30

Пешо

преди 3 години

Отишъл Гошо *** при врачка: "Кажи сега, ще стана ли министър-председател или не?"Врачката го огледала със съжаление от главата до петите, пипнала му челото, погледнала му езика, очните ябълки, измерила му пулса и му казала с въздишка: "Ще станеш, чедо, ще станеш. И Наполеон ще станеш, и Цезар ще станеш, и Александър Македонски..."

29

Владо

преди 3 години

БОЕЦ не харесва това.

28

до к.28

преди 4 години

До Случайно минаващИзвинете: експропРиирам.

27

Случайно минаващ

преди 4 години

Както е тръгнало, сега отнемат имотите на тези, които не са със сегашната власт. Сетне, като паднат герберите от власт, новите ще потърсят парите от бившите. Ще сменят сегашните асове на Темида и ще започнат и те да експропиират сегашните големци. На герберите не им се вярва, че ще ги изместят други и ще ги оберат до шушка. Празни надежди! Гответе се за смяна! Както казваше навремето Тато: "Нема лабаво". Запомнете го: БКП се готвеше да чества 50 години "народна" власт, но й се размина...

26

Нещастник

преди 4 години

Ще послугува на сикаджията още един мандат,докано узакони милиардите му и ще го ритнат под опашката. Не всички пасим патки,Цаце!

25

Кметът

преди 4 години

Цацаре,като ги направиш 370 за година тогава се хвали,иначе ще ти спрат заплатата.

24

Kiorsufra

преди 4 години

A na upravliava6tite koga????

23

Ddd

преди 4 години

А на цацата имотите кога? Доста добре поработиха с пеевски когато гепиха 3 милиарда от КТБ а сега се прави на шушумига.

22

прах в очите

преди 4 години

Ха ха ,от толкова накрадено,37 имота отнети.Браво!Мутри,перачи на пари,телефонни измамници,наркотрфиканти-37 имота отнети.

21

Глост

преди 4 години

То в България много *** и и лесно ще си попълнят щата!

20

Веселяка

преди 4 години

СМЕХУРАНСКО МНОГО

19

Дост

преди 4 години

Още репресивна админстрация !Как не направиха държавен завод нещо да произвежда бре ???Само полицейщина и насаждане на страх в народа !

18

Шерлок Холмса

преди 4 години

Болка, Цветанка аре милиардери сте е, пуснитее някой компромат за Бочко Тиквочко, че почва да ме дразни с Тея мерки- той може да си кара жичките навсякъде пък народа не. Айсиктир е!

17

бай Иван

преди 4 години

Стойността на отнетото имущество,покрива ли разходите по делата и заплатите на магистратите? Ние очакваме не кокошкарски дела,а дела за милиардите откраднати от бандитите при промяната ( подмяната) на строя! А след приватизационният контрол кога?

16

Анонимен

преди 4 години

А къщата в Барселона? Нещо за нея?!

15

Gost

преди 4 години

Репресивна структура която за донос макар и неоснователен ти съсипва нервите и психиката докато обясняваш , че нямаш сестра !!! Насърчава доносите !

14

ПроСоТо

преди 4 години

До Чочие па "новия" е завършил "ВИПОНД"-бившата "Висша милиционерска школа на БКП в Симеоново".Та нема как да не е "класи над" цацата.виж и другия възпитаник на Школата-Великия Огнеборец,Титана на мисълта и словото и Баща на българската демокрация--другаря Еднокнижник от с. Банкя..-И ТОЙ Е "класи над останалите".....изобщо,съде "класни" личности..Щастлива,щастлива България!....

13

помнещ

преди 4 години

до 14 В Коларов. Иска ни се друже.Но няма да стане.На времето СДС такива закони "изкова" Че нямат пипане още 30 г до десетото им коляно! Те изпукаха една част от тях.Но законите си останаха!Днес 30 г по късно.се скриха като мишки! Ни един не се изправи пред хората и каза. Аз "участвах"в СДС която донесе "демокрацията" в България! Или Аз участвах в "масовата приватизация" Един гусин Костов видяхме при Светльо в 120 м.И то дойда да се оправдае,щото му затрепериха мартинките!ЗАЩО СЕ КРИЯТ?КРАДЦИ!

12

Boko bo

преди 4 години

А за неговата вила знаете ли? И знаете ли за кой се отнася " Той си го избра"? Тиквата диктува на ВСС кой да е Главен прокурор така че, независима и работеща съдебна система на Кукуво лято.

11

Чочи

преди 4 години

Новия прокурор е класи над този. Няма база за сравнение .