29

до 23

преди 4 години

Покажи ми sds+ свредло китайско което да е право и да не мята!От 300 ако намериш едно ще е много голям късмет!Китай не трябва да произвежда-само съсипват материала.Вредата от некачествено произведените стоки е огромно неуважение към природата от която са добити материалите за да се произведат!На Китай трябва да му забранят да произвежда нищо от метал!

28

Анонимен

преди 4 години

Ако трябва да си купувам нов телефон много внимателно ще проуча коя марка и модел не се произвеждат в Китай!Никога вече нищо китайско няма да купя докато съм жив!Китай вече ни се качи на главата и диктува абсолютно всичко!Ако не спрем да купуваме произведени в Китай продукти след време ще сме под китайско робство!Трябва да стимулираме с покупките си родната и европейска икономики!А и качеството на китайското производство е отвратително!

27

до 24

преди 4 години

Е,че какво им е на руснаците?При тях всичко е надлежно дезинфекцирано по няколко пъти с водка!От чисто -по чисто!Аз съм съгласен да има санкции срещу Китай,а не срещу Русия!

26

българин

преди 4 години

След като китайците имат странни традиции да се хранят с плъхове,змии,прилепи и какво ли още не значи Китай трябва да бъде изолиран изцяло от света.Нищо китайско да не се внася,никакви китайци у нас да не влизат и пътуването до Китай-забранено.Заводът на Интел в Шанхай да се изнесе в някоя културна страна,а не при диваци като китайците!Само така можем да се спасим!

25

Анонимен

преди 4 години

*** мириканци

24

Kuro Tores

преди 4 години

До Ром"сИма 5g но само в големите градове ;)

23

Анонимен

преди 4 години

Мислех, че по отвратителен народ от руския няма да има никога, но китайците са на път да поведат в класацията. Трябва да ги сбият двата тумора на тази планета и да се надяваме сами да се унищожат.

22

Анонимен

преди 4 години

В САЩ всичко е произведено в Китай, в Европа също. Както се видя, чакаме Китай да ни снабди с маски за да се пазим. Ако Китай не произвежда ще се върнем в каменната ера. Аз съм категорично да се върне производството в Европа, но това няма да стане. Печалбите на големите корпорации ще се сринат, замърсяването на въздуха ще ни отрови, а и няма човешки ресурс, който да произвежда. Така че катастрофално зависим от Китай. Единствени Русия не внася от Китай и си е самодостатъчна.

21

Ром"с

преди 4 години

5G няма нищо общо с вируса,щото в САЩ е пълно със заразени над 200 000 и починали над 30 000 човека ,а там няма 5 G - а може би е от ФЕЙСБУКА -заразява ) ИдиоДщина много-просДаци бол и шараниголи колкото искаш по-форумите ..

20

Анонимен

преди 4 години

До#17Тепърва се научава, колко жълтури са починали от вируса, многознайко ! Доста неща крият тези дръпнати очи и за доста лъжат, но си има Господ! Не само хамериканите са недоволни от тях, но и франсетата, и жабарите, и ингилизите, така че съвсем скоро ще им запари на жълтурите за тези лъжи и прикрити факти!

19

Анонимен

преди 4 години

До ха-ха:САЩ са микс-раса. До тук използваха силата на хибрида в първите поколения в генетичен план, но с всяко следващо поколение хибридите деградират, докато се установи стабилен генетичен код.САЩ са силни заради свежата кръв на новите емигранти. Местните са гола вода.Ха-ха, защо не си вземеш виза за САЩ и да заминеш окончателно?

18

Хаха

преди 4 години

Най-са ми смешни коментари от фенове на марката, които дори не могат да произнесат името й правилн хаха да живее Епъл и iPhone

17

Анонимен

преди 4 години

Китай са си о.к.за тях.Въпросът е ние къде сме в цялата история?Най-важното нещо за нас българите е нашият код в буквален генетичен, духовен и исторически план.Българите сме грубовати, но сме хора с добре развито супр-его т.е.знаем кое е добро и кое зло.Единственият ни грях е, че не обичаме достатъчно себе си, а заслужаваме повече стига да повярваме в себе си.

16

Анонимен

преди 4 години

САЩ са 5 пъти по-малки от Китай, а имат 10 пъти повече жертви. При това Китай беше изненадан, а САЩ вече имаха информация за вируса.

15

СРАМ И ПОЗОР

преди 4 години

Не говорим за телефон а за комуникационно оборудване бе неук.Мало ще тпи останаха в Бе Ге

14

До 13

преди 4 години

Е па не си в ситуация да ми казваш, какво е срамно. Хуавей ми харесва, преди харесвах Нокиа, но Майкрософт са постара да я унищожи.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля, че следващия ми телефон пак ще е HUAWEI

12

Анонимен

преди 4 години

Китайското население трябва да бъде намалено.1.5 млрд е неприемливо и изхразходва огромни ресурси.Има европейски компании Нокия и Ериксон.Срамно е да се купува китайска техника.

11

Анонимен

преди 4 години

Както каза Макрон, обвиненията на САЩ срещу Китай, са неоснователни.

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Леко ве, демократе ! Хората сами ще преценят какво да си купуват.