4 години

Рестрикциите в Германия не започнаха преди 6 седмици, ао 27.03. т.е. преди 3 седмици

6

Анонимен

преди 4 години

Сега почна ли вече да ви просвета или ще си седите в къщи и ще чакате Бойко да ви каже какво да правите.Време е да се излезе на площада и да се измете тази мафия от управлението на държавата .Да си върнем държавата .

5

Анонимен

преди 4 години

В Германия не си уреждат болното управление на гърба на кризата. Не замитат доказателства и не крият къщи в Барселона. Затова не им трябва и тотална рецесия срещу народа! При нес е друго. Бойко има имоти за криене, както и цялата му шайка! Тъкмо му се беше разклатил пода и кризата му дойде като дар от боговете! Всичко се изкривява и хиперболизира, за да държи населението в страх и паника. Така на никого няма да му хрумне да му търси сметка. А и да има такива единици, ще бъдат арестувани лесно!

4

Анонимен

преди 4 години

Едва ли е било преди 3 седмици, какви спектакли, когато всичко се закри преди 6 седмици там. Всеки е изкарал нещо подобно, да си направи тест за антитела сега. Но наистина психоза никъде няма, само по родните ширини.

3

Наблюдател

преди 4 години

Трябва сега ръка да целуват на директора, че ги е заразил и са вече с имунитет. Ще е предимство да си изкарал вируса леко като по-млад, а и после при търсенето на работа или като не спазваш ограничения.

2

(-_-)

преди 4 години

Ето разказ от първа ръка, който потвърждава, че това е нищо повече от една китайска настинка. Друго си е политици и разни, които си мислят, че управляват света да яхнат тоя нещастен вирус и да го издигнат до масова истерия докато си движат пъклените планове..

1

Shshs

преди 4 години

Леле, тази статия се чете на 1 дъх, омръзна ми още на първото изречение и решително пристъпих към изписването на коментар завършващ с усмивчица! :}